Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 442
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 195
Мисля, че дамата с тоалет в цвят пудра е сестра му. За другата не съм сигурна.

# 196
Двете дами след майката на младоженеца /с роклите в нюанси на розово/ да не би да са сестрите му? Техните тоалети определено не ми харесват, особено дамата с диадема и чанта в небесно синьо, много ежедневен аутфит, неподходящ за такова събитие, все пак сватбата на годината е това.
Може би това са тоалети за църковната церемония. Надявам се за приема да са по-официални дамите.

# 197
По-назад в #173 сложих снимката с надписа
"Natalia Grosvenor waves alongside Lady Edwina Grosvenor, Lady Tamara Grosvenor and Lady Viola Grosvenor"
Natalia Grosvenor - майка на младоженеца
Lady Edwina Grosvenor, Lady Tamara Grosvenor and Lady Viola Grosvenor - сестри

# 198
  • sofia
Доста интересно родословие има младоженецът. Пряк потомък на  Пушкин, правнук на Николай I.

# 199
  • София
Чудесни са младоженците!

Принцът също е прекрасен, а принцесата липсва...

# 200
  • При семейството си
Липсваше английската класа/класика в темата.
Страхотни млади хора, младоженецът наистина прилича на Хю Грант, булката е много симпатична, нежна, стилна, но в нея има и нещо закачливо.
Украсата и букетът са невероятни, общо взето малко хора могат да постигнат този ефект с полски маргаритки и други “треволяци”.
Много, много жалко, че Кейт пропусна това събитие. Важното е, обаче, да има много други пред себе си.

# 201
За липсващата Кейт - искрено вярвам, че нещата не са толкова зле, просто си дава пауза и време от всичко.
За всеки случай си е дала срок до края на годината. Защото иска да изглежда както преди. Дано е така.
За нидерландската престолонаследница - надявам се с възрастта да отработи въпроса с теглото. Засега й отива.
Няма да бъде така вечно.

# 202
  • София
От холандците само Амалия държи фронта. Simple Smile

# 203
Хубави млади хора,да се обичат много и да са щастливи❤️

За принцесата отдавна казват, че ще се завърне само когато има зелена светлина от докторите, както краля.

# 204
  • При семейството си
Някъде четох, че Чарлз е кръстник на Хю, а свекървата (днешната) на Уилям.
Хю съответно е кръстник на Джордж и Арчи.
Кралица Елизабет е присъствала на сватбата на една от сестрите му.
Изобщо явно са много близки двете фамилии.

# 205
Мъжът прилича на Уилям, но първата шаферка не ми прилича на Шарлот, май имаше информация само за Джордж, че ще участва.

Това не е Уилям.

Много ми харесват младоженците, няма нищо претрупано, няма излишъци, блясък, балони и показност като на сватба на фолкдива. Прилича на весела сбирка на приятели.

# 206
  • Някъде там
Мери и кучето ѝ са присъствали вчера когато кралските коне са отведени в Nordsjælland за лятната си почивка.
Страхотен клип. Как се вълнува Мери ♥️ Личи си колко много обича животните.

https://www.instagram.com/reel/C76gjiUiySX/?igsh=dDJ4bXR0cmJhZ2N3

Още от свежите и красиви снимки на нидерландците.

Страхотна снимка 🥰

Мамбо 🥰

# 207
Оливия наистина ли в само на 31г? Мислех, че е поне с 10г отгоре.
Не ми допадат обувките и мисля, че е без сутиен. На една от профилните снимки се вижда по-ясно горната част и определено не стои добре.

Роклята е много хубава.

# 208
От видяните в темата снимки, много ми хареса булката. Свежа, нежна, фина, засмяна, грациозна. Младоженецът също е симпатяга. Не оставят впечатление за грандоманщина, въпреки че могат да си го позволят.
По-скоро за стил, изтънченост, класа, аристократизъм.

# 209
И аз се изненадах като разбрах, че булката е на 31 години, защото ми изглежда доста по-голяма. Роклята изглежда все едно й е голяма и тази зализана прическа не й прави услуга, но иначе изглеждат хубава двойка младоженците.

Странно решение на Уилям да вземе само Джордж на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт