Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 238
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 945
Не, Arwen, телефонът ми го е измайсторил това.😂 Не искаш да знаеш теб как те прекръсти..😜

# 946
Тигрови има и у нас вече, големи стръвници са наистина...

# 947
Не, Arwen, телефонът ми го е измайсторил това.😂 Не искаш да знаеш теб как те прекръсти..😜
Ей, пляскай го тоя телефон през пръстчетата по-често, де. Simple Smile

# 948
Ей, пляскай го тоя телефон през пръстчетата по-често, де. Simple Smile
Ми не може да го пляскаш и моят е такъв. Аха да пусна поста и ми сменил думата… пък и нагъл - не дава да го изключиш редакторчето Joy

# 949
Моя съм го строила да може само да предлага думи но не и да ги заменя, че иначе да съм го уволнила Joy
Особено тук в тази тема както има често и терминология, му идват много интересни идеи всеки път...

# 950
До последно гледам какво съм написала, ама Наглецът сменя някакси някои думи, докато публикувам...😂

# 951
До последно гледам какво съм написала, ама Наглецът сменя някакси някои думи, докато публикувам...😂
Баш! Подозирам, че и двете сме с огризки Joy

# 952
Една даже ми се изцепи в другата тема, че водело до мозъчна смърт Dizzy Face. И това е лекар, само да кажа.
Щях да се задавя с кашкавала SatisfiedLaughingSatisfied

# 953
Аз не съм в Сицилия. Дани да каже.

Уфффф. Ама никът ти е много италиански! Преди време го пусках даже в преводача, да видя какво значи. Казвахте кой откъде е, ама съм забравил.

# 954
Как употребявате ленено семе? Взех си пакет златно.

# 955
  • В центъра на моретата
natka, я пусни линка на тая джаджа - трепач за комари, че 2/3 от домочадието е силно алергично.
Златно ленено семе не съм ползвала, ама другото го меля и по лъжица -две го слагам в печива, ако нещо трябва да сгъстявам, в чия пудинг.

# 956
Опитах се на Долче да пратя линк обаче не стана, може би защото точно аз което купих е разпродадено... Пратих ѝ скрийншот, не знам дали ти върши работа, да си търсиш евентуално. Има и такива които са като фитнес гривна или часовник, аз нарочно не исках такава форма че вече нося една и щях да изглеждам странно Grinning

# 957
  • София
Една даже ми се изцепи в другата тема, че водело до мозъчна смърт Dizzy Face. И това е лекар, само да кажа.

Може би наистина липсата на въглехидрат води до мозъчна "смърт". Но не са наясно, че в почти всички храни има въглехидрати. Както и че организмът може да преобразува, за да компенсира липсата.

# 958
Притесни се да не получиш мозъчна смърт от неядене на храни с въглехидрати, нали?😝
Артемис, предполагам, че хората, които са го казали това за мозъчната смърт, имат предвид точно, че неяденето на въглехидрати води до такива последствия.😃
До вечерята бях на фаст 24 ч, преди малко ядох печена скумрия с майонеза с масло, голяма риба беше. Много ми хареса скумрията с майонезата- за първи път ям такава комбинация. Утре пак ще съм на фаст. Напомням, че съвсем скоро е пълнолунието.🙂

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 23:42 от dolce miele

# 959
Твоят мозък е отдавна в отвъдното, така че няма особено значение дали ще се задавиш Joy

Може би наистина липсата на въглехидрат води до мозъчна "смърт". Но не са наясно, че в почти всички храни има въглехидрати. Както и че организмът може да преобразува, за да компенсира липсата.
Глюконеогенезата била само за аварийни случаи и не било за постоянно, каза тя. Иначе мозъкът…. Знаете.

Общи условия

Активация на акаунт