Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 773
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Я споделете за тази матча напитка, че ме заинтригува, а късно се включих.
На сайта на ДМ качват видеата и могат да се изгледат и по-късно, има всичките минали предавания.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive

# 76
  • Пловдив
Я споделете за тази матча напитка, че ме заинтригува, а късно се включих.
Ако имаш възможност,  пробвай преди да купиш. Специфична е, има вкус буквално на трева /не е толкова лошо/. Подобна напитка се предлага в Нико.

# 77
Мерси, не знаех за видеата.
sunflower, в Нико дали няма да ме одерат като за 2 пакета матча 🤣

# 78
  • Пловдив
sunflower, в Нико дали няма да ме одерат като за 2 пакета матча 🤣
Стана спам, но....
Скрит текст:
Скъпа е, да - около 7 - 8 лв., защото е с ядково мляко. Дъщеря ми скоро беше в Япония. Там е пила мача и искаше да опита и тук,  но не и хареса. Каза, че няма нищо общо с това,  което е пила там.Rolling Eyes

# 79
Уф, аз пак го забравих, хем успях за 18:00ч да се прибера. За пропусналите като мен, похвалете се поне какви талони ви дадоха? Blush

# 80
Мача е зелен чай, а на такъв мляко хич не му отива ако питате мен. Хеле пък точно на предполагаемо най-високото качество зелен чай, какъвто се използва за мача. Вярно че има някаква мода да слагат в кафета тип Старбъкс, в сладки и какво ли не ама за мен са си извращение направо тия работи, толкова ли няма какво друго зелено да сложат...
Не съм пробвала тази от ДМ, ако има някой да даде отзив много ще се радвам. Имам предвид като чай как е, не в такива странни смески, за който харесва вкуса поначало. Тя чак ми е съмнителна тая цена, мача е скъп чай по принцип.

# 81
  • Пловдив
За пропусналите като мен, похвалете се поне какви талони ви дадоха? Blush
-20% от dm bio, Мivolis, sportness, Abo pharma,  Sportness, dragon SUPERFOOD.

# 82
Ще използвам само талона за ДМбио, другите ако ги иска някой да пише

# 83
Подярявам талоните за abopharma, mivolis и dragon superfoods.

# 84
Ох, и аз изпуснах лайфа този път. Ще съм благодарна, ако някой услужи с талони ако са му излишни.

И влизам с питане: преди време някой беше коментирал протеина, но не успявам да намеря коментара. Който е вземал от него, може ли да даде мнение?

# 85
  • пустинята Гоби
И аз изтървах лайфа, ама здраве да е.

Матчата наистина е специфична, аз съм пила бабъл тий с такава, определено не ми хареса. Сестра ми примерно е голям фен, пие я постоянно. Трябва да се опита.

С талона на Bell си купих и лак за нокти. Похвалвам го, сравнително траен (той така се и води - дълготраен). Много удобен за нанасяне.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 10:48 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 86
  • на последния етаж
Аз няма да ползвам талоните, преотстъпвам ги ако някой ги иска.

# 87
Не знам, аз се потрисам като видя такова нещо. Айде, някакъв масов зелен чай иди-дойди, макар че и той не заслужава така да постъпват с него. Но мача по принцип се предполага да е зеленият чай с най-високо качество, най-отбран и фин и каквото се сетите, по традиция с такъв се провеждат чаените церемонии в Япония.
И като чуя мляко с мача, кафе с мача, сироп с мача... Сега, ясно ми е че вероятно мача му е само името на това дето слагат, ама пак ми става тъжно.

# 88
Още три талона има в приложението.

# 89
Аз имам и този. Но това което ме притеснява, е че е активиран автоматично. И ако пазаруваш за под 100 лева, те таксуват 10 лева за тази кърпа. Ами ако не я искам? За какво ми е да плащам тази цена? Опитах се да деактивирам талона, но не успях.

Общи условия

Активация на акаунт