Facebook / Фейсбук – 8

• 35 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
А как да си влезе в истинския си профил? Тя въвежда пощата си - не става. Въвежда телефона си - пак не става.
Какво съобщение връща фейсбук, като въведе пощата и не успее да влезе в профила?

# 181
  • Разпиляна във въображението
Никакво. Просто тя влиза в този празен профил, където е истинската й профилна снимка, без корица, без приятели, без нищо.

# 182
Т.е. все пак успява да влезе в истинския си профил, а не в нов профил? Опита ли да влезе през компютър? Ристор на телефона няма как да й изтрие данните от профила. Нека някой, който я има в приятели да й пише и да види дали ще получи съобщението в профила, в който успява да влезе. Ако не се появи съобщение, по-скоро е различен профил.

За допълнително потвърждение може линка за този профил да го сравни с линка на профила, който приятелите й имат във френд листа.

Според мен или влиза в друг профил, който си е правила някога или просто самото приложение на телефона не зарежда информацията.

# 183
Да, опитахме и през компютър и е същото - актуална снимка, празно пространство. Ще проверя линковете какви са. И според мен няма как рестор да разбърка така нещата, все пак информацията не се пази на телефона, а на платформата.

Стана! Линковете наистина бяха различни. Странно как един и същи имейл и телефон влизаха в новото място. Затова излязох напълно, не се съгласих за снимката, акаунта и т.н. и поисках влизане чрез код на смс. Първо на телефон - не го получихме. След това през WhatsApp веднага получихме кода и се оправиха нещата. Благодаря!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:50 от Miriel

# 184
На мен миналата седмица ми се случи нещо подобно.Фейсбука на телефона заби.Исталирах го наново и при опит да вляза с имейл и парола,започна да създава нов профил.Снимката я взе от гугъл,не ми е профилната.Приятелите започнаха да ми пишат ,че са получили покана от новия профил.Да не са ме хакнали.Сега имам 2 профила и не виждам от къде мога да изтрия вторият.

# 185
На мен миналата седмица ми се случи нещо подобно.Фейсбука на телефона заби.Исталирах го наново и при опит да вляза с имейл и парола,започна да създава нов профил.Снимката я взе от гугъл,не ми е профилната.Приятелите започнаха да ми пишат ,че са получили покана от новия профил.Да не са ме хакнали.Сега имам 2 профила и не виждам от къде мога да изтрия вторият.

Влезте във вторият и дайте Деактивиране на акаунт.

# 186
Втория го виждам само в месинджър.Като натисна върху него ме води да продължа регистрацията.В фейсбук го няма.

# 187
Здравейте,

Имам двуфакторна аутентификация, която преди време съм избрала да е чрез смс. От началото на септември обаче спрях да получавам кодовете на телефон, ползвах си профила през стар браузер, в който си беше зареден, но ме изхвърли вчера системата от там.. поиска ново влизане и край.. няма влизане, понеже не получавам код. Профилът ми е отворен на телефона, влезнах през него в настройките, да се опитам да сменя вида на двуфакторното, но иска първо преди да направя това, да въведа кода получен по смс… код няма, не идва.. съвети? Благодаря много!

# 188
Maya явно вторият е само на месинджър.

Ea, аз така преди време блокирах моят. Не бързайте, ще ви изпратят код след един ден. При последният срив моя стоя блокиран 24 часа.

# 189
Здравейте,

Имам двуфакторна аутентификация, която преди време съм избрала да е чрез смс. От началото на септември обаче спрях да получавам кодовете на телефон, ползвах си профила през стар браузер, в който си беше зареден, но ме изхвърли вчера системата от там.. поиска ново влизане и край.. няма влизане, понеже не получавам код. Профилът ми е отворен на телефона, влезнах през него в настройките, да се опитам да сменя вида на двуфакторното, но иска първо преди да направя това, да въведа кода получен по смс… код няма, не идва.. съвети? Благодаря много!

Снощи същото и при нас. Накрая получихме код през WhatsApp.

# 190
Как го получихте, нещо направихте ли?

Аз се надявам да има забавяне в кодовете, но от 01. Септ не получавам кодове. Вчера пробвах 100 неща и неползвани мейли ги подръчках и за единия трябваше да получа пък от google код за вход - не получих. Звънях на оператора ми - всичко е ок с мрежата и телефона.

# 191
Имаше я сред опциите и след като не ни пускаше код на смс избрахме тази възможност.

# 192
Как го получихте, нещо направихте ли?

Аз се надявам да има забавяне в кодовете, но от 01. Септ не получавам кодове. Вчера пробвах 100 неща и неползвани мейли ги подръчках и за единия трябваше да получа пък от google код за вход - не получих. Звънях на оператора ми - всичко е ок с мрежата и телефона.

След като ви пуска а влезете от телефона във настоящият профил на Известията не можете ли да потвърдите, че сте вие и ви пуска. Мен през непознат браузер ми идва известие на телефона и като потвърдя, че съм аз си ме пуска без код.

# 193
За съжаление, не. На телефона съм логната и си стоя логната. Като седна на компютъра и искам да си вляза в профила от същите браузери, от които постоянно влизам, се започва сагата. Сега се опитах да си пусна кодове отново, във Facebook приложението излиза, че не могат да изпратят код.
Подозирам къде може да е проблема, де.. не е технически. Благодаря на всички за включванията.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 14:18 от Ea_

# 194
  • Terra incognita
Има ли някаква нова функция за анонимно гледане на истории, пропуснала ли съм нещо? От известно време като пусна история и ми излизат по един- двама анонимни зрители.

Общи условия

Активация на акаунт