Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 446
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 225
Стилна сватба и нежна и лъчезарна булка. Изящна простота,постижима единствено с вкус, отлично възпитание и много пари. Детето,оприличено на Джордж е с фантастично ушит фрак.

# 226
Една снимка от преди 20 години Simple Smile
Момченцето е настоящия младоженец на сватбата на сестра му Тамара

# 227
На мен булката си ми изглежда на годините. Та тя е младолика, как така изглеждала по-стара от 31г?

# 228
Принцесата на Уелс с извинително писмо към Irish Guards,казвайки: „Надявам се, че ще мога да представлявам всички вас много скоро"

Вчера като преглеждах всичко за сватбата никъде не пишеше,че Джордж е там.

# 229
И аз се изненадах, че е на 31 г. Изглежда ми поне 10-на години по- възрастна. Доста бръчки има. Роклята не е нещо особено, имало е по- хубави, имало е и по- кофти. Обувките, обаче... ужасни са. За сватбата на годината можеха да се постараят повече. Не им липсват пари...та не знам какво е 😊

# 230
Южени с друг тоалет за сватбеното парти

# 231
Беатрис присъствала ли е?

# 232
Е, вие пък! Не изглежда по-голяма от годините си, или поне не с 10 отгоре. 40-годишните ги знаем как изглеждат.
Той наистина има бръчици, но му отиват 😃
И аз бях чела някъде, че Джордж ще е шафер.
Сватбата си е сватба. Младоженците са хубави и щастливи, украсата на църквата е пищна и красива, снимките са чудесни. Другото къде го видяхте, не разбрах? Та стилна, та изискана, та много пари, та вкус и нам си какво 🙂 Според мен гостите можеха да се постараят повече в облеклото си. За жените говоря, мъжете е ясно, че по традиция всички са като пингвини.
Други снимки освен около църквата има ли?

# 233
Сватба на годината за Великобритания според мен е, защото се жени най-богатият аристоктатичен ерген на Великобритания и присъства вероятно елитът на нацията, а не защото трябва да е най-пищната и скъпата. Пък и ние не знаем, кое колко струва.

# 234
  • София
Съгласна съм за гостите, специално жените - никоя от видяните не ми изглеждаше особено елегантна.
Другото което не харесах, но забравих да коментирам, та благодаря за снимката - обувките на шаферките. Черни? Да бяха цвят като на булката, да има някаква обща визия.

Юджини е със страхотни сандали и клъч 😍😍

На церемонията също ми харесаха обувките и чантичката ѝ. За жалост роклята ѝ е за висока и слаба жена. Тази от приема е много хубава.

# 235
Надявам се да се появят снимки от сватбеното парти и да видим по- елегантни тоалети. От десетината снимки от церемонията, които видях в Инстаграм, за мен единствената елегантно облечена и стилна беше майката на младоженеца. Другите все едно са грабнали нещо там, колкото да са облечени.

# 236
  • sofia
А за кой да се стараят повече? За нас, за зяпачите?И защо? Да не им падне цената на имотите? Такава е мечтаната сватба за тях, така разбират нещата, така трябва да са облечени според разбиранията в техните кръгове, където за всеки повод си има правила на обличане- като почнеш от модела рокля, десена, дължината, материята и т. н. Нека се насладим и благодарим, че ни забавляват, а да оставим шоуто и атрактивните тоалети на тези, които си изкарват хляба с външният си вид.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 15:08 от Tюркоаз

# 237
  • София
"Сватба на годината" е, защото се жени най-богатият ерген.  Младоженецът е херцог, но титлата е относително млада и го поставя на по-ниско ниво в йерархията на аристокрацията им. Четох, че там има стриктни правила за всичко- как да си облечен, каква да е шапката, реверанси, поклони-всичко се определя от нивото на събитието. Може затова да са по-семпли тоалетите, за да не са overdressed на церемонията. Предполагам и за приема вечерта има правила. Щом всички са семпли, явно такова е изискването. Едва ли нямат по-хубави рокли. . Те на конните надбягвания са по-елегантни! Simple Smile

И аз се изненадах от ежедневната визия на дамите, признавам. А "мъжете са като пингвини" е много силно! Вече не мога да ги видя по друг начин. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 238
  • Враца
"Сватба на годината" е, защото се жени най-богатият ерген.  Младоженецът е херцог, но титлата е относително млада и го поставя на по-ниско ниво в йерархията на аристокрацията им. Четох, че там има стриктни правила за всичко- как да си облечен, каква да е шапката, реверанси, поклони-всичко се определя от нивото на събитието. Може затова да са по-семпли тоалетите, за да не са overdressed на церемонията. Предполагам и за приема вечерта има правила. Щом всички са семпли, явно такова е изискването. Едва ли нямат по-хубави рокли. . Те на конните надбягвания са по-елегантни! Simple Smile

И аз се изненадах от ежедневната визия на дамите, признавам. А "мъжете са като пингвини" е много силно! Вече не мога да ги видя по друг начин. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
"Може затова да са по-семпли тоалетите, за да не са overdressed на церемонията."
Абсолютно ми се струва така!

# 239
Сватбата,поне тази част с църквата,е дневна,не върви да сложиш пера, деколтета и пайети. За другите приеми май нищо няма да разберем и нищо няма да видим освен пухкавите бутчета на Йожени. Херцогът едва ли е продал снимките на пресата.

Общи условия

Активация на акаунт