Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 430
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Много красива и нежна булка! Обувките са много сладък закачлив акцент. Тиарата може да е хем старо, хем назаем.

# 166
Хубава е булката.
Но аз явно ни за принцеса, ни за дукеса ставам. Хич не ги харесвам тези шлейфове и була дълги по 2 и повече метра. само хабене на плат. Joy

# 167
  • София
Нови снимки на нидерландските момичета:

# 168

Много красива булка, изчистена рокля, с интересна кройка, стои й като излята, прекрасен воал, прическата е също изчистена и елегантна, а сините обувки са закачлив детайл - класа и аристократизъм.
Тиарата е невероятна.

# 169
  • София
Шаферките:

# 170
Прелестна булка! Отдавна не ми се беше случвало да не намеря забележка. Всичко е уау.

# 171
Мъжът прилича на Уилям, но първата шаферка не ми прилича на Шарлот, май имаше информация само за Джордж, че ще участва.
Това са шаферките - The bridesmaids are Hugh’s three nieces: his sister Tamara’s daughter Isla and Edwina’s daughters Zia and Orla.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:54 от gala66

# 172
Чудесна е. И роклята, и булката.

И този водопад от цветя наоколо Heart Eyes

# 173
Поръчковата рокля и воал от копринен креп сатен в цвят слонова кост на Оливия са проектирани от Ема Виктория Пейн и включват флорални мотиви и кантове от воала на пра-прабаба на Оливия от около 1880 г.
Оливия носеше тиара от миртови листа на Fabergé , направена за булките от Grosvenor, които да носят в деня на сватбата си. Той е в семейството на Grosvenor от създаването си през 1906 г.
Това е същата тиара, носена от по-голямата сестра на Хю Тамара на сватбения й ден през 2004 г.
Говорител на семейството описа цветята като 100% британски и каза, че двойката е избрала „сезонни цветя, произхождащи от местни производители чрез мрежата „Цветя от фермата“, която подкрепя занаятчийските производители“. Проектирани от базираното в Лондон флорално студио Flower & Press, флоралните аранжировки включват разпръснати рози, филаделфус, кампанула и орлая грандифлора.
Букетът от цветя на Оливия, набран от градините на Easton Hall, беше съставен от ливадна трева, маргаритки от волско око, ирис, роза, клематис, макет портокал, краста, сладък грах, астранция, мартагонска лилия и любов в мъгла.

# 174
  • София
И още различни снимки на булката:

# 175
  • София
Харесва ми булката, не е красивица, но е деликатна и миловидна, роклята е елегантна и нежна, воалът е впечатляващ, обувки са приятно разчупване на бялото, цветята са прекрасни, красиви, изглеждат диви. А времето прави чудесна услуга на фотографите- хем е ясно, хем ветровито и ефектът на снимки е поразителен с развятия от вятъра воал/шлейф или каквото е. Супер!

# 176
Свекървата е с умопомрачителна чантичка Wink
Pictured: Mother of the groom arrives at church in bright pink
The Duke of Westminster’s mother, Natalia Grosvenor, has arrived for wedding in a beautiful magenta coat dress with a matching feathered headpiece.

She also carried a £1578 ‘C’est quoi l’amour’ clutch bag by handbag designer Olympia Le-Tan in tribute to her son’s big day.
Скрит текст:

Natalia Grosvenor waves alongside Lady Edwina Grosvenor, Lady Tamara Grosvenor and Lady Viola Grosvenor

Уилям и (предполагам) Джорд в гръб

# 177
  • София
Целувка

Младоженците изглеждат много щастливи.

Обувките:

# 178
Вкусове различни, за мен младоженеца е много симпатичен /учудващо за англичанин:smiles:/, малко ми прилича на Хю Грант на младини.

Ха ха, свекървата много страшно гледа на тази снимка, иначе е симпатична и тоалета й ми харесва, ярък, но стилен.

# 179
  • Някъде там
Хубава булка с нежна рокля и ужасно грозни и груби обувки. Развалят цялата визия и не защото са сини.

Явно няма дрескод. Всеки  който ми излиза по снимките облечен в различен стил и за различен сезон.

Много хубави снимки от фотосесията на нидерландците.
Само Алексия ми е твърдо не. Не се връзва с останалите.

Общи условия

Активация на акаунт