Бързи въпроси и отговори деца -7

• 26 314
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При повторна поява на температура бих се съгласила за антибиотик след преглед. За мен лично значи продължаващо възпаление и няма подобрение. Или нов вирус като бонус. Малката беше така наскоро. Тъкмо се оправи и реших, че всичко е ок и бам наново след 1 ден с нещо различно и айде пак нови лекарства.

# 586
  • Terra incognita
Днес я водих, няма влошаване, леко зачервено ухо и гърло. Единствено, че няма много апетит, но донякъде е нормално. Хремата отшумява значително. В крайна сметка педиатътката каза, че мога да изчакам до утре, ако и утре има Т, да започвам.
В момента е с около 37.5, надявам се да през нощта да спадне и да не вдига повече, защото тази година изпиха доста антибиотици и ми се иска да разредим употребата.

# 587
Здравейте, давате ли мед и пчелни продукти на децата си, от каква възраст? Четох че е силен алерген.

# 588
  • Terra incognita
Мед след годинка с повишено внимание. Други пчелни продукти- по- нататък. Например прополисът съдържа силна концентрация от алергени.

# 589
  • до най-прекрасния мъж
Мед дадох на около 2 годинки. Беше болна и започнах с количество колкото грахово зърно. Сега яде по една чаена лъжица на ден, но не всеки ден.

# 590
  • София
Моето голямото е като меченце все заровено в буркана с мед. След годинката му предложих и от тогава е любимо сладко нещо. Сега на 4г като се разболее първо мед и лимон търси да яде, а прополис му давам всеки ден за имунитет вече около месец.

# 591
Здравейте, давате ли мед и пчелни продукти на децата си, от каква възраст? Четох че е силен алерген.

При меда не само алергията е проблем. Много е опасен за деца по 1 година.

# 592
На около година и три месеца започнах да давам в минимални количества. Също и сироп за имунитет с ехинацея и прополис съм давала след годинката.

# 593
Моля препоръчайте ми столче за кола. Детето е на 9м. Другото ни е с Изофикс и ми е много сложно да го местя от кола в кола, така че искам някое само с колан, да е леко и лесно за местене. Да има и Краш тест. Харесах едно ,но е над 15м.... Направо е океан от избор, обърквам се колкото повече гледам ..

# 594
  • Terra incognita
Питай в темата за столчетата, там са доста запознати и ще ти препоръчат на база бюджет и т.н

# 595
Писала съм няколко пъти в темата, никой не ме отрази там. Консултантките ми пропускат поста всеки път и се отказах , затова питам тук

# 596
Aз си харесвам нашето - Cybex Sirona S i-size.
Включвам се обаче заради изофикса. Аз много държа на него и определено ми се струва по-сигурно захващането с него. Кошницата ни беше с колани и ако мислите, че този вариант е по-лесен за опериране, смятам, че грешите. Коланите се прокарват по определен начин и трябва да са много прилежно затегнати всеки път, за да си вършат работата. Не е нещо, което да става по 3 пъти на ден за няколко секунди закачане и разкачане.

# 597
  • Terra incognita
Да и аз мисля, че връзването с колани е по- сложно. С Britax Romer сме, с изофикс обаче

# 598
Ох, ще ме разколебаете значи. Но другите условия си остават. Ще ги погледна вашите модели.
А,забравих. Искам опция сън,но по - легнало. Има ли въобще? Нашето мърда с няколко см. Уж е опция сън, но детето си спи право...

# 599
  • Terra incognita
Не съм виждала висок клас столче с опция сън- много легнало положение. Мисля е свързано със сигурността. Всички имат опция за лек наклон и това е.

Общи условия

Активация на акаунт