Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 452
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Интересно, сред поканените не се вижда нито една дама, която да не зачете дрескода и да се накипри в бална рокля.

# 241
Нали гостите щях да са 400? Ние дали и 10-тина гости видяхме, от които половината семейството на младоженеца.

# 242
Дървения подиум беше покъртителен. Как не можаха едно чердже да му метнат отгоре. И за какво им беше? Павета та отдолу си изглежда ха съвсем добре. Аз се чудех в кой момент воала или шлейфа ще се закачат на някоя треска.

# 243
  • София
Кой говори за пера, деколтета и пайети и къде точно те са посочени за елегантни 🫤
Елегантни рокли с подходящи кройки за фигурата и красиви десени, обувки с пета, чанти без анимации...така ги виждам елегантни нещата.
Ето хубава рокля, даже много, но ужасни обувки

Свекървата с някаква чантичка за 12 годишни, въпреки че е достатъчно ярка в циклама и оранжево - лично за мен неподходящи обувки и като цвят и като модел. Цикламата иначе ми харесва, но палтото е доста дълго и виси.
Имаше две по-възрастни дами по снимките - те бяха добре.

# 244
Това е една от сестрите нали?
Една каишка на петата и обувките й щяха да са разкошни.

# 245
Според мен на младоженците и гостите изобщо не им пука как ги възприемат зяпачите по форумите. Вероятно могат да си позволят това, защото са достатъчно богати и мнението на околните няма значение за бизнеса им.
Сигурно и аз, ако имах тези пари, нямаше да се взирам какво обличам и да се старая да правя добро впечатление на по-претенциозните.
Явно богатите имат различен, не непременно по-лош вкус от нас.

# 246
Съгласна съм с Лана. Само балните рокли, перата и диамантите ли са хубав и елегантен тоалет!? "Слабичко" са се облекли жените. Поне повечето от тези, които видяхме. И тезата, че щото били супер богати, затова не им пукало, издиша. На сватба са тръгнали все пак. И не се показват пред нас, а една пред друга там 😉
Всеки път се стряскам на тези боси аристократични краци в рязани сандали и затворени обувки.
И всички ходят така, не само на вчерашната сватба 😃

# 247
Пак прегледах снимките от сватбата, които сте качили. За мен дамите са с нормални тоалети и обувки за сватба. Естествено, че няма да носят бални рокли. Шапки и рокли до под коленете обикновено носят по английските сватби, нали?

# 248
  • Някъде там
Маделин и Крис имат 11 годишнина.
 Прекрасна е Маделин.Като се има предвид, че роклята е преправяна буквално в последната секунда, ѝ стои като излята.

# 249
Много красива булка е Маделин. Силвия и Виктория са с много хубави рокли, а майката на младоженеца е разкошна.

# 250
  • При семейството си
Нали гостите щях да са 400? Ние дали и 10-тина гости видяхме, от които половината семейството на младоженеца.
Нима очаквахте снимки на всички 400 гости или излъчване на живо?!
Шаферките, според мен, имат някакви тъмносини панделки на гърба на роклите, та все пак имат някакво матчване с булката;
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13505387/duke-westmin … enson-royals.html

# 251
  • София
Преди време се чудех за коя ще се ожени херцогът на Уестминстър, а сега мисля, че попадта на точната жена - красива, миловидна, излъчваща спокойствие и жизненост.
Прекрасни младоженци са.
Излизат нови снимки:

# 252
Обувките на шаферките са кошмарни обаче. Маделин е прелестна булка,но тя си е красавица. Новата херцогиня направо свети отвътре.

# 253
Elpis,
Благодаря за линка. От снимките се вижда, както и предполагах, че кумата/шаферката е с рокля от блестяща материя, явно сатен или коприна, а сестрите на младоженеца също са с някакви рокли, направени от скъп плат. Явно не са облекли първото им попаднало от гардероба. 😀

# 254
Страхотни са младоженците! Класа и аристократизъм!

Общи условия

Активация на акаунт