Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Този Sun dance anti age ползвам от известно време, защото не съм напълно сигурна в корейските. Не ми попива, лъщи и лепка. Уж щях само за плаж да го ползвам, но и сега го слагам.
Не ме кефи, но няма да го хвърля. Смесена към суха ми е кожата.
Чудех се тогава между матирания и този, избрах този.

# 452
  • София
Днес си сложих матиращия, нищо матиращо няма в него! Лъснах все едно съм с олио намазана, включително и на деколтето (което там не ми се случва с други кремове, които ми лъщят на лицето). След него без ФДТ не става, не бих го купила отново!

И като сме на тема слънцезащита, не е от ДМ, но
Скрит текст:
това в момента е на много добра цена (спрей слънцезащитния за лице на La Roche): https://aptekamedea.bg/la-roche-posay-anthelios-spf50-sprei-mist-za-lice-75ml. Преди седмица си го взех за 23лв и си мислех, че е на далавера Grinning, сега още са го намалили.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 09:20 от Аня♥♥♥

# 453
  • София
Днес си сложих матиращия, нищо матиращо няма в него! Лъснах все едно съм с олио намазана, включително и на деколтето (което там не ми се случва с други кремове, които ми лъщят на лицето). След него без ФДТ не става, не бих го купила отново!

И като сме на тема слънцезащита, не е от ДМ, но
Скрит текст:
това в момента е на много добра цена (спрей слънцезащитния за лице на La Roche): https://aptekamedea.bg/la-roche-posay-anthelios-spf50-sprei-mist-za-lice-75ml. Преди седмица си го взех за 23лв и си мислех, че е на далавера Grinning, сега още са го намалили.

Внимавайте със съставката октокрилен, заради нея масово намаляват слънцезащитни продукти, а някои ще бъдат изтеглени от мрежата. И аз мислех, че съм намерила най-страхотния крем за лице, точно на Ла Рош, но се оказа, че и в него я има. Sad

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 16:25 от РРР

# 454
  • София
Ужас, точно в медицинската козметика ли е?!? Мернах малко инфо наскоро за въпросната съставка, но не се зачетох и не съм си гледала състава на козметиката.

# 455
  • София
По темата с октокрилен:
https://inaessentials.com/blogs/new/oktokrilen-v-slantsezashtita … 70yxoCk7UQAvD_BwE

Не знаех и аз.

# 456
  • София
Мерси за статията, ще я погледна на спокойствие.

Скрит текст:
Ама към Ina Essentials съм предубедена. Харесвам продуктите им, ползвала съм и ползвам всичко май от асортимента им, но не смятам, че са безпристрастни, т.е. не им вярвам на 100%.
Хвалят се, че нямат скрити съставки в продуктите си - ами не е така, в розовата им маска за лице на опаковката е посочено, че има червена боровинка, а в състава всъщност е естествен оцветител от червено цвекло. Не, че би ми навредило и продължавам да ползвам точно същата маска, защото ми се супер на лицето от нея, обаче, някой като ти загуби доверието.... Смятам, че и те започнаха печалбата да гонят. Сори за офтопика!

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 15:34 от Аня♥♥♥

# 457
  • София
Само постнах линк за информация за съставката. Не съм ги ползвала и не бих честно казано. Много голям маркетинг. Разбира се, че гонят печалба.

Ето още една статия, чисто научна:
https://cosmileeurope.eu/bg/inci/%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0% … 9594/octocrylene/

# 458
  • София
Да, да, ясно, просто съм им набрала малко в момента на Ина.

Набързо погледнах в сайта на dm слънцезащитата, която ползвам / съм ползвала, та на пръв поглед тяхната марка няма октокрилен, също Нивеа няма. За съжаление Piz Buin имат (поне на един в съдържанието), а ги харесвам; имат (и не ме учудва) марките Sun Like, Carroten, Бочко (от който на малкия като бебе се наложи урбазон да му бият).

# 459
  • София
И смс в 9-10 вечерта да ми напомнят за продуктите в количката?!?
Хубави са им продуктите (основно водите, маската), истински ги усещам (напр. водите им от лайка, роза - техните миришат най-силно) и ползвам вече от години. Обаче, се уливат с маркетинг стратегиите си!

В случая от dm печелят. Grinning Grinning

# 460
  • Бургас
Ужас, точно в медицинската козметика ли е?!? Мернах малко инфо наскоро за въпросната съставка, но не се зачетох и не съм си гледала състава на козметиката.

Терминът "медицинска козметика" е маркетингов трик. Всичко е козметика, някои марки са скъпи, други не.

# 461
Така е - даден продукт или е козметичен, или медицински а в рекламите си иначе кой каквото ще да казва.

# 462
Нямаше ли някаква директива на ЕС, с която се забранява определението "медицинска козметика"?
Сега я пишат "дермокозметика", все едно дрогерийната не се прилага върху кожата.

# 463
Не ги знам, аз на всичко казвам козметика и не си усложнявам живота.  С какво се очаква да е по-различна, че да има нужда от различно име?

# 464
Някой с отзив за тази пудра?

Хубава е, ползвам я дълги години и е перфектна за хора, които трудно си оцелеят цвета обикновено. И аз не намирам опаковката за прекрасна, защото първоначално ще си счупиш ноктите докато я отваряш, а след това толкова се разхлабва, че трябва да я държиш хоризонтално в чантата
Да ви призная, на всички пудри са ми счупени капаците, а съм внимателна, че са и различни марки. Ми, явно им е слабо място.

Общи условия

Активация на акаунт