За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 11

• 21 629
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Red Swan (2024) Episode 8
Направо ми оправи деня с този ход, дядото. Всъщност очаквах нещо такова. Game over SmileWink

# 556
С изключение на Siren: Survive the Island, всички останали съм гледала и не мисля, че на някой от тях му трябва продължение. Това им харесвам на корейците, че не се опитват да изцедят всяка стотинка и да правят продължения до откат само, защото едно заглавие е било успешно.

# 557
Томороу не свърши ли с внезапно появили се извънземни и неизяснени неща от сюжета? Може да мисля и за друг сериал, не съм сигурна, че  беше той.

# 558
  • пак на Рив Гош
pppqqq, мисля, че бъркаш сериала. Tomorrow  си свърши логично, но и аз не бих била против един втори сезон. Единственият от списъка, за който бих гласувала. Останалите и аз смятам, че нямат нужда от продължение.

Предпетъчно, един Кроасанчо с тантелки за Marie Claire

и една разходка из района Хонгде в Сеул (който сме виждали в немалко сериали)
https://www.instagram.com/reel/C9zlXLdsaLc/?igsh=MTFxdW5hd3hrNnkxMA==

# 559
Не знам за втори сезон, но на корейците със закон трябва да им забранят да правят сериали с три сезона. Задължително е да го напишат на първо място в конституцията си и да не си правят експерименти.

# 560
  • България
И аз съм на петъчна вълна.
Чудя се кой от двамата ми е по-красив.
И двамата явно са рекламни лица на известна марка.

# 561
  • София
Гласувам за втория Grinning

Tuon, аз го искам при китайците това. Ограничават, ограничават и все намират вратички, а после аз се опитвам да разбера как да събера в 24 часа работа, сън, уроци по китайски, книги, социален живот и 70 епизода от някой сериал. Grinning Въпреки че забранят ли сезоните, пак ще мрънкам, защото ще съм намерила сериал, от който искам да видя повече (като Douluo Continent). Ма и тогава ще мрънкам, че пък актьорите са различни...изобщо, оправия няма.

# 562
Томороу не свърши ли с внезапно появили се извънземни и неизяснени неща от сюжета? Може да мисля и за друг сериал, не съм сигурна, че  беше той.

С намек за внезапно появили се извънземни свърши Кръг: Два свързани свята. Да не би да си мислиш за него. Аз  много бих се радвала на втори сезон.

# 563
  • пак на Рив Гош
Не знам за втори сезон, но на корейците със закон трябва да им забранят да правят сериали с три сезона. Задължително е да го напишат на първо място в конституцията си и да не си правят експерименти.
Tuon, тук не мога да се съглася с теб Wink . Не си давам третия сезон на Dr Romantic! (даже не бих отказала и четвърти... много ли искам? Joy)

Моарейн, за мен номер едно, моля Grinning

# 564
Роца 🤗 приеми тогава, че има само един ужасен корейски сериал с 3 сезона и аз съм имала нещастието да видя него.
или
Има само един страхотен корейски сериал в 3 сезона и ти си имала щастието да гледаш него.

# 565
  • пустинен пъпеш
Благодаря на bb6 за споменаването на риалити шоуто (японския вариант)  Love Transit (2023) ,загледах  част от 1 еп.и стигнах до писмата,в които бившите описват половинките си и останах възхитена от красивите думи,с които пишат за тях,трогателни изглеждат и сълзите на благодарност и щастие на последните,докато четат писмата.Ще  изгледам всичките 8 еп.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:58 от rududu

# 566
  • вятърничава
Шоуто има и корейски вариант.В EXchange Season 3 (2023) като гост коментатор в Ep. 19-20 влиза и Yoo Yeon Seok, Роца Simple Smile
Тези корейци нямат срам - 20 епизода с продължителност  2 часа,че и над 2 са последните. ОИ сигурно ще са по кратки.
Скрит текст:

# 567
Тези корейци нямат срам - 20 епизода с продължителност  2 часа,че и над 2 са последните. ОИ сигурно ще са по кратки.

Това е като старите тай лакорни където един епизод беше над 2 часа без да се броят надписите в началото и в края.

Като се сетих за часовата разлика …. ще дам всичко от себе си за откриването на ОИ.

# 568
  • вятърничава
И това е само сезон 3 Joy
Японската версия е много по- приемлива 8х50

# 569
  • пак на Рив Гош
Шоуто има и корейски вариант.В EXchange Season 3 (2023) като гост коментатор в Ep. 19-20 влиза и Yoo Yeon Seok, Роца Simple Smile

Аууууууу, жилетката! Joy
Като гледам какво казва за среща на ледена пързалка, разбрах защо нацелува Тя на терена за хокей в The Interest of Love Joy

Роца 🤗 приеми тогав:hugs:а, че има само един ужасен корейски сериал с 3 сезона и аз съм имала нещастието да видя него.
или
Има само един страхотен корейски сериал в 3 сезона и ти си имала щастието да гледаш него.
Tuon Hug

Аз утре вечер специално към решила да приключа работа в 17ч30 и да се заредя пред телевизора за предолимпийското студио.
Та затова, тази вечер ще приключа Perfect Marriage Revenge (остават ми епизод и половина).

Общи условия

Активация на акаунт