Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 233
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 930
Дани беше дала линкове за упражнения за ръцете- там също имаше много хубаво упражнение със стол за горната част на ръцете. А дамата ми е изключително симпатична.😊

# 931
Нати, във В. Търново има три посоки - нагоре, надолу и по стъпалата Joy
Като гимназистка там си докарах прасци като на римски пехотинец и още си ги нося Sweat Smile

# 932
В момента живея в Търново, зависи в коя част си и колко далеч имаш да ходиш.
В Габрово... то там има 2 равни места и те не са големи - площадчето пред общината и индустриалната зона Grinning Толкоз Grinning

# 933
  • В центъра на моретата
А, то и тук във Варна си имаме едни стълби, дето ходят да тренират на тях, водещи до паметника на Българо-съветската дружба. Голяма дружба ще да е било, че е такава мъка да ги качи нетрениран човек. Но пък са идеални за фитнес - не ти трябва уред за стълби.

# 934
Ежедневно от полицията до Царевец на училище и после приятелката ми живееше срещу военното училище та от полицията до тях и обратно до нас може да е било по повече от веднъж Joy

# 935
Ами аз съм си мислила на моменти като искам да се раздвижа по-съществено, да отида и да походя нагоре-надолу по стълбите до съда вместо да меря улиците Grinning Близо съм до парк, но Марно поле е едно мини паркче което за 5 минути си го обиколил и там колко да се разхождам... евентуално захапвам телефона с някой приятел и почвам на оверлог по алеите, като гледам да си сменям да не минавам на всяка обиколка съвсем по едни и същи Grinning Но заради шадраваните и прочие там, е една идея по-хладно, та се екипирам против комари и предимно там махам крачоли.

# 936
Била съм във Велико Търново на екскурзия от училище за три дни.😅 Помня, че бях с високи обувки с ток, когато ходехме до Царевец...🤣 Но съм била в девети или десети клас- тогава имах тренинг с високите обувки. Още помня датите на екскурзията, между другото, сигурно не е случайно.😄
Ох, комари...Това бедствие тепърва предстои, трябва да се подготвя.😂

# 937
Бочко на спрей или ултразвукови машинки, няма спасение иначе...
Тепърва предстои да установя на преносимото ми колко време трае батерията с едно зареждане, пробвах го за по час-два навън само последните вечери че тия дни пристигна. Бочко знам че къмто 8 часа трае като се напръскам, ако не го отмия. Като ме наобиколят стръвниците и почнат да ме гледат влюбено и да ми пеят песни, бързо връщам назад колко часа са минали и бъркам в чантата да подновя Joy

# 938
Спрей Бочко или Брос срещу кърлежи и комари използваме обикновено. За след ухапване- гелчето на Бочко. Хапят ме, когато забравя да се напръскам  със спрейчетата не. Ох, ненавиждам да се мажа с кремове, слънцезащита, и спрейовете против комари едва ги понасям, но са една идея по-добре от кремове за лице и тяло и слънцезащити.🙂
Няма да купувам скоро от китайските сайтове, иначе звучи добре уктразвуковата защита от комари. Конкретно за уредчето на Chicco помня, че приятелки се оплакваха, че имат чувството, че уредчето привлича комарите вместо да ги отблъсква...Та затова съм малко с резерви конкретно към него.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:15 от dolce miele

# 939
Аз имам на Чико и проблем не съм имала, а съм много любима на комарите Joy Спреят не излиза от чантата и току припръсквам да не ме доближи някоя гад Grin

# 940
От на Чико тези за в контакта не мога да се оплача, освен че са за една стая само, май до към 20тина квадрата. А тези преносимите им, още продавачката в магазина каза че е много доволна по принцип, но трябва честа смяна на батериите защото вършело хубава работа само докато са относително нови. Иначе каза че дори го слага на масата като седнат да вечерят и са доволни че ги опазва.
При това положение, взех от китайците на цената на едно Чико, по едно за мен, за мама и за леля Joy
Зарежда се с USB кабел, а не да трябва да го "храня" с батерии постоянно, ще го видим по колко време ще кара и дали ще изкара повече от един сезон. Но на цената на едно шише репелент от който аз иначе ще изпръскам безброй за сезона... да кажем че съм доволна Grinning
Тия неща хем са извън темата, хем и не са... че човек трябва и да излиза да се раздвижва, а пък по възможност и да се прибере цял-целеничък вкъщи след това Grinning

# 941
Натка, дай линк на ЛС на твоето устройство да го видя.🙂 Интересно звучи, че се зарежда.
Беки, и аз съм им много любима на комарите. Те някои са си доста нагли, защото не хапят на напръсканото, обаче хапят през дрехите.😆 Ами, като седна на някоя пейка, вадя спрея и пръскам и по нея...

# 942
Толкова ли кОмар има по Сицилия?
Аз от гадове не се притеснявам, стига да съм с децата. Страшен репелент са, обират ги всичките! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 943
Аз не съм в Сицилия. Дани да каже (ама.предполагам, че и там са гадни комарите). Аз имам "опит" от друго място в Южна Италия с тигрови комари- познавах жена, която имаше по бедрата си белези от комарите, които изглеждаха все едно някой е гасил там цигари....🤪 Слава Богу, бях и' на гости за кратко!

# 944
Мале, не знаех, че Бойко и спрейове против комари майстори Joy

Общи условия

Активация на акаунт