Кралски работи и клюки - юни 2024

• 102 057
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 315
Не ми харесва този цвят за горна част. Твърде много се слива с тена на лицето и изобщо не й прави услуга. Иначе моделът на полата много й отива.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 12:09 от G&B

# 316
Меган имаме и първи пост за Уилям. Глостър са ми симпатични и съм забелязала, че Биргит винаги е много хубаво облечена.
Забравила съм. Стана ми интересно за тях, поразрових се и попаднах на това. Старо е от 2022 година:
https://www.domaza.bg/%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%b2%d1%87 … 0%be%d0%bd%d0%b0/
Красиво имение.

# 317
  • Някъде там
Хюсеин качи нова снимка. ♥️

Много симпатично имение. Дали са го продали ? Някой ще е щастливец с него.

Принц Хенрик днес е трябвало да навътши 90 години.
Много симпатичен мъж е бил като млад

# 318
Хубава двойка са били.

# 319
На път за Кардиф, за да отбележи индустрията с морски водорасли и иновациите в храните в Уелс.

# 320
Охх все по-самотен, отслабнал и с тъжен поглед.

# 321
Летисия на церемонията „Euros de tu nómina“ (евро от заплатата ви)  Нещо като призив, популяризиран от служители на банка Santander, които създават фонд за подпомагане на финансирането на различни социални проекти.

Беатрис снощи пред частен клуб в Лондон

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:16 от Evil woman

# 322
На път за Кардиф, за да отбележи индустрията с морски водорасли и иновациите в храните в Уелс.

Ама принц Уилям в обществен влак ли пътува?!

# 323
И още една новина от Нидерландия, която нямам спомен да съм срещала в темата.

Преди няколко седмици принцеса Амалия написа писмо до нидерладския министър-председател Марк Рюте, за да обясни, че е променила решението си относно парите, които иска да получи. Беше през юни 2021 г., когато холандската наследница реши да се откаже от годишната държавна помощ.

Наскоро обаче Амалия промени решението си и сега иска да задържи 1,5 милиона евро на година за разходи , а не да ги връща, както правеше досега.

Престолонаследницата иска да продължи да се фокусира върху обучението си. Тя иска да ги спестява, в случай че в бъдеще има някакви разходи, свързани с обучението й като бъдеща кралица. Следователно тя няма намерение да извършва дейности към короната.

Холандската кралска къща искаше да стане ясно, че въпреки че отсега нататък Амалия вече разполага с тези 1,5 милиона евро, 300 000, които й съответстват като лична помощ, ще продължат да се връщат на правителството.

Това ново решение предизвика много разговори в Холандия. Тогава широко се аплодира фактът, че Амалия иска да върне парите, общо 1,8 милиона евро, в държавната хазна. Ето защо никой не разбира, че само три години по-късно принцесата на Оранж е променила решението си, особено ако намерението й е да продължи да се фокусира върху обучението си.

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2024-06-10 … i-quiere_3899947/

Лично на мен ми е странна причината за повторното искане на парите. Да спестявала, сякаш ако се наложи няма да и ги отпуснат така или иначе.

# 324
Отказала ги е, сега си е променила решението, има право.

# 325
Тя има право, но трупат черни точки пред местното общество с непоследователността си и липсата на смислени и реални доводи за решението.

# 326
  • София
Принцът в Кардиф:

# 327
Тя има право, но трупат черни точки пред местното общество с непоследователността си и липсата на смислени и реални доводи за решението.
Пука им. Какво ще направят ще ги детронират ли?

# 328
И още една новина от Нидерландия, която нямам спомен да съм срещала в темата.

Преди няколко седмици принцеса Амалия написа писмо до нидерладския министър-председател Марк Рюте, за да обясни, че е променила решението си относно парите, които иска да получи. Беше през юни 2021 г., когато холандската наследница реши да се откаже от годишната държавна помощ.

Наскоро обаче Амалия промени решението си и сега иска да задържи 1,5 милиона евро на година за разходи , а не да ги връща, както правеше досега.

Престолонаследницата иска да продължи да се фокусира върху обучението си. Тя иска да ги спестява, в случай че в бъдеще има някакви разходи, свързани с обучението й като бъдеща кралица. Следователно тя няма намерение да извършва дейности към короната.

Холандската кралска къща искаше да стане ясно, че въпреки че отсега нататък Амалия вече разполага с тези 1,5 милиона евро, 300 000, които й съответстват като лична помощ, ще продължат да се връщат на правителството.

Това ново решение предизвика много разговори в Холандия. Тогава широко се аплодира фактът, че Амалия иска да върне парите, общо 1,8 милиона евро, в държавната хазна. Ето защо никой не разбира, че само три години по-късно принцесата на Оранж е променила решението си, особено ако намерението й е да продължи да се фокусира върху обучението си.

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2024-06-10 … i-quiere_3899947/

Лично на мен ми е странна причината за повторното искане на парите. Да спестявала, сякаш ако се наложи няма да и ги отпуснат така или иначе.

Тоест иска да получава парите, защото и се полагали, но няма намерение да има каквито и да е ангажименти. Иска си правата, но без ангажиментите и задълженията.
Къде се кандидатства за принцеса в Нидерландия?

Реално е добре да и пука за общественото мнение, защото населението дава парите за тази издръжка, та да не решат, че няма нужда да ги дават.

Раджуа е много нежна и красива.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 17:48 от mar4ela

# 329

Къде се кандидатства за принцеса в Холандия?
И аз се интересувам, не само за Нидерландия, ако в някоя друга монархия може, навита съм. Веднага стягам куфарите.

Общи условия

Активация на акаунт