За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 11

• 21 609
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Кралица У

Вчера загледах някакъв нов с китайски вампири " Snowfall" Wink за сега историята е интересна

Гледам си и Strange Tales of Tang Dynasty II To the West, тези хора защо пуснаха така на куп тези серии , гледам ги сякаш съм на маратон Satisfied

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 09:21 от Danifin1

# 631
  • пак на Рив Гош
Дани, не мога да отворя клипчето, понеже ми иска ТикТок (който аз упориго отказвам да си инсталирам), но, предполагам, става въпрос за този трейлър (който ми излезе в Ютуб тази сутрин):
https://youtu.be/R2yvY_dcvcs?si=msNdI1y9q6GNbskQ
Добре изглежда, остава и да го качат в някоя от моите платформи.

Моарейн, "Алените покои" са с впечатляващ обем! Но аз повече се загледах в произведенията около тях Joy. Видях доста познати заглавия, голяма част от които са и в моята библиотека. И видях, че явно е имало ново издание на "Песен за огън и лед", понеже твоето изглежда различно.

# 632
Роце, да, за същото клипче става дума, всъщност и аз отказвам да си сложа въпросното приложение, но на мен ми дава възможност да гледам без да си го инсталирам Thinking
Не можаха ли да го пуснат преди 29 август, можех да си го изгледам на спокойствие, отпускарски Smile

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 10:10 от Danifin1

# 633
  • България
...

Моарейн, "Алените покои" са с впечатляващ обем! Но аз повече се загледах в произведенията около тях Joy. Видях доста познати заглавия, голяма част от които са и в моята библиотека. И видях, че явно е имало ново издание на "Песен за огън и лед", понеже твоето изглежда различно.
Да, "Колелото на времето" също има ново издание, но чакам последните три тома. Уж най-късно 2025 година ще бъдат издадени.
Старите издания ми харесват повече, тези имат скучна корица. Харесвам картинки.

Snowfall (2024) изглежда добре, обаче съм изтеглила Story of Kunning Palace (2023).
Имаше само 200 гигабайта и след втори сезон на Joy of Life Season 2 (2024) сигурно ще го започна, за да си освободя място на харда.
Снощи изгледах първи епизод на втория и се успокоих. Не че не ни подсказаха в края на първи сезон, но друго си е да видиш нещата на екран.

# 634
Вчера загледах някакъв нов с китайски вампири " Snowfall" Wink за сега историята е интересна
А?Почнал е.
Моарейн, Snowfall го дават. Аз очаквах да го пуснат през 2025г.
ОК.
Ти си видяла.

Аз все още гледам Shadow, което е история с тъмна призрачна сянка и разследване на мистериозно изчезване, но сериала е предвидим и не е толкова мистериозно нито изчезването, нито сянката.

# 635
  • пак на Рив Гош
Да ви кажа, почвам да подозирам, че Вики Ракутен четат темата във форума - отварям си преди малко приложението им, за да си гледам обедния епизод на Joy of Life (между другото, много ми харесва... засега!) и виждам Snowfall като препоръка за мен Joy Joy Joy
Случайност? Joy

# 636
  • София
Ххахах, и аз подхванах пак Joy of Life днес, че нямах време и го бях оставила а 6-ти еп. И веднага изскочи още едно познато лице - този път от Douluo Continent.

# 637
  • България
Ако четат, нека знаят.
Стига с тая Zhao Lu Si.
Толкова красиви и талантливи актриси има.
Как може пък с всичките ми любимци да се снима.
Тук написах името на един, до който ще не се е добрала, но го изтрих, за да не давам лоши идеи.
Обаче вървят реклами с Liu Yu Ning и Лусито. Rage

# 638
Ох, и тук не минаха без малко " недодялан китайски хумор" Snowfall (2024) Ep.6 Engsub вампира ще плаши лошата майка 

# 639
Някак си ми се изпари желанието за Snowfall 😇
Tова ми изглежда като пародия на вампир. Това вампир ли е? Ако отговаря е да ….. означава, че Ерик Норман все още е на чело в класацията ми за вампири.🤣

# 640
Тоз вампир играеше сценка ,само плашеше  мацката, не искаше да я убива. Аз ще го догледам, че ми е интересно как младия доктор ще " излекува вампира" от тази болест Sweat Smile

# 641
Aaaa,той не изглежда като гримиран Сивиръс Снейп в повечето време,така ли?
Скрит текст:
а по-скоро нещо такова?
Скрит текст:
Ще бъде ли много нагло от моя страна ако искам да изглежда ето така 😇
Скрит текст:

# 642
Така изглежда в повечето време Smiley

Приключих с Червения лебед. Познах абсолютно точно, кой е кукловода.  Определено ми хареса дорамата, заслужаваше си гледането. От мен 9,5 .

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:28 от Danifin1

# 643
Жега... Суша... Ако не предложите спешно нещо хубаво за гледане заплашвам да ви затрупам с клипчета като това
https://www.facebook.com/share/r/admWwqfUzhuLeb1W/

# 644

Ето,при мен нито е топло, нито сухо, няма какво да ти предложа да гледаш 😭 Така, че  трябва да ме затрупаш с подобни клипчета. Някак си ще го понеса и ще приема наказанието 🫣

Общи условия

Активация на акаунт