Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, имате ли мнение за кърпичките с автобронзант на Sundance?

# 121
Момичета, някоя от вас ползвала ли е този спрей?Искам да го ползвам за лице за подновяване през деня.

# 122
Не бих пръскала аерозол на лицето.
Имах такъв спрей с 50-ти фактор, но на мен ми беше много мазен и лепкав.

# 123
Този на Сънденс съм тествала преди 2-3 години, много люти и е силен аерозола. Освен това има много кофти миризма, по-скоро е много силна, както и струята му. Не ми харесва за над грим.

Този на Ла Рош е по-подходящ, но пък не и за мазна кожа. Имаше една термална мода с фактор на Юриаж, тя беше супер, но не знам дали още се предлага.

# 124
Купих си един флуид Сънденс, антиейдж, 50 фактор. И две автобронзиращи кърпички.

# 125
От каква материя е кърпата? Сякаш преди време в темата "Какво ще купя отново" хвалеха подобни кърпи, защото били компактни, съхнели брътзо и т.н.
Хубава е материята, мека, не е дебел плата, памучен и ще съхне бързо на плажа.

# 126

Този на Ла Рош е по-подходящ, но пък не и за мазна кожа. Имаше една термална мода с фактор на Юриаж, тя беше супер, но не знам дали още се предлага.
Мислех,че е ок за мазна кожа на Ла рош въпреки че съм тествала крема от същата серия и много ми омазнява кожата.

# 127
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас ползвала ли е този спрей?Искам да го ползвам за лице за подновяване през деня.

Ползвала съм го и го харесвам. Не иска разнасяне с ръце, много е удобен. Ще купя задължително с талона, но не бих ти препоръчала да го ползваш за лице.

# 128
  • София
Да ви кажа пробвах матчата и много ми хареса! Simple Smile По-различна е от "стандартния" зелен чай (по-тревист вкус има). Преди време си купувах едни зелении за пиене от iherb, напомня ми за тях.

Ако някой случайно няма да си ползва купона за dm bio Wink? Чудех се дали да не взема и пакетчетата и бурканчето матча, но реших да не рискувам.

# 129
Да, при мача е по-изразен този вкус, при най-масовите зелени чайове е доста по-слаб.
Ще ме накараш сега да се чудя дали искам и колко искам Grinning Харесва ми много по принцип, но ако искам да пия такова, трябва да намаля кафетата и там вече е голяма дилема. Все посягам към кафето по навик, защото "макактака без кафе??" Joy

# 130
  • София
Сутрин кафе, следобед матча. Wink И аз съм голям фен на кафето, силно хубаво еспресо сутрин! Но пък се старая да не прекалявам, та оптималният ми вариант е кафе сутрин, през останалото време черен, зелен чай, гуарана...

# 131
Мда, ще трябва да жертвам едното от двете ми кафета на ден, ако искам и мача. Имам си история с прекаляване с кафета, сега съм на строг лимит от две такива напитки на ден, изключително рядко трета ако се очертава да будувам и да съм активна до много късно през нощта. Иначе две и точка, независимо кафе или зелен/черен чай. Абе една кутия с дозички ще си взема, те поне са опаковани поотделно че ако е това насипното сигурно няма да го изпия бързо и ще стои отворено. Ей така от време на време за глезотия ще ми свърши работа.

# 132
Не знам какво се прехласвате по тая мача, ама явно е въпрос на вкус…
Имахме подарък мача от посланика с един лист инструкции как се приготвя. И аз спазвам всичко по инструкции, за да го пробваме в пълния му блясък. Сядат да пият мачата височайшите, а на мен ми мирише на трева и не ща да я пия. След малко влиза друг гост и шефа вика - дай му един чай да пие и той от това косеното Joy Не повториха де, нито пък аз - прежалих се само за една глътка Joy

# 133
Е да, на прясно окосена трева си мирише, не грешиш за това Grinning Не само на това, но за повечето хора най-вече на това мирише мача, че и сенча Grinning
Но пък има хора и кафето не харесват, че имало странен вкус и мирис, тъй че какво има да се чудиш Grinning

# 134
Някой пита за лак за коса - супер съм доволна от лилавата balеa за volume. Следващата седмица сме на сватба и тествам heatless къдрици на моята изключително права коса. Справя се много добре със задържането и същевременно мога да разрешава спокойно, не е нито твърда, нито на клечки.

Бях си взела mivolis с гинко билобата, добре ми се отрази, трябва пак.

Водния спрей за лице на balea също ми хареса, чувствам се освежена от него.
Много неща дии взех предните талони, но още тествам. Маските им за лице няма такава, която да съм взела и да не ми хареса.

Има един голям лилав лосион за тяло, кутия, но не го намирам в приложението - и той ми хареса, икономичен е много малко количество трябва, ще се ползва доста време.

Общи условия

Активация на акаунт