Мамин син ли е?

• 10 999
  • 129
  •   1
Отговори
# 15
Мамино синче е. Няма какво да го мислиш, стягай багажа.

# 16
  • Най-красивата страна
Май само ти гледаш сериозно на тази връзка.
Той не е готов .Или очаква  инициатива от теб.
Пробвала ли си да му предложиш да отидете на почивка само двамата ,за да видиш дали ще се съгласи.Ако се съгласи-организираш почивката и заминавате.

# 17
Съгласна съм и аз с всички мнения до сега - мамино синче е и никога това няма да се промени, поне докато е жива майка му.
Остави ги да си живеят там, както си им харесва на тях.
Щом си забелязала всички тези неща, значи си умно момиче.
Не пишеш на колко години си, но мисля, че си много млада още. Животът е пред теб. Може би вече ти се иска да имаш свое семейство и дете и те е страх да не изпуснеш момента, но всъщност точно сега с тези хора ти си губиш ценното време.
Прекрати веднага и не се връзвай на обещания, защото със сигурност ще има такива, че вече " няма да ходя на почивка с тях" , " ти ще си на първо място за мен" и всичко ще ти обещава, но няма да се променят нещата.
Майка му от бебе го е приготвяла 28 години за такива моменти, да не може никога да се отдели от нея.
Ако сега ти се бъркат, унижават те, не те уважават, даже те изтикват към входната врата, представи си ако имате дете.
Бабата ще иска да става всичко както тя каже, синът и ще подкрепя нея, а ти ще изревеш реки от сълзи...
Спести си го.
Със сигурност заслужаваш много повече! И някой ден ще го имаш.

# 18
Аз щях да питам - това ли имате предвид жените, като казвате, че трябва да върнат казармата?

# 19
На казармата се връзвах 20годишна, на 37+ ми е ясно, че льольото си е льольо и с умение да стреля, което, впрочем, притежавам и аз.
Темата съдържа твърде много от любимите червени флагчета на форума - селско момче, проста мамаша, златна бивша, от лирическата героиня зависи... Във всеки смисъл историята е бита карта.

# 20
Май само ти гледаш сериозно на тази връзка.
Той не е готов .Или очаква  инициатива от теб.
Пробвала ли си да му предложиш да отидете на почивка само двамата ,за да видиш дали ще се съгласи.Ако се съгласи-организираш почивката и заминавате.

За мен това е много погрешна тактика. Тя да поеме инициативата във връзката и да бъде втора майка в състезание с родната. Нищо хубаво не я очаква с непораснал мъж, който не умее и не иска да се ангажира. Такива жени след 10-15 години разбират, че те са опъвали каиша за работа, жилище, финанси, деца. Струва ли си?

# 21
Предполагам, че на село го чака етаж от къща, на който да заведе бъдещата си жена...

# 22
  • София
Този не е само мамин, ами и татин. Щом на 28 не е прерязал пъпната връв, няма да стане, а и явно родителите му не гледат на теб сериозно, а това е отражение на неговото отношение.
Ще ти изгуби още някоя и друга година и после или ще му намерят подходяща, или от немайкъде ще се ожени за теб, но ще сте си все и за всичко с техните, а ти ще трябва да слушаш и да тичаш натам, накъдето ти свирнат.

# 23
От съседната тема.

# 24
Това да не е гаджето на онзи със стола на терасата на 10-тия етаж?

# 25
Аз щях да питам - това ли имате предвид жените, като казвате, че трябва да върнат казармата?

Татко Гризли,
По въпроса за казарма..
На моя приятелка момченцето на 3 г. и половина - 4 в детската градина, се сприятели с дъщеря ми (за нас беше нова градина, сменена). И всяка сутрин като видеше дъщеря ми, тичаше към нея, взимаше якето и го слагаше в шкафчето. Стори ми се странно и като се заприказвах с майката, ми каза, че тя много държи един мъж да е кавалер, да държи палтото на дамата и т. н.
Момченцето го беше взело буквално.
И не беше само това. Като им отидохме на гости, го похвалих,  а майката ми каза, че й помага, знае дори да зарежда пералнята. Държи от малък да се научи да се оправя сам в живота.

Не може да бъде, казах. Не вярвам. Е, детето ми показа веднага как го прави - попита майка си черно или бяло да сложи в пералнята, отвори шкаф в банята, взе коша с тъмното пране, отиде до пералнята, сложи дрехите, затвори капака и остави на майка си само перилния препарат и включването.
Е, толкова ли е трудно на 28 години да се справи един мъж, вместо да разнася мръсни дрехи до селото.
Та казармата е само метафора, че някой те командва и издевателства над теб.
Ако те научат от малък, няма никаква казарма.

# 26
Да добавя- от едно известно време той организира за нас екскурзия, на която мисля, че ще ми предложи. За една седмица е и локацията е изненада. Но вместо да се радвам и вълнувам, аз се притеснявам за този момент. На 27 съм. Та затова се чудя да не би аз да съм неблагодарна, или просто това наистина не е мъж на място.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 10:50 от kimи_

# 27
Ти вместо да избягаш се чудиш дали няма да ти предложи. За какво ти е такъв?

# 28
Не бих се забъркала с такива селяндури. Ще ме бутат през вратата и ще разнасят чували с вмирисани гащи. По-далеч от мен, моля.
А ти какво си се хванала като удавник за сламка? Пращай го да си живеят с мама и приключвай.

# 29
Мама му пере, готви, тати го е взел на работа, почивки с мама и тати... Олеле майко. Теб явно те ползва само за секс, а ти за деца мислиш... Той ми е ясен, ама теб на акъла ти се чудя. Как се виждаш в подобна конфигурация? С един мъж трябва да ти е добре да живееш, по-добре отколкото когато си сама. Мъжете ли свършиха не разбирам. Бягай бързо, преди дс ти е направил едно бебе и да навреме при мама на село. Освен, ако това не е мечтата на живота ти.....

Общи условия

Активация на акаунт