Бързи въпроси и отговори деца -7

• 25 831
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Щом се върти и има риск да падне нека спи с преграда ,какъв е проблема 🤷‍♀️

# 46
Щом се върти и има риск да падне нека спи с преграда ,какъв е проблема 🤷‍♀️

Не ми казвате нещо, което не знам.
Не съм писала, че има проблем.
Имах въпрос дали има други като нас.

# 47
Здравейте! Учебната програма до 4клас (включително) еднаква ли е във всички училища и с еднакви учебници ли са?
Имам спомен, че преди в началното училище учебниците са безплатни, още ли е така?

# 48
Учебниците са безплатните. Учебната програма е една. Учебниците си ги избира всяко училище.

# 49
Bobbyy99, вероятно в тази тема няма да получите отговор на въпроса, тя е за по-малки деца.

Към останалите: на каква слънцезащита сте се спрели това лято? Искам минерални филтри и безопасен състав. Wooden spoon   “потят” - някак се разтапят върху нас, може би заради многото масла. По-миналата година ползвах прозрачния спрей ISDIN
Paediatrics, доволна бях  от него като усещане, пазеше изненадващо добре, но после видях, че имал октокрилен. Има ли нещо подобно, но с по-изчистен състав и с титаниев диоксид като активна съставка?

# 50
Учебниците до 7 клас за безплатни,като мисля,че само чуждия език заплащахме.
Надявам се вече от тази година и за по-големите класове да са безплатни както уж обещаха😂
Всяко училище избира с кои издателства да работи.☺Програмата е една
Темата е за деца,така че няма лошо дамата да пита. Който има информация,ще се включи☺

# 51
макарон, признавам си че състава не съм го гледала в детайли, но съм много доволна пт биодерма. ползваме и минералния и друг... от wooden spoon хич не съм доволна. минслата година го ползвахме. уж беше много добре, но само в началото и бързо си промених мнението за него. доволна съм и от мустела. звярът е с чуствителна кожа и от масовите се изрива (дори и бебешки серии). биодерма за момента ни е предпочитана марка за всичките й кремове.

# 52
В момента изразходвам един бебешки на Юриаж с титаниев диоксид и манговия на Wooden spoon, и двата пазят добре, което е важно. Wooden spoon стои тежък и мазен, Uriage пък белее здравата и трудно се разнася. Дъщерята е руса, светлоока, кожа с цвят на сирене и макар и на 3 годинки, има десетина малки бенки по тялото… та гледам да я пазя. Но е голям зор да я мажа на два часа с плътен слой, искам някакъв прозрачен спрей за подновяване, ама без проблемни съставки. Може би искам твърде много

# 53
Ние сме с bioderma за слънцезащита

# 54
И аз ненсъм доволна от уудън спуун,такъв мазньоч е, а и на детето бузките станаха едни червени сякаш от него. Ползваме сега детския на Авен,не е лош.

# 55
макарон, звярът също е много бяла, макар да не й личи много в момента... тен хвана още март месец въпреки че ползваме слънцезащита. но пък сме постоянно навън. на биодерма минералният по-трудно се размазва и 'белее', но за кратко. попива добре. другият (пак от детската им серия) е лек и приятен за нанасяне, попива почти веднага. предпазват много добре и двата. мажа я винаги, когато излиза навън.
с фактор 50 използвам. ако не се лъжа и с фактор 100 бях гледала, но аз все пак искам някакъв тен да хване. и без това пие вит д целогодишно. поне лятото малко да намалим количеството на добавките.

# 56
Цялото семейство използвахме тази слънцезащитна на Авен SPF 50, никой не изгоря, а малкото стоеше много на слънце. Подновявах през 2 часа някъде.

https://366.bg/product/avene-slancezashtiten-sprey-za-deca

# 57
И моя звяр хвана тен още пролетта ,до края на лятото мисля,че ще е като африканче

# 58
И моя звяр хвана тен още пролетта ,до края на лятото мисля,че ще е като африканче

ради, моето зверче е с тен, но само ние си знаем... изглежда си съвсем бяла за хора, които не я познават. никой не би предположил, че е постоянно навън (дори и в детската градина са навън ежедневно), а след това и ние излизаме, стига времето да позволява и да не е на плуване

# 59
Ние сме с матова кожа и не изгаряме ,а направо чернеем

Общи условия

Активация на акаунт