Facebook / Фейсбук – 8

• 35 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,

Имам двуфакторна аутентификация, която преди време съм избрала да е чрез смс. От началото на септември обаче спрях да получавам кодовете на телефон, ползвах си профила през стар браузер, в който си беше зареден, но ме изхвърли вчера системата от там.. поиска ново влизане и край.. няма влизане, понеже не получавам код. Профилът ми е отворен на телефона, влезнах през него в настройките, да се опитам да сменя вида на двуфакторното, но иска първо преди да направя това, да въведа кода получен по смс… код няма, не идва.. съвети? Благодаря много!

Група, да се похваля, че всичко е наред, след успешна верификация на идентичността. Получих веднъж код на тел, по заявка от тел., добавих си Google authentication…Кодове се получават, влизам си в профила нормално вече и от лаптоп и така.

# 211

Не мога да си вляза в приложението, нито в messenger. На забравена парола за имейл, няма такъв акаунт. А приятелите ми го виждат. Пишат в messenger, но не им се изпраща, свети им грешка в жълто.

# 212

Не мога да си вляза в приложението, нито в messenger. На забравена парола за имейл, няма такъв акаунт. А приятелите ми го виждат. Ишат в messenger, но не им се изпраща, свети грешка в жълто.
Дали не е временен бъг? Наскоро имаше такъв и доста хора не можехме да влезем. Дано е това е скоро се оправи.

# 213
Като лайкна,надписът "харесване" се удебелява,(както е редно),но в дясно синият емотикон с вдигнат палец излиза,но веднага след това изчезва. И се чудя лайкнал ли съм или не? Надписът "харесване" си остава,но емотикона изчезва.

# 214
Здравейте! От известно време насам не получавам известие за получено съобщение и само като вляза в Месинджър виждам, че има получено такова. Нищо по настройките не съм променяла, каква може да е причината? Направих ъпдейт, но положението си е същото...Ако деинсталирам Месинджър и след това отново инсталирам, съобщенията остават ли си?

# 215
Остават си. Понякога и рестартиране на телефона помага.

# 216
  • София
Преди време имаше LIVE CHAT по месинджър с екипа на Фейсбук, не мога да намеря пътя по който да стигна до тази функция. Имам свалена страница, без обяснение защо е свалена и възможност за обжалване - не пише, че и това е крайно решение, което ме навежда на мисълта, че може да се върне. Страницата е бизнес ориентирана и не нарушава правилата по никакъв начин - няма спам, няма подвеждаща информация, нищо..

Знам, че все повече става шпионска социалка и все по-малко мета се грижи за своите потребители и че се мери с различен аршин, но все пак надеждата остава.

# 217
Здравейте,
Съжалявам ако има подобрен въпрос, но ще се радвам ако няма може да ми помогне.
Имам Facebook акаунт от 2009г. и тогава го създадох с първата ми поща, която беше в abv ( тогава друго нямаше, или поне аз не знаех). Наскоро разбрах, че мога да си променя email-а на профила и го направих с пощата която използвам днес ( Gmail). Направих всички потвърждения, в профила ми е отбелязан новия email, виждам го, но преди няколко дни пробвах случайно дали мога да влезна със стария и все още мога. Това проблем ли е и защо се получава така? Направих същото с Instagram и там не мога да влизам вече със стария email.
Направих тази промяна, тъй като вече не искам да изпозлвам пощата в abv и възнамерявам да я закрия, но имам някакви притеснения да не се появят някаки писма, които са важни в нея, след като все още мога да влизам в нея, независимо, че съм я променила.
Благодаря предварилно и ще съм много щастлива ако някой съдейства за този каюус.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 19:32 от milena.24

# 218
Преди време имаше LIVE CHAT по месинджър с екипа на Фейсбук, не мога да намеря пътя по който да стигна до тази функция. Имам свалена страница, без обяснение защо е свалена и възможност за обжалване - не пише, че и това е крайно решение, което ме навежда на мисълта, че може да се върне. Страницата е бизнес ориентирана и не нарушава правилата по никакъв начин - няма спам, няма подвеждаща информация, нищо..

Знам, че все повече става шпионска социалка и все по-малко мета се грижи за своите потребители и че се мери с различен аршин, но все пак надеждата остава.

Здравейте!
Влизате в акаунта си -> help & support-> report a problem. Ако имате Ads Manager има възможност и за връзка по чат през business support home.

# 219
  • София

Здравейте!
Влизате в акаунта си -> help & support-> report a problem. Ако имате Ads Manager има възможност и за връзка по чат през business support home.

Здравей, за съжаление профила където е и депубликувана страницата няма такава опция - търсих къде ли не. Аз имам от моя профил, но от този проблемния - не, което направо може да влуди човек.

Репортвам от вчера... здраво, до момента абсолютно нищо, да видим, дано да има резултат.

Има ли и други начини? Едно време си беше лесно..отваряш Case .. изчакваш и ти помагат. Имам чувството, че е все по-трудно да се прави каквото и да било на тези платформи различно от писане с познати и смях по клипчета с котки.

# 220
Може ли да се види от някъде хората, от които съм си дала почивка?

# 221
Няма такъв списък.

# 222
От известно време не мога да публикувам в групи. Интересно, че не във всички не мога, в някои мога. Някой може ли да помогне?
Писах на админите, казаха, че няма причина при тях.

# 223
От известно време не мога да публикувам в групи. Интересно, че не във всички не мога, в някои мога. Някой може ли да помогне?
Писах на админите, казаха, че няма причина при тях.
Бъг е. Преди време и на мен ми се случи. Само от приложението, от браузър можех. Виж през браузър как е. При мен се оправи след преинсталация.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:41 от night

# 224
Здравейте, явно съм цъкнал някъде и сега някой като ми пише не ми излиза съобщение неговата снимка на кръгче. Как да го оправя?

Общи условия

Активация на акаунт