❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 872
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Em22 ако пробваш по гащеризонче и завит само с тънка пелена?

Аз ако ви кажа нашия дребчо как спи ще ви се завие свят. Боди с къс ръкав, гащеризон, зимен чувал, вълнена пелена, плюшено одеало. И пак ако ви изкара ръцете навън са му студени, носа също. Не е ли увит като бурито да му е топло не завпива. Да ги вдига вече малко тези кила, че не мога да си видя бебето от одеала 😂 Направо ме е страх понякога да не го претопля, но по всичко личи, че му е добре.

За чата ще пусна един пост във фб направо и който иска да коментира, че тук докато се разберем кой кой е във фейса 😄

# 46
Аз съм за чата също. Коя е групата във фейсбук?

Моето също е облечено на сто ката и спи завито. За цеденето не знам и аз как да се махне, при мен е същото положение. Чакам някой да открие начин за махане на помпата и са сподели.

# 47
Mariya трябва да пишеш на Karina*, maimunanaklona или the happy, за да те добавят във фейса. Като си там остави един коментар под поста ми за това. Ще направя един чат по-късно с желаещите.

Много е изнервящо това с цеденето. На всичкото отгоре аз в будното време на детето съм вързана за помпата. Взех си преносима, но все пак не мога да му отделя цялото си внимание, много ми е кофти.
Вчера майка ми беше при нас през деня и се занимаваше с него докато беше буден, то беше друго дете - усмивки, гукане. Много ми е виновно и гледам да правя каквото мога докато се цедя с играчки и песнички

# 48
Коя е групата в фб аз съм в една и редовно се пише  в чата.Втора ли има или ще се прави втора само за нас 😇

https://www.facebook.com/groups/131344453363441/?ref=share

След клизмата и акането вчера сега пак ака
Докато се завъртя станало почти обяд,закуска на едната, на другата,миене на дупе,пия кафе докато обикалям из стаите....

# 49
Майски бебета 2024 е групата и Karina*, maimunanaklona или the happy могат да те включат, поверителна е.

Има опция за групов чат с висчки членове на групата ли? Не знаех и не виждам как се прави. Някой ако знае да сподели

Mimi и аз въм и в тязо група, но чат не ми е излизал. Как става?

# 50
Нашата фб група си е само на хората от темата във форума, голямата майска си е друга, но там е дооооооста активно и май се размиват леко въпросите. Иначе и аз съм за чата. Сега ще видя поста, че нещо покрай Вики изобщо не влизам никъде.

# 51
Коя е групата в фб аз съм в една и редовно се пише  в чата.Втора ли има или ще се прави втора само за нас 😇

https://www.facebook.com/groups/131344453363441/?ref=share

След клизмата и акането вчера сега пак ака
Докато се завъртя станало почти обяд,закуска на едната, на другата,миене на дупе,пия кафе докато обикалям из стаите....

Аз пък сега осъзнах ,че имало и чат😂😂😂😂бре ,модерна работа ,присъединявам се😄

Да си направим наш чат май по-добре??Нали имаме наша група ,там не може ли

# 52
А как достъпвате чата в голямата група, че аз не мога да го намеря.

Да и аз мисля, че е по-добре да си направим и в нашата само за нас ☺️

# 53
А как достъпвате чата в голямата група, че аз не мога да го намеря.

Да и аз мисля, че е по-добре да си направим и в нашата само за нас ☺️

Сега натиснах на чатове и ми излезна
Направих ново откритие 😂

# 54
Благодаря mims, странно, аз нямам тязи опция, ще пробвам после от лаптопа

# 55
Аз нещо не я намирам тази група…

# 56

Поверителна е, няма да можеш да я намериш. Някой беше изредил модераторите по-напред, трябва да пишеш те да те добавят.

# 57
Да голямата майска са активни и в чата
Аз не съм в нашата...но мисля че ако всички влезем там тук ще замре...

# 58
  • Пловдив

Писах ти на лично с линк, през който можеш да се присъединиш.
Ако още някой има желание - пишете ми и ще пращам.

За мен лично е по-удобно във фб, някак и тук по бих се въздържала да споделям разни неща като е публично.

# 59
Аз почвам да се притеснявам. Бебето ми не спи по цяла нощ . Ето вчера се събуди в 23ч. и заспа чак в 8 сутринта ... 🙄 това нормално ли е ?
На всичкото отгоре вчера на консултацията ми казаха , че качва само по 15гр на ден ... и в понеделник отиваме на контролен ...
Супер уморена съм вече . Сега спи и аз ще легна ... че през нощта няма никакво спане ...

Общи условия

Активация на акаунт