Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 393
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз бих се радвала да видя снимки на Лилибет,както и на брат й,но се съмнявам да публикуват при положение ,че толкова усилено ги крият от обективите....

# 91
Чакаме нов филм... Както в предишния, може и да ни ги покажат, поне на стационарни снимки Thinking
Май само една снимка на това бонбонче сме виждали официално пусната... на годинка със синята рокличка и бяла панделка... Всичко друго е папарашко, скрито или от филма Rolling Eyes

# 92
  • София
А на мен ми е супер странно да живееш  до Санта Барбара където със сигурност има добри училища и да се дръпнеш да водиш детето на 300-400 километра на училище и да изминаваш пак същите километри за да тичаш ? Хари изобщо не го разбирам. Няма ли в Монтесито или в Санта Барбара къде да тича, че пропътува толкова километри до Сан Диего?

Божеее, много съм заспала! Санта Барбара е, не Сан Диего! Монтесито е “скъпата” част, отделена на някакъв хълм.

# 93
  • Някъде там
Мери е получила днес гренландския медал за заслуги на самоуправлението на Гренландия Nersornaat в злато.
Медалът е най-високото отличие на самоуправлението и ѝ е връчен от председателя на гренландския парламент по време на прием в двореца ФредерикVIl.
С медала правителството на Гренландия признава и благодари на Мери за дългогодишния  ѝ ангажимент към развитието  на социалните условия за децата и младите хора в Гренландия.
Медалът се предлага в две разновидности в сребро и злато и на лицевата страна (аверса) е изобразена изправената седнала бяла мечка от герба на Гренландия и надписът на гренландски език KALAALLIT NUNAAT (Гренландия).
На обратната страна (reverse) на медала е изобразен жълт арктически мак, а над него - надписът на гренландски NERSORNAAT (заслужил). Медалът се носи на панделка в цветовете на гренландското знаме.
Ех че хубаво. Браво на Мери. Да ѝ е честит медала за заслуги. Да продължава с вдъхновяващата си работа и отдаденост и винаги ще бъде оценена от хората за които го прави.
Много ми харесва как изглежда. Тоалета е много хубав, особено полата.

Благодарствените думи на председателя на парламента.
"Председателството ви награждава
Nersornaat в златен цвят за Вашия голям и личен ангажимент в продължение на много години към трудните социални въпроси в Гренландия
Гренландия, като например социалните условия на децата и младите хора, които често могат да бъдат теми табу"
Мими Карлсен, председател на Инатсисарт.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 18:22 от daviz

# 94
Браво на Мери👏 Радвам се, че получава такова голямо и заслужено признание за работата си. Роклята и полята също са стттрахотни 😍

# 95
  • Някъде там
В понеделник престолонаследникът продължи традицията за именуване на роза, започната през 1891 г., според която всеки член на Великото херцогско семейство има роза, кръстена на него или нея.

Вече и Франсоа има роза на свое име.♥️

# 96
Кралица Матилде на конкурс за цигулки на Queen Elisabeth Violin Competition.

# 97
Роклята не ми харесва изобщо. Нито десен, нито модел.

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Ох, изглежда изсулена и гърбава Sad
Розата на Франсоа има ли я снимана някъде? Почти не се вижда на тези снимки.

# 99
  • София
Най-накрая рокля, в която Матилде не изглежда огромна. Не ми харесва дължината, но десенът макар и по-скоро есенен е много хубав и ѝ отива. Малко повече грим не би навредил, изглежда бледа, поне червило.

Най-много от последните дни ми хареса Мери и в двата тоалета - нищо изненадващо де, елегантна и свежа, както обикновено. Белият панталон и синьото сако бяха страхотна комбинация. Сакото ленено ли беше?

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 07:50 от Lana

# 100
  • Някъде там
Там където видях снимките не. Ето я от по-близо.

Матилде беше най-хубава в панталона и блузата от всички вечери на конкурса на които присъства.
На Мери полата е нова. На италианска марка. Много ми харесва.

Виктория и тя с хубава пола вчера на връчването на мемориалната награда "Астрид Линдгрен".

Летисия  е имала работна среща за да се подготви за пътуването до Гватемала.
И днес вече е там.

# 101
Кралят и кралицата са се срещнали с D-day ветерани в Бъкингамския дворец преди предстоящата възпоменателна церемония в четвъртък.

# 102
  • Някъде там
Лана,не е излязла марка.То е старо, но до сега не е идентифицирано. Да видим днес каква визия ще ни предложи.Искам нова рокля,ще подхожда на събитието.😀

Маргрете и Бенедикте са били на отварянето след реконструкция на шведския замък "Софиеро" който често са посещавали като деца когато са ходили на гости на дядо си Густаф VI Адолф.
Историята на замъка
Скрит текст:

През 1950 г. Густав Адолф става крал на Швеция, Густав VI Адолф, но винаги има време за градинарски интерес. Той култивира градината си в замъка и с течение на времето развива уникален интерес към рододендроните. През това време той е засадил повече от 5000 разсада. Повечето от тях растат в дерета , които минават на север и юг от замъка. Густав VI Адолф остава верен на своя Софиеро и прекарва лятото там до смъртта си през 1973 г.

Кралско градинско наследство

През 1973 г. Густав VI завещава Адолф Софиеро на град Хелсингборг. Благодарение на страстния интерес на Маргарета и Густав Адолф към градинарството, днес десетки хиляди посетители могат да се насладят на нашия красив парк на замъка всяка година. В Sofiero днес квалифицирани градинари и градински дизайнери работят, за да запазят наследството, което Маргарета и Густав Адолф оставиха след себе си, със същото желание за експериментиране, което двойката престолонаследник имаше.

Рододендронът на Густав VI Адолф и цветните лехи на Маргарета все още са сред най-големите атракции на градината, а днес посетителите могат да се насладят и на впечатляващ квартал с георгини , градина за развлечения и вълнуваща кухненска градина. През 2016 г. беше открита голяма юбилейна градина по случай 150-годишнината на Софиеро.

Много красиво

Снимки от миналото.

# 103
  • София
Мери и Виктория с прекрасни поли, много ми харесват. Heart Eyes

# 104
  • Някъде там
Датчаните присъстват на
175-ата годишнина от конституцията която се отбелязва на празнична служба в църквата Холмен..
Мери отново не ме разочарова. Изглежда прекрасно както винаги.
Една от  многото ми любими нейни рокли.
Последно я носи на английската коронация, преди това на конфирмацията на Изабела.
За съжаление повече няма да може да носи други от страхотните рокли на сингапурския дизайнер Andrew Gn, защото той спря дейност миналата година.

На събитията за коронацията в Англия.

На конфирмацията на Изабела.

Днес е сменила детайла на колана за да отива на цвета на аксесоарите. С предишните ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт