Facebook / Фейсбук – 8

• 35 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • FMSTEREO
Постваш ли в Маркет плейс или групи за продажби? Понякога банвали автоматично за прекалено много постване. Глич също е възможно.
Извинете че се меся в темата ви ,но за първи път чувам ,думата Глич какво означава .?

# 136
Бъг, грешка.

# 137
  • Пловдив
Постваш ли в Маркет плейс или групи за продажби? Понякога банвали автоматично за прекалено много постване. Глич също е възможно.

Не съм.

# 138
Здравейте,

Имате ли проблеми с месинджъра? Масово не ми получават съобщенията или ги виждат само през компютър, но не и през телефон. Sad

Eдна приятелка ми писа и с нейното съобщение стана по същия начин - в месинджъра на телефона ми - ни помен, на лаптопа го получих.

# 139
Здравейте! От известно време когато искам да напиша публикация във Фейсбук или да коментирам нечия публикация, написаното от мен отива в спам, а там администраторите рядко проверяват. Не мога и да вляза в помощния център. Направила съм нужните актуализации. Защо е така и как да го оправя?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 15:47 от Sbs04

# 140

Здравейте, тази сутрин получих това известие, но не мога да видя за коя публикация става въпрос. Не съм активна в групи, не поствам публикации в групи, единственото за което се сетих, че може да бъде картичка за рожден ден на стената на приятели.... Как мога да видя публикацията?

# 141
Здравейте!
Днес ми се случи нещо много странно.
Получих известие, че някой се опитва да ми влезе профила от Варна с някакъв телефон LG Nexus 5, при което аз отбелязах, че това не съм аз и исках да си сменя паролата. В това време ми дойде още едно известие, че някакъв китаец ми е приел поканата за приятелство, която аз не съм изпращала на този човек.
Системата не ми позволи да си сменя паролата и изведнъж ми изтриха профила във Facebook и Messenger. Изобщо не съществувам. Имах страничка, свързана с профила, от която пусках реклами за бижута и тя изчезна - там имам и данни от дебитна карта... не знам какво да правя, защото реално нямам достъп до никъде. Пробвах отново да вляза с имейл или тел. номер, но ми казва, че такъв акаунт не съществува...
Какво може да се е случило? Май нямам шанс да си върна профила обратно.

# 142
Първо се свържи с банката си и блокирай картата. После виж дали може нещо да се направи с профила.
Известието къде го получи? От този линк ли влезе да си сменяш паролата и смени ли я? Нямаш ли двуфакторно удостоверяване за влизане?

# 143
Известието дойде както обикновено известие. Нямаше никакви линкове, просто пишеше, че някой се опитва да влезе в профила ми и ме питат дали съм аз, или не. Отбелязах, че не съм и ми изписа, че фейсбук е предотвратило това влизане, при което от долу пишеше промени парола и аз цъкнах да я сменя /явно това е било някакъв линк..не знам/, но не се получи. Пратиха ми код за смяна по WhatsApp, но и кода не го прие. След това всичко изчезна. Все едно никога не съм съществувала там. Иначе с банката засега всичко е наред, нищо не ми е пипнато. Нямам двуфакторно удостоверяване за жалост.
Ако беше само хакнато защо да ме трият, щяха да пращат линкове чрез профила ми напред назад да хакват и други, поне така си мисля... Дали фейсбук нещо не ме изтри? Странна работа. Такова нещо нито ми се беше случвало, нито пък съм чувала подобен казус. Даже се чудя дали изобщо да си правя нов профил.
Реших да вляза в имейла си и там е получена информация за нерегламентирано влизане и ми излиза това съобщение:
"We have suspended your account
Your Instagram account (dothuquynh391999) has been suspended because your Facebook account did not comply with our rules.
You have 180 days left to appeal our decision. Log in to your linked Instagram account to appeal.
You may be able to appeal our decision in the courts in your country. You may also appeal our decision to a competent arbitration institution."

Аз такъв Instagram акаунт нямам и никога не съм имала.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 13:08 от Бетичка

# 144
Здравейте! Ако харесаш снимка и веднага я отхаресваш", публикувалия вижда ли това, получава ли известие?

# 145
Здравейте! Ако харесаш снимка и веднага я отхаресваш", публикувалия вижда ли това, получава ли известие?
Само, ако в точно този момент, и той си е бил в приложенето и съответно е хванал секундата, в която е харесана снимката. Иначе не.

# 146
Получава известие и като кликне, не вижда нищо.

# 147
На страницата ми започна да излиза "Изпратете подарък, звезди." Не помня какво съм потвърдила и не мога да го махна, а много ме дразни... Как да направя, че да го няма.

# 148
Случва ли ви се от скоро като пращате снимка съобщението да седи sending?

# 149
  • София
Да и при мен го има!

Общи условия

Активация на акаунт