Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 85

• 28 609
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
В кой месец/коя седмица е бил абортът? И аз не разбрах много колко точно сте изчакали, веднага след аборта или един цикъл и тогава?

# 136
Аборта го направих на 6ти миналия месец. Полов незащитен акт имахме на 25ти. Аборта е без кюртаж във втори месец и да изчаках само цикъла след аборта.

# 137
Тестовете засичат ЧХГ, а е възможно да е било още високо. Според мен няма смисъл да пускате кръвен, той също ще отчете положителен резултат. Изчакайте една седмица и идете на лекар. Ще се види на ехографа дали има нещо.

# 138
Добре, благодаря ви. Ще се върна да кажа какво е станало. Стискайте палци да имам късмет 🤞❤️

# 139
Може да пуснете кръвен през 48 часа, ако се удвоява, значи е бременност, ако намалява, значи е от предишната. Но щом е бил ранен абортът, едва ли има толкова останал хормон, но кой знае.

# 140
Според мен е възможно да даде фалшиво положителен при такъв случай. Скоро ще си покаже ехографа всичко. Стискаме палци и ако има нова бременност, следете се добре и изключете всички възможни предпоставки за възможен следващ аборт. Понякога абортите са случайни, но понякога има и причина за тях.

# 141
Здравейте, мами! Октомври ми предстои раждане. Ако всичко е наред искам да родя нормално, и искам да попитам тези мамчета, които са раждали в окръжна, какво ви е мнението? И колко се заплаща за всичко?

# 142

Аз не съм ходила. Всяка сряда видях, че има ден на отворените врати за въпроси.

# 143
Аз също ще раждам в окръжна, не знам за този списък, но скоро раждала приятелка ми каза, че няма такива присъствия на бащата даже нямало свиждания пък камоли да спи и там. Не пускали никой. На мен ми се иска бащата да остане с мен в болницата.. но не знам. И този списък не е ли от 2022 .. за 2024 няма ли друг списък. Някой ако има прясна информация дали бащите могат да спят там да каже моля.

# 144
Аз също ще раждам в окръжна, не знам за този списък, но скоро раждала приятелка ми каза, че няма такива присъствия на бащата даже нямало свиждания пък камоли да спи и там. Не пускали никой. На мен ми се иска бащата да остане с мен в болницата.. но не знам. И този списък не е ли от 2022 .. за 2024 няма ли друг списък. Някой ако има прясна информация дали бащите могат да спят там да каже моля.
Аз поне искам да пресъства на раждането.
И се чудя дали в държавната болница се плаща 1500 като някои частни

# 145
Защо не питате, а се чудите?

# 146
Защо не питате, а се чудите?
Питала съм едни ми казват, че е държавна и не се плаща, други че се заплаща 1 500 лв

# 147
В самата болница ли Ви казват такава разнопосочна информация? Уточнихте ли с тях дали сте секцио, дали сте естествено, дали искате избор на екип, дали сте здравноосигурена? Всички тези подробности сформират цената. Попитайте си в болницата на регистратурата. Тука всеки може да Ви каже различно.

# 148
Здравейте, вчера бях на втора фетална морфология 19+5 седм, лекаря не каза да има нещо притеснително, но на флашката която ми даде забелязах, че cereb (hill) e 6%  и е в края на едната граница, някой имал ли е подобни резултати и знае ли какво означават (аз в понеделник разбира се, ще попитам отново доктора)

# 149
Здравейте! Пак съм аз. Днес започна леко кафяво течение, което изобщо не ми харесва. Дори мисля, че е причината за аборта ми. Ако съм бременна в момента съм в доста малка седмица и няма да се види. Какво да правя? Гинеколожката ми каза утрогестан, но миналия път нямаше ефект..

Общи условия

Активация на акаунт