Facebook / Фейсбук – 8

• 35 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, явно съм цъкнал някъде и сега някой като ми пише не ми излиза съобщение неговата снимка на кръгче. Как да го оправя?
Не съм сигурна, че съм разбрала правилно какъв е проблемът, но...
Отваряте Messenger -> Settings, скролвате надолу и активирате Chat heads.
Скрит текст:

# 226
Здравейте, явно съм цъкнал някъде и сега някой като ми пише не ми излиза съобщение неговата снимка на кръгче. Как да го оправя?
В месинджър следвай стъпките, на последната скpолвай надолу и сложи отметката
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:08 от DiaMia

# 227
Тази настройка как точно я разбирате?

От настройките на телефона, не на самия Месинджър.

# 228
Здравейте, как да открия харесана от мен страница? С търсачката не ми излиза.

# 229
Здравейте! От скоро в Месинджър нямам опцията people, има chat и stories. Съответно не мога да видя в списък  всички хора, които са на линия. Не откривам и от къде да я извадя' опцията.

# 230
Здравейте, как да открия харесана от мен страница? С търсачката не ми излиза.

Влизаш в менюто, горе вдясно на основната страница, 3 черти. Излизат ти опции за преглед на спомени, групи и страници. Избираш страници и горе ще видиш бутон "харесани страници".
Ще ти зареди списък. Ако там я няма значи не е харесана страницата към момента.
Здравейте! От скоро в Месинджър нямам опцията people, има chat и stories. Съответно не мога да видя в списък  всички хора, които са на линия. Не откривам и от къде да я извадя' опцията.

Последно активните хора се показват в лента над съобщенията в момента. Няма опция "хора" вече от доста време при мен.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:15 от night

# 231
Фб дейтинг има ли как да се инсталира на компютър?

# 232
  • Варна
Здравейте, има ли начин да скрия за определено видео броя на гледанията? Виждам опции за скриване на броя реакции на хората като лайкване и т.н., но искам да скрия от другите колко пъти е гледано видеото.
Идеята ми е да пусна едно видео само за опреден човек, но ако се изписва гледано 2-3 пъти примерно (а не 100-200 и нагоре), този човек може да се усети, че съм избрала само той да го вижда. 🫣
Но аз искам да виждам, за да разбера колко пъти е гледано 🤪

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 07:44 от karie

# 233
Здравейте, има ли начин да скрия за определено видео броя на гледанията? Виждам опции за скриване на броя реакции на хората като лайкване и т.н., но искам да скрия от другите колко пъти е гледано видеото.
Идеята ми е да пусна едно видео само за опреден човек, но ако се изписва гледано 2-3 пъти примерно (а не 100-200 и нагоре), този човек може да се усети, че съм избрала само той да го вижда. 🫣
Мисля, че ако видеото бъде гледано дори 20 пъти от един човек, то Facebook пак ще брои като 1 view.
Скрит текст:
To avoid skewing the data, Facebook only considers unrepeated seconds watched as a view count. That means even if someone rewatches the video, Facebook will only count it as one view.

# 234
  • Варна
Мисля, че ако видеото бъде гледано дори 20 пъти от един човек, то Facebook пак ще брои като 1 view.
Скрит текст:
To avoid skewing the data, Facebook only considers unrepeated seconds watched as a view count. That means even if someone rewatches the video, Facebook will only count it as one view.
И аз така си мислих, обаче като си гледам видеата и всеки път ми отброява, да не говорим, че имам 350 приятели, някои от които знам даже че не влизат въобще, а гледанията са над 500 и с опция да се виждат само от приятели.

# 235
Привет!
Ако ползвам опцията "починете си" от даден човек, доколкото разбирам, във фийда ми няма да излизат публикациите му/ѝ, както и моите във фийда на човека. Въпросът ми е, обаче, дали, ако отворя профилът му/ѝ ще виждам всичко и съответно обратният вариант?

# 236
  • София
Привет!
Ако ползвам опцията "починете си" от даден човек, доколкото разбирам, във фийда ми няма да излизат публикациите му/ѝ, както и моите във фийда на човека. Въпросът ми е, обаче, дали, ако отворя профилът му/ѝ ще виждам всичко и съответно обратният вариант?
Да - когато отворите профила му ще виждате всичко, което даденият човек споделя със своите приятели и съответно и той ще вижда това, което споделяте.

Има опция при публикуване на пост в социалната мрежа да се избере даден човек дали да вижда или не, ако държите този човек да не вижда.

И според мен, това, че вие сте решили да си "вземете почивка", не означава, че и човекът отсреща го е решил и съответно в неговия нюзфийд могат да продължат да излизат Ваши публикации. Зависи от алгоритъма на мета и до колко той се интерактва с тях.

# 237
Благодаря за изчерпателния отговор! 🙂

# 238
  • София
Защо ми излиза тази версия на фб ,при положение че нищо не съм пипала по настройки?

# 239
  • София
Защо ми излиза тази версия на фб ,при положение че нищо не съм пипала по настройки?

Интересно. От моите наблюдения през годините от ФБ тестват промените в реална среда върху потребителите. Случвало се е различни профили, да имат различен изглед. Според мен целта им е да видят как го приемат потребителите и когато съберат достатъчно данни решават дали да го пуснат глобално или не. Това е моето логично обяснение.

П.С нали Ви писах за проблеми с един профил - благодаря и на една съфорумка, която реагира. Мъчих се, писах, писах, писах, репортвах, накрая ми обърнаха внимание и нещата се оправиха.

Днес имах ново 20 - на една страница получих наказание за публикация от 2017 година, така че ако през годините сте споделяли неща, които сега се приемат за неразумни и нарушаващи правилата и вас може да ви застигне някоя честитка..

Общи условия

Активация на акаунт