Facebook / Фейсбук – 8

• 35 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Да,възможно да не се показва при всички.Преди време,пък на всички се бяха скрили приятелите.Явно е същото,както и възможността за заключване на профила,която отново не е предоставена на всеки.
Дядо хаджи,няколко пъти написах,че нямам нищо обшо с профилите,няма и как да вiждам обши приятели. А в случая,ако изобщо хората мислят,преди да пишат отговори,ще видят,че няма как да имам 429 общи приятели с този човек Явно хората,все по-трудно осмислят нещата.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:36 от red soul

# 271
Повтарям на декстоп версията, когато отвориш профил, с който не си приятел виждаш само общите приятели.
Как ще има 429 общи приятели с човек, когото не познава?

Не ползвам десктоп версия. При мобилната няма такъв надпис, ако са скрити приятелите на непознат профил.

# 272
Здравейте. Имам проблем с фейсбук. От няколко часа ми дава само последната публикация и надолу нищо не зарежда . Няма проблем с интернета. Какво може да е?

# 273
Генерален е проблемът. Не е само при вас. Аз също съм така.

# 274
Благодаря много

# 275
  • Stockholm
Администратор на група във Фейсбук съм. Напоследък забелязах, че вече не се вижда кой е видял публикациите. Някой знае ли как да оправя това?

# 276
По повод "приятелите" Току-щи открих,че се показва общия брой "приятели" в десктоп версията,дори и да са скрити публично Пробвах го с доста профили.
Под името стои брой приятели. Ако опиташ да видиш от панела не можеш,но виждаш общия брой.

При мен излиза общия брой приятели, на хора, които са си оставили списъка публичен. На тези, със скрит списък, не виждам никаква бройка. На хора, с които имаме общи приятели, виждам брой общи, със снимки.

# 277
Ох,да.Това вече е ясно Ясно е,че виждам нещо,което не е за всеки.
Бъг на фейс си е.При мен всичко е приве,ама някой,който може да вижда това,което от няколко дни ми
 се показва и на мен,ще знае.
И хора,когато се показва общ брой приятели с нечий профил,си пише точно така-"общ"
Аз виждам общия брой приятели.
Не съм предполагала,че въпреки обстойното ми обяснение,въпросът ми ще е като тест за четене с осмисляне😊

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:04 от red soul

# 278
Вече втори ден не се оправя при мен фейса. Отварям и показва само една или две публикации - надолу нищо не зарежда. Иначе сторита ,моя профил всичко си излиза. Дали да не излезна и влезна пак?Давам със скролера нагоре -нищо

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:55 от Dobriana32

# 279
Здравейте, как се акцентира на коментар.Днес за първи път получих нотификация за мой приятел,който го прави.

# 280
  • София
Здравейте, как се акцентира на коментар.Днес за първи път получих нотификация за мой приятел,който го прави.
В полето с коментар захочваш с @ и отдолу ти излиза списък за избор и второто е @акцент

# 281
Извинявам се, ако е коментирано, знам колко е досадно да се пита сто пъти едно и също... Какви приложения използвате за индикиране с кого сте се „сприятелили“ и с кого вече не сте приятели? Повече ме интересува от кои сте доволни? Имам инсталиран Unfriend Finder, който от два дни се е бъгнал и ми изписва, че не съм логната в профила ми, а то не е така. Инсталирах го наново, но проблемът си стои. Да не говорим, че почти винаги нотификациите ми идваха със закъснение.

# 282
Изобщо не ме интересува дали някой ме е Unfriend-нал, как ви се занимава да ги следите тези неща?! За сприятеляването... нали потвърждавам аз, ако получа покана? Трябва и приложение да ми го напомня ли?

# 283
Не че съм длъжна да се обяснявам, но приложението уведомява, когато някой е приел ваша заявка за приятелство, също така - ако някой е дейнсталирал профила си. Аз отдавна не съм активна в соц. мрежи и всъщност bg-mamma е единствената, която използвам по-активно.
Мислих, че темата е за въпроси и отговори. Има предостатъчно други теми във форума за раздумка, така че, моля, ориентирайте се към тях.

# 284
И аз ползвах Unfriend finder, но от доста време не работи. На стария лаптоп явно заради Уиндоус 7, заради него си деинсталирах Ад блокера и сега много ме е яд. За телефон не знам, пробвах с едно приложение, то се оказа платено и го махнах. И на мен ще ми е полезно да знам, ако някой ползва.

Общи условия

Активация на акаунт