Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, моля за препоръка за слънцезащитна подходяща за спорт. Сутрин тичам, и като се изпотя изгарям на лицето и врата, а се мажа много надлежно преди да излезна навън.
Трябва ти водоустойчива слънцезащита с висок фактор(50SPF). Piz buin са най-добрите в тази област, Нивеа също имат добри, но трябва да пише водоустойчив.
Аз реших да тествам Sun dance със слънцезащитния тониращ флуид 30SPF. Не е лош, не е твърде мазен, не изсушава кожата. Много естествено седи като цвят, не мисля, че е твърде тъмен, но и аз не съм скандинавски тип. Simple Smile Но трябва да се ползва самостоятелно ,защото с други продукти прави кир ефект.

# 181
  • София
И аз съм доволна от тонирания! На мен ми е една идея тъмничък, но аз съм много светла и нямам тен още, та изглеждам с него, че имам загар и ми харесва. Simple Smile
От всички слънцезащитни, дето съм ги насъбрала в спалнята, май само от него не лъсвам в лицето.
Пробвах и матиращият, ами при мен не матира! Може би трябва да се ползва съвсем без нищо, а аз слагам серум задължително.

# 182
  • Сливен
Аня,не е в теб проблема .Аз ползвах матиращия миналата година на чисто лице,не матира.Дадох го на майка ,тя е със суха кожа и е доволна.

# 183
Момичета, да ви се похваля,че съм една от избраните участнички да тестват новата спирала на Мейбълин,чакам да ми я изпратят! 😄
Имейл ли пращат на избраните? Честито!🙂
Забелязали ли сте дали в магазините има хуск на Mivolis? В приложението ми показва, че в никой магазин не е наличен.🤔

# 184
В сезона на комарите, припомням за това ролонче, за което винаги ще се намери място, когато сме навън.

# 185
  • София
В сезона на комарите, припомням за това ролонче, за което винаги ще се намери място, когато сме навън.

Нещо не го намирам този ролон. Има ли го в България?

# 186
  • Варна - Черна гора

Има го:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-quitofree-sprey-protiv-sarbezh … 058172780219.html

# 187
  • Пазарджик
Момичета, да ви се похваля,че съм една от избраните участнички да тестват новата спирала на Мейбълин,чакам да ми я изпратят! 😄
Имейл ли пращат на избраните? Честито!🙂

Изпращат имейли .Аз спечелих преди 3 седмици от тест на мокри кърпички Евент и би трябвало до края на тази седмица да ги получа,поне така пишеше във второто съобщение.

# 188
  • При децата ми
Момичета, да ви се похваля,че съм една от избраните учадтнички да тестват новата спирала на Мейбълин, чакам да ми я изпратят! 😄
Супер! Simple Smile Значи са реални тези тестове.

Разбира се, че са реални! Аз, майка ми, и зълва ми сме печелили от там. А, да и едни познат! Зълва ми също ще тества спиралата на "Мейбълин". Simple Smile Майка ми чака да и изпратят кърпичките от предишната им игра. Simple Smile

# 189

Има го:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-quitofree-sprey-protiv-sarbezh … 058172780219.html
Показаното от линка не е същото. Аз препоръчвам ролон, много е ефикасно и икономично. От България съм го купувала, но сега наистина не го откривам в предложенията. Жалко.

# 190
Талоните ит лайфа изтичат днес. На мен нищо не ми трябва - ако някой ги иска да пише ЛС

# 191
Дали попива бъро, някой има ли впечатления 🤔
https://dm-drogeriemarkt.bg//sundance-slantsezashtiten-gel-sport … 02848.html?wt_mc=

# 192
По-нагоре писах, че за мен стоят мазни дълго време и не ги харесвам.

# 193
Момичета, бялото ми пране излиза сиво и замазано от пералнята Sad
Пера белите дрехи самостоятелно, използвам прахът на ДМ за бяло пране. Не знам защо се получава така. Някакви съвети?

# 194
Първо почисти пералнята, а след това пусни прането с прах, но и на по-висок градус и сложи и добавка за бяло

Общи условия

Активация на акаунт