Facebook / Фейсбук – 8

• 35 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Вземете мерки, защото влошат ли са нещата на вашето рамо ще плаче... Може да го докладвате, но тогава може да си направи нов профил и да продължава делото си...

# 166
Вземете мерки, защото влошат ли са нещата на вашето рамо ще плаче... Може да го докладвате, но тогава може да си направи нов профил и да продължава делото си...

Той ще разбере ли кой го е докладвал?
И какво ще се случи, ако го докладвам?

# 167
Няма как да разбере, могат да му закрият профила за тормоз! Разбира се той може да си направи нов!

# 168
  • Sofia
Е, реално, доколкото разбрах, не става въпрос за измама, още по-малко – за тормоз. За какво да го докладва, в такъв случай?

# 169
  • София
Аз от Фейсбук помощ не съм видяла. Докладвала съм профили, които публикуват трупове в църква, хора, които продават лекарства с рецепта, нямало проблем, не нарушавали правилата.
А какво си пишат? Може жената да има нужда да си поговори с някой, или да сподели.

# 170
И при мен не е имало полза от докладване. Какви ли не глупости има и даже ми връщат отговор, че нямало нищо нередно. Та и да докладва няма полза. Върти ми се в ума, че май имаше някакъв минимум хора, които трябва да докладват, за да се обърне внимание.

# 171
  • FMSTEREO
То да се оплачеш на фейсбук админа и да няма помоще същото нещо като подадох на 112 сигнал,за шумни съседи силна музика извън разрешеното време,и 112 не направиха нищо тия продължиха с музика до 1 вечерта ! тия докладвания са нещо като декоративна украса,както едно време книга за оплаквания по магазините. вятър работа ! блокирайте досадника и толкоз.

# 172
  • Sofia
подадох на 112 сигнал,за шумни съседи силна музика извън разрешеното време,и 112 не направиха нищо тия продължиха с музика до 1 вечерта !

Глупости, полицаите идват веднага.

# 173
  • FMSTEREO
И като идват веднага ,защо съседите продължиха с музиката ?

Да не говорим колко яко я бяха усилили,8 часа в нас имаше вибирации как не ни събориха,с тоя шум къщата не знам ! хем бях дал инфо на 112 къде се намират !

# 174
  • София
Как мога да изключа това непрестанно изискване за кодове и криптиране... имам чувството, че от настолния някои съобщения не ми се изпращат (и обратното) и пиша основно (в месинжър) от телефона...  
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 15:08 от Starrydream

# 175
Здравейте,
Някой може ли да ми каже, как мога да направя споделен албум, който да е видим и в профила на сътрудника.
Въвеждам сътрудник, той може да влезе в моя профил и албум и да качва снимки, но не е видим в неговия профил.
Идеята ми е, дали може да има един и същи албум в два различни профила?

# 176
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! ММ резетна телефона на дъщеря ми, защото смяташе, че постоянното рестартиране ще се оправи при завръщане на заводските настройки. Е, оказа се картата на мобилния оператор. При смяна с нова тя се опита да влезе във фейсбук. Влезе, профилната снимка е нейната, но там няма нищо - приятели, публикации. Нищо. Моля за съвет как можем да възстановим профила й.

# 177
Здравейте! ММ резетна телефона на дъщеря ми, защото смяташе, че постоянното рестартиране ще се оправи при завръщане на заводските настройки. Е, оказа се картата на мобилния оператор. При смяна с нова тя се опита да влезе във фейсбук. Влезе, профилната снимка е нейната, но там няма нищо - приятели, публикации. Нищо. Моля за съвет как можем да възстановим профила й.

Трябва да се влезе с потребител и парола според мен, за да си влезе в правилният профил. Снимката е за бързо влизанр, но в случая е по-добре да затвори снимката на Х отгоре и да използвате потреб.име и паролата за вход.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:21 от Lotus32

# 178
Най вероятно е създал нов профил.

# 179
  • Разпиляна във въображението
А как да си влезе в истинския си профил? Тя въвежда пощата си - не става. Въвежда телефона си - пак не става.

Общи условия

Активация на акаунт