Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 781
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Йееее, очакваният от мен талон на Sundance! Доволна съм, още в началото на лятото. Simple Smile Simple Smile

Подарявам талон за Абофарма, Миловис.

На матчата ѝ се каня отдавна, та ще пробвам. Обаче, мен ме втрещи комбинацията с грахово мляко! 🤪 Виж соево, бадемово, овесено, ама баш граховото - че и сладко, приятно било, как ли пък не! 🤣 Веднъж взех, няма да повторя. Обичам грах на яхния, но да го пия като мляко - мне.

# 106
Аня, от коя слънцезащита по-конкретно вземаш и си доволна?
За мен лично няма проблем, но мм е бял и става на рак много бързо. А ни предстои море другия месец и предвид сегашните жени и горещини....не ми се мисли. А и малкото и то е светло и за него търся нещо хем качествено, хем на поносима цена. И лесно и бързо за нанасяне, че хич не търпи да я мажем 😖

# 107
Може ли да помоля за dmBio талона, ако е свободен?

# 108
От сегашните талони Sundance или Carroten  е по-добре да се вземе за алергична и акнеична кожа?

# 109
  • София
Аня, от коя слънцезащита по-конкретно вземаш и си доволна?
За мен лично няма проблем, но мм е бял и става на рак много бързо. А ни предстои море другия месец и предвид сегашните жени и горещини....не ми се мисли. А и малкото и то е светло и за него търся нещо хем качествено, хем на поносима цена. И лесно и бързо за нанасяне, че хич не търпи да я мажем 😖
Ами тепърва ще давам отзиви. Sundance съм ползва преди години, много отдавна, помня, че беше малка опаковка, държах го в колата, в чантата. Но като бяха промоциите на серумите (ехе, преди месеци) си бях харесала този, но хем е серум, хем не го хващаше отстъпката (защото бил в раздела слънцезащитни). Та, него го дебна от месеци! Сега, освен серума, си взех тонирания слънцезащитен, матиращия и алоето за след слънце.
Тонираният ми изглежда тъмен за моята кожа, ама с идеята лятото да хвана тен Simple Smile, а и съм с мазна кожа и търся вариант да не мажа по няколко слоя сутрин в топлите месеци, та ми се ще да намеря оптимален вариант слънцезащита и покривност поне като на ББ крем. Та, да видим.

За малкия наскоро взех слънцезащитния на Alverde (бях питала за отзиви за него), ще го измажем лятото, но не бих взела пак от него! Наистина е много плътен и мазен (гъст крем). Но се спрях на Alverde, че е био, като бебе направи реакция от Бочко и още не смея да го мажа с Nivea, Carroten и подобни марки.

# 110
Серума на Sundance е интересен, не го бях забелязала.
Да попитам от тези няколко крема кой бихте препоръчали?

Накупих всякакви слънцезащити. Нищо не ми трябва, но тези продукти ме привличат освен с цената и с удобните си размери - за дамска чанта и пътуване. Тонирания флуид и на мен ми изглежда тъмен. Седи ли естествено на кожата, нали не прави тен като автобронзант?

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 14:30 от AnnM17

# 111
  • София
AnnM17, с каква кожа си?
Тези, които са спорт, според мен ще са водустойчиви, но може би тежки за моята мазна кожа. Също и анти-ейдж крема подминавам по тази причина (въпреки че звучи интересен).

# 112
Кожата ми е суха, напоследък чувствителна, 40+ годишна Simple Smile
Въобще не ме притесняват мазни лъщяшти консистенции, много бързо попиват при мен, даже ги препочитам. Рядко слънцезащита ми прави пъпки, но имам известни притеснения за ББ флуида, например дали не запушва порите. Този за спорт го водят гел, може би не е тежък.

# 113
  • Варна
Ето я кърпата за 1 стотинка при покупка над 100лв. Какъв размер е, обаче, не разбрах.

# 114
  • София
Кожата ми е суха, напоследък чувствителна, 40+ годишна Simple Smile
Въобще не ме притесняват мазни лъщяшти консистенции, много бързо попиват при мен, даже ги препочитам. Рядко слънцезащита ми прави пъпки, но имам известни притеснения за ББ флуида, например дали не запушва порите. Този за спорт го водят гел, може би не е тежък.
Ами действай тогава смело с този, който е анти ейдж. Wink

# 115
В сайта пише за размера на кърпата - 70х200.

# 116
От сегашните талони Sundance или Carroten  е по-добре да се вземе за алергична и акнеична кожа?

Тези са подходящи
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtiten-fluid- … 066447577877.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtiten-krem-g … 066447577976.html

# 117
Благодаря много Simple Smile

# 118
От каква материя е кърпата? Сякаш преди време в темата "Какво ще купя отново" хвалеха подобни кърпи, защото били компактни, съхнели брътзо и т.н.

# 119
Няма да ги ползвам, подарявам.

Общи условия

Активация на акаунт