Facebook / Фейсбук – 8

• 35 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Има ли някаква нова функция за анонимно гледане на истории, пропуснала ли съм нещо? От известно време като пусна история и ми излизат по един- двама анонимни зрители.
Историята е публична и хора, които не са в листа Ви с приятели, отворят и гледат.

# 196
  • Terra incognita
Аха, имам си “фенове” значи. Аз мислех , че има някаква нова опция.

# 197
  • София
Има ли някаква нова функция за анонимно гледане на истории, пропуснала ли съм нещо? От известно време като пусна история и ми излизат по един- двама анонимни зрители.
Къде и каква история пускате, че пък и виждате кой ви е гледал публикациите?

# 198
  • Terra incognita
Като публикувам история във ФБ и най- отдолу под зрителите ми излиза 1 или 2 other, тоест още 1-2 анонимни зрители. Ще трябва да променя настройките на поверителността.
Странното е, че още в първите минути имам анонимен зрител, сякаш стои и чака само това, а не вярвам да има чак такива хора.

# 199
Преди като съм качвала история и съм имала такива анонимни гледания (сторито беше видимо само за приятели)тогава значеше, че този, който ми е гледал историята ме е премахнал след това от списъка с приятели. 😆

# 200
Преди като съм качвала история и съм имала такива анонимни гледания (сторито беше видимо само за приятели)тогава значеше, че този, който ми е гледал историята ме е премахнал след това от списъка с приятели. 😆

И аз ги имам такива, въпреки че сторитата са за определена удитория. Предположих, че е някой дето съм изтрила от приятели.

# 201
  • Terra incognita
Е да, ама при мен се случва постоянно от известно време насам, а не е като да губя приятели всеки ден. Погледнах поверителността и се оказа, че историите ми са публични
Иначе аз нямам опция “последване”, изключила съм я,така че и някой разприятелен да е, не мисля, че би получавал известия от мен

# 202
Е да, ама при мен се случва постоянно от известно време насам, а не е като да губя приятели всеки ден. Погледнах поверителността и се оказа, че историите ми са публични
Иначе аз нямам опция “последване”, изключила съм я,така че и някой разприятелен да е, не мисля, че би получавал известия от мен

Ако са публични и някой гледа профила е от там, но при мен дори не е на Приятели, а определена аудитория.

# 203
аз така без да искам съм натискала на предложенията за приятели и ми излиза сторито,
не е от умишлено столкване, а грешка от ръката, докато скролвам

# 204
Как да разбера дали са ме блокирали или човекът си е паузирал/изтрил профила? Не го намирам като търся и през профили, които нямат общо с моя. Това се случи едновременно с фейсбук, месинджъра и инстаграм профила на човека. Мисля, че ако съм блокиран ще мога да видя профила, ако го търся през други акаунти, ама и така не ми излиза.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:04 от iDeal

# 205
  • Sofia
Ами, преди, ако просто си беше паузирал профила, продължаваше да го виждаш в списъка си с приятели, но без профилна снимка. Присъства ли (като име) в листата с контактите ти?

# 206
Да, виждам в списъка с приятелите профила без снимка.

# 207
  • Sofia
Значи, със сигурност не те е блокирал/-а.

# 208
Има ли безплатен Unfriend finder за телефон?

# 209
Значи, със сигурност не те е блокирал/-а.
Благодаря за насоката !

Общи условия

Активация на акаунт