Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 157
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 230
Опитвам се да спазвам Глюкозната революция, но не ми се получава особено.

# 1 231
И на мен, ама щото не съм я прочела още Grinning

Долче, точно май със желатин ще е супер. Ще може да се обръщат лесно си мисля.

Освен яйца и тиквички, какво друго да сложа? Копър, черен пипер? За подправка де.

# 1 232
Arwen, честит рожден ден! Сладки моменти и щастливи дни! Бъди здрава ти и всички около теб! 🎂

Нашата вечеря

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 08:39 от fotokod

# 1 233
Ох много пишете не сварвам да чета 😃
Имам поне 6 кг тиквички. Мой колега дойде да види Бебка и той имал алотмънт вика пълно е с тиквички.  Обаче тука при нас голяма жега и дори и на флаера не ми се пече. Задух. Бебето се  изприщи чак . Мм хукна да търси оферти за климатици те пък едни цифри. 3 дни се занимаваме с тези неща 😃
Та имам тиквички. Какво да ги провя . Дойде идеи за нещо бързо вкусно и не висящо часове в кухнята 😁
 Арвен Честит рожден ден. Здраве ти пожелавам всичко друго е постижимо 💐🎂🥂

# 1 234
Eлора, чесън- ако обичаш.
Фотокод, каква е тази вечеря.😍
Дара, на мен най-бързото ми е тиквички на кръгчета или полумесеци и после печени. Друго също лесно- руло от тиквички. Не са без фурна, но са бързи, лесни и вкусни. Без готвене- салата от тиквички (на много тънко или с белачката на ленти)+ марината зехтин, сол, оцет и стои на хладно в хладилника преди консумация.

# 1 235
Arwen, честит рожден ден! Сладки моменти и щастливи дни! Бъди здрава ти и всички около теб! 🎂

Нашата вечеря

Ох, Котьооо Yum
Сензорите на Шарпи мръвката се задействаха Trollface

Арвен, бъди честита и благословена! Flowers Hibiscus

# 1 236
dolce, купешка 😆сервитьорът 2 вечери предлага пържени картофи за децата, а накрая аз му казвам “ не ядат, предпочитат миЗо” 😆

6 шишчета са за голямата
пилешкото за мен и малката
кебапчетата за мм

и 3 бифтека телешки с нас за утрешен обяд

sharpy, правилни са ти радарите 🙃мн е вкусно

# 1 237
Дара, от време на време нещо подобно правя:

Без галетата де. Може да се поизстискат. Гила му много и едно тараторче. Може и една студена заливка кисело мляко с чесън после всеки да си слага.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 21:21 от Гущерът

# 1 238
Аз не изстисквам тиквичките и ястията се получават добре и без това.😉

# 1 239
Ама за палачинките май ще трябва да стискам малко.

# 1 240
О Гущерчо вкусно . Ще се приготви. Аз също ги изстисквам тукашните са с тъмни кори и много вода пускат.

# 1 241
Тиквички правя на огретен (изстискам ги малко) или на фрайер печени.

# 1 242
И на мусака са си супер тиквичките. Кекс/брауни с тиквички съм правила. За без фурна се сещам и за таратор с тиквички или салата тип Снежанка, но с тиквички.🙂

# 1 243
Arven честит рожден ден. Здраве и много щастие 😊.
Ох, защо не мога да се прежаля да ги кусам тези тиквички. Като гледам рецептите-вкусноо, ама пуста психика.
Днес сардини на фурна+салата краставица, лук и магданоз, едно пилешко бутче и черен шоколад. Много вода с лимон и сол.

# 1 244
  • на острова на мечтите
Frittata е палачинка с какво ли не/ тиквички, аспержи, гъби, грах...
На мен през лятото тиквичките ми харесват нарязани, като картофи за пържене, после пускам във вряла вода за около три минути, колкото да си променят цвета и после оцет, чесън, зехтин и ако имам копър.
Arwen, Честит Рожден Ден ❤️🎂

Общи условия

Активация на акаунт