Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 437
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Обувките на булката не ми харесват. Красив цвят, но за мен са груби. С едни елегантни стилет щеше да е супер.

# 182
  • София
Много са хубави нидерландските принцеси, Ариане пак обира точките, страхотна е. Heart Eyes

# 183
И аз много го харесвам него. Грозен в никакъв случай не е. Изглежда ми сякаш по-голям от възрастта си, но е голям чаровник.
Момичето е много нежно, а снимките с развяващия се воал са прекрасни.
Украсата на входа на църквата е страхотна. Мисля, че на сватбата на Хари и Меган беше нещо подобно. Красив е този водопад от цветя 👍

ПП. Не ми харесва приятелката на булката (или там каквато е). Която отговаря за воала. С шарената рокля. Някаква никаква ѝ е роклята, прекалено обикновена за подобна сватба.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 15:59 от птица

# 184
Уилям се вози с бучето заедно с другите приятели,  които имаха роля в церемонията.

# 185
Уилям и Кейт винаги са били много естествени и непарадиращи с позицията си, така че не ме изненадва, че не е избрал да се появи подобаващо на своето положение, Уилям е там в качеството си на приятел и не се натрапва.

# 186
Страхотни младоженци! ❤
Акцентът в обувките много ми хареса! Одобрявам.
Единственият ми коментар е, че аз бих сложила в букета и цветя в същия нюанс на синьото. 🥰
Гостите са весели и цветни.
Стана ли ясно кои са кумували?

# 187
Много са хубави нидерландците. Всички ми харесаха, не са най-летни, ама то там още не е дошло така или иначе Simple Smile

Хубавичка е булката. Роклята в гръб е много по-хубава от анфас. Дантелата на ръкавите не ми и детайлът на кръста, като колан не ми допадат.

Сините обувки са чудесен детайл, макар и несъчетан с букета примерно, но с тънък ток и по-малка фльонга щяха да ми харесат повече.

# 188
  • София
Булката и роклята, както и воалът ми харесват. Но обувките и тиарата, особено обувките, определено не. Нито синьото, нито...плюш ли е това? Иначе моделът е много красив, можеше да се получи интересно от друг материал.
От гостите няма много снимки, но никой не ми хареса от видяното. Роклята на Юджини е хубав цвят и тя изглежда добре, но ми е твърде ежедневна и с тази асиметрия, не.

Майката на младоженеца ли е в жълтата флорална рокля? Неподходяща за това събитие ми се струва и то тя не е обикновен гост.

Затова пък нидерландските кралица и принцеси са супер. От момичетата този пък Алексия много ми харесв,  но все едно е в друг сезон от останалите. Това го отчитам пропуск на Максима Joy

# 189
Свекървата е с чудесен розов тоалет. Обувките и чантата й са великолепни. Много стилна дама.

# 190
  • sofia
Ще умра от смях, булката не била красавица, а младоженецът бил грозноват! LaughingLaughingLaughing
Прекрасни са!

# 191
Майката на младоженеца ли е в жълтата флорална рокля? Неподходяща за това събитие ми се струва и то тя не е обикновен гост.
Това е свекървата. С много хубав тоалет е и обувки.

Ще умра от смях, булката не била красавица, а младоженецът бил грозноват!
На мен младоженеца не ми харесва, грозноват ми е, въпрос на вкус е все пак.

# 192
А, това ли е свекървата? Аз реших, че е жената в гръб в розово.

Цикламено и червено е супер съчетание, браво на нея. И шапката й каква е бодлива Simple Smile

# 193
  • София
Аааа, това вече е друго. Не ми харесва какво е облякла освен цвета и фасинатора, но е доста по-добре от другата, която и да е тя.
Другите две жени в гръб (в розово и оранжево) сестрите на Хю ли са?

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 16:25 от Lana

# 194
Свекървата е с чудесен розов тоалет. Обувките и чантата й са великолепни. Много стилна дама.

Двете дами след майката на младоженеца /с роклите в нюанси на розово/ да не би да са сестрите му? Техните тоалети определено не ми харесват, особено дамата с диадема и чанта в небесно синьо, много ежедневен аутфит, неподходящ за такова събитие, все пак сватбата на годината е това.

Общи условия

Активация на акаунт