Успяхте ли да забравите и да продължите напред?

• 5 748
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Бий си шута, преди да свършиш като втората жена на крал Хенри VIII.

# 76
Винаги съм се чудила на такива жени,че като родят дете от един мъж,той ще и стане длъжен за цял живот ,а на мъжете просто им е през оная работа че ти са си мъчила да му родиш дете .Това че си му родила дете не ти дава предимство пред другите жени,напротив !С това дете ти вече си опитомена ,той си е хвърлил семето и си е взел това което трябва от теб,а именно да му продължиш рода .Но виж другата,е нещо друго ,ново и различно с която той се чувства по различен начин.Въобще как си го представяш че си по напред в състезанието с другата жена, защото явно се състезаваш психически с нея и затова не искаш да го оставиш , защото си мислиш че детето ти дава предимство,ти се унижаваш ,а на тоя твоя мъж му расте х"я че е вървежен .Не случайно на запад и все повече жени избират да не раждат деца на мъж .

# 77
Винаги съм се чудила на такива жени,че като родят дете от един мъж,той ще и стане длъжен за цял живот ,а на мъжете просто им е през оная работа че ти са си мъчила да му родиш дете .Това че си му родила дете не ти дава предимство пред другите жени,напротив !С това дете ти вече си опитомена ,той си е хвърлил семето и си е взел това което трябва от теб,а именно да му продължиш рода .Но виж другата,е нещо друго ,ново и различно с която той се чувства по различен начин.Въобще как си го представяш че си по напред в състезанието с другата жена, защото явно се състезаваш психически с нея и затова не искаш да го оставиш , защото си мислиш че детето ти дава предимство,ти се унижаваш ,а на тоя твоя мъж му расте х"я че е вървежен .Не случайно на запад и все повече жени избират да не раждат деца на мъж .

Не съм казала че е ми е длъжен защото имаме дете.Казах че това дете е желано и направено с любов.Дете което чакахме години наред и дете за което плакахме заедно на безброй проведени консултации и безброй неуспешни опити.
Не смятам,че един баща е достоен да се нарече баща,когато пренебрегва собственото си дете за да ходи да си го вее с любовницата.А уж твърдиш ,че го обичаш и ще направиш всичко за него,но предпочиташ да пиеш кафе с другата вместо да прекараш този един час с детето си.
За мен че ме боли,боли ме,но за детето ме боли още повече.
Защото каква е гаранцията ,че утре любовницата няма да те натири.Поне имай уважение към собственото си дете.

# 78
Ако те боли наистина за детето, събери му багажа на този и му разпиши пътния лист. Не осъзнаваш ли, че по този начин вредиш на детето си? Когато му покажеш, че можеш без него, може и да му дойде в главата какво е загубил. Докато стоиш и търпиш това няма шанс да се случи! Разбери го. Запънала си се като магаре на баир. Имах сходна на твоята ситуация, разбра какво губи, когато багажът му беше пред вратата!

# 79
  • Бургас
Е,и? На него не му пука, не разбираш ли?! В момента в главата му е само новата любов, а ти си просто една досада. Ако му е останала и частичка респект към теб - ще го изгуби в най-скоро време. 4 месеца се унижаваш с този идиот - ако бил мъж, ако имал достойнство, какво щели да кажат хората бла бла бла .... И на мен ми беше гадно за теб първите няколко страници, но сега виждам че няма смисъл. Троши си главата като искаш.

# 80
И да разбере какво е загубил... късно ще е.
И да не разбере какво е загубил.. ще си свободна.
И в двата случая ще си си тръгнала с достойнство и себеуважение. Това детето ще го види, усети и един ден разбере и осмисли. Ще дадеш правилния пример! Сега даваш грешния - бъди мижитурка и търпи. Това ли искаш? Ами ако беше детето ти на твое място, какво щеше да го посъветваш?

# 81
Това не е роман на Джейн Остин и той не е мистър Дарси.
В твоята глава може и да е, но реалността ти беше написана от всички.
За съжаление не му дреме. Ни за дете, ни за жена. Заслепен е от другата и има очи само за нея.
А ти така добре му постилаш, че ти се чуда на балона, в който живееш.

# 82
Ясно е че си му омръзнала.
Пари дава ли?

# 83
Пълен абсурд е да стоиш и да чакаш "правилно" отношение от човек, който всячески вече е показал и ти е дал точно обратното.
Не знам дали осъзнаваш, че колкото повече стоиш в тази ситуация, толкова по-жалка ще изглеждаш в очите му. Жена, за която не си заслужава да се бориш. Както и да се държиш с нея, каквото и да направиш, тя ще си стои, като изтривалка пред вратата.

# 84
  • Варна
Искам единствено той да има достойнството да си признае,че е сгрешил.Да не се крие и да ми вменява вина.Може би тогава наистина ще ми олекне поне малко.

Това е загубена битка, каца без дъно, в която ще наливаш и ще страдаш. Той няма нищо да си признае, а директно ще те намрази. И няма да ти олекне. Бедна ти е фантазията какво можеш да чуеш от устата му, когато го притиснеш в ъгъла. Това ли искаш наистина?

# 85
Добре, да сменим в друга посока темата. Авторке, защо смяташ, че се е стигнало до изневяра? Какви са били отношенията с мъжа ти преди да срещне другата? Тя колежка от работата му ли е?

# 86
Не очаквай от човек, който не осъзнава случващото се и ситуацията, да прояви отношение или дори емпатия / коректност към теб.
Това си е в гамата на социопатиите и психопатиите.

# 87

Не съм казала че е ми е длъжен защото имаме дете.Казах че това дете е желано и направено с любов.Дете което чакахме години наред и дете за което плакахме заедно на безброй проведени консултации и безброй неуспешни опити.
Не смятам,че един баща е достоен да се нарече баща,когато пренебрегва собственото си дете за да ходи да си го вее с любовницата.А уж твърдиш ,че го обичаш и ще направиш всичко за него,но предпочиташ да пиеш кафе с другата вместо да прекараш този един час с детето си.
За мен че ме боли,боли ме,но за детето ме боли още повече.
Защото каква е гаранцията ,че утре любовницата няма да те натири.Поне имай уважение към собственото си дете.
Ми тогава хвани си и ти един и ще сте квит .

# 88
Добре, да сменим в друга посока темата. Авторке, защо смяташ, че се е стигнало до изневяра? Какви са били отношенията с мъжа ти преди да срещне другата? Тя колежка от работата му ли е?

Е как защо се е стигнало до изневяра - защото тя нещо не е успяла да удовлетвори падишаха, нуждите му, настроенията му. Както всяка БГ жена, дето след като я зарежат поради простотия, почва да се чуди на НЕЯ какво не и е наред. Следващата фраза: за раздяла винаги са виновни двамата.

# 89
Авторката просто си търси оправдания да не си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт