Facebook / Фейсбук – 8

• 35 189
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
... Уведомленията за нови отговори са бъгави от много време. Според мен не могат да ги оправят съвсем.
Нищо не са оправили, трябва да рестартирам сайта за да ми излязат.

# 256
По повод "приятелите" Току-щи открих,че се показва общия брой "приятели" в десктоп версията,дори и да са скрити публично Пробвах го с доста профили.
Под името стои брой приятели. Ако опиташ да видиш от панела не можеш,но виждаш общия брой.

# 257
  • Sofia
По повод "приятелите" Току-щи открих,че се показва общия брой "приятели" в десктоп версията,дори и да са скрити публично Пробвах го с доста профили.
Под името стои брой приятели. Ако опиташ да видиш от панела не можеш,но виждаш общия брой.

Това само за хора, които са ти в списъка с приятели, ли важи?

# 258
Не,за всички.Няма видим списък с приятели,но под името се изписва "брой приятели". И е точен.

# 259
  • Sofia
Мерси, ама аз не виждам нищо такова (в случая, за акаунт, който не ми е приятел).
Може ли пояснение къде точно трябва да гледам? И за мобилната версия ли говориш или през десктоп?

# 260
вече писах,че е десктоп.От мобилна не се вижда.
Под името на потреботеля е изписано броя прители

# 261
  • Sofia
При мен няма такова нещо, за жалост. Confused

Ако дадеш скрийншот, ще е супер за ориентир.

# 262
  • София
При непознат профил, показва само броя на общите приятели. А в профила на приятел вече показва общ брой на всички приятели на лицето и брой на общи приятели.

# 263
Не.Ето исканата снимка.Просто пуснах най-често срещаното име в България,според мен Не го познавам този човек,нямаме никакви общи френдове.

# 264
Моето разбиране е, че отваряте профила X, който не е в списъка Ви с приятели и виждате Y брой общи приятели. Профилът Х обаче не е отключил списъка си с приятели и Вие виждате само профилите на само една част от броя Y приятели. Виждате само тези, които са отключили своите списъци с приятели.
Скрит текст:
Пример, поглеждам профила на Мая бивша колежка, която не ми е в приятели и виждам, че имаме 19 общи приятели. Тя е заключила списъка си с приятели и от тези 19 души, аз в списъка виждам поименно и идентифицирам едва 9 човека. Само тези 9 човека са отключили списъка си с приятели. Гледам през телефон.
Това е така от много отдавна. Даже нямам спомен да е било иначе някога.

# 265
Леле! Има снимка,разгледай и сама ще си отговориш за какво говоря.

# 266
Леле! Има снимка,разгледай и сама ще си отговориш за какво говоря.
Това, което показвате, аз не го виждам на десктоп версия. 
Скрит текст:
Но пък аз съм задала английски език на Facebook. Възможно е да има разлики в случаите, когато е зададен различен език. Понеже виждам, че Вашият е на български.

# 267
Rebel, при мен е само от десктоп версия,но не мисля,че е заради езика.IP адреса ми не е в България.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 12:37 от Не се сърди, човече

# 268
  • София
Повтарям на декстоп версията, когато отвориш профил, с който не си приятел виждаш само общите приятели.

# 269
  • Sofia
Не.Ето исканата снимка.

Благодаря много! Simple Smile За жалост, и при мен не излиза броят приятели (през десктоп версията, както вече уточнихме). Не че ми е толкова важно, де.
В моя профил нещата се визуализират, точно както при Rebel.

Общи условия

Активация на акаунт