Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 390
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 615
Те повечето така профучават май.
Пръстените Oura и аз ги бях загледала, но това ми е над психологичната граница като цена. А и аз не следя температура де, при мен е основно сън и крачки, че сънят идва все още малко проблемен. Имам голямо подобрение де, но ако кажа че съм станала нормална ще излъжа Grinning

# 616
Здравейте група!
Понеже виждам и чета, че всички сте по-наясно от мен с ИР и Хашимото, бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог във Варна, от когото сте доволни.
Благодаря предварително!

# 617
Поръчах си колагеновите пуканки, дойдоха и ги опитах, доволна съм. Само са ми безсолни, ама аз съм повредена на тази тема. Сега ще си напълня чекмеджето на работа, че преди да си тръгна съм гладна, понеже в кварталната кръчма, за да се наям като хората трябва да оставя повече пари, отколкото ми се иска...и като се прибера вкъщи се навирам в хладилника, малко преди вечеря.

# 618
  • София
Сега като четох темата, и аз си поръчах от колагеновите пуканки различни видове. Мисля, че ще ми харесат, но още не са дошли.
Мисля да правя и аз пудинга на Долче, ще дам отзив.
Напоследък взех да връщам кг, намалявам М, ама още няма ефект. Трябва и изследвания да си пусна.

# 619
И аз чакам едни "колагенови" пуканки днес, но ми трябваше доста време да разбера как се казват тук, за да ги намеря (не съм в България и много от нещата, които се намират там, ги няма тук). А какво е това МСТ, че се споменава? Нали не е задължително за режима?

# 620
  • Варна
И аз имам смс от Спиди днес…засипали сме ги 😅🤣 ендокринолог във Варна… не съм намерила да съм доволна вече 3г, а аз съм без ЩЖ и търся упорито

# 621
  • София
А какво е това МСТ, че се споменава? Нали не е задължително за режима?

МСТ масло е извлечено от кокос, но не се втвърдява, течно е, може да се готви с него, издържа на по-висока Т, няма миризма. Стига почти веднага до черния дроб и се превръща в готова за използване енергия за движение, мозъчна активност и други функции на тялото.
https://gymbeam.bg/mct-maslo?campaignid=11360421051&adgroupid=14 … XqS4aAoqZEALw_wcB

Малко разхлада с боровинков сладолед:

Прави се от два продукта - замразени боровинки и течна сметана 1:1, които се пасират, подслаждане не е необходимо.. Yum

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 12:28 от BFF_

# 622
Аз съм от Варна и до един момент бях доволна от моята. Но тя напоследък нещо взе да залита по храните са от хаповете диетите и нещо заряза щз и проблемите с нея. Но все хак някой пък може и да си я хареса.
Д-р.Милена Томова преглежда в.двора на Окр болтиза МЦ Хелиос.
Работи по каса и с платен прием и задължително с предварително записване на час през Superdoc 😃
Иначе и никой да няма за нея няма да ви вземе 😂
Дайте снимка или линк на тези пуканки моля
Ох Гущерчо посмях се от сърце 😃
Ние днес минахме преглед и окончателно ни записаха като родени не в 32 а в.35 седмица тс тъкмо почти навреме
Долче искам Аз рецепта на тоя кекс и формата ти силиконова ли е? Много е готина ❤
Тука още се чудим какво да правим
Моля не цитирайте снимката след малко ще я махна 💐

💐💐💐

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 13:54 от Dara20

# 623
Ох, беееее 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Прекрасен сладкиш Heart

# 624
Голям бонбон е малката.
Моите пуканки пристигнаха. Мислех, че няма да са моето нещо заради миризмата, но се оказаха изненадващо вкусни. Цената също не мисля, че е висока (около 18 € за 5 пакетчета от по 100 грама). Ето това са моите:

# 625
  • В центъра на моретата
И аз поръчах пуканки- от по-високо протеиновите. Смятам да видя дали ще се харесат на дъщеря ми, че да и’ ги сложа в багажа като ще пътува. Идея си нямам какво
ще яде, ама да се оправя- достатъчно голяма е.

Гущер, правителството винаги критикува - я президента, я монарха. Стига да е градивна критиката. Ти вече имаш физически активности - това води до увеличаване на мускулната маса, дори и малко. Това от своя страна увеличава килограмите. Мускулите тежат. Затова е по-удачно да мериш обиколките. Килограмите не винаги са показателни.

delia, от Варна съм, има няколко имена, които се спрягат уж като добри: д-р Райков, д-р Костова. д-р Мариета Бъчварова. При втората са малки шансовете в обозрим период човек да запише час, а и не ги спазва. При Бъчварова съм ходила и за някои неща съм доволна. Беше ми казала през 6 месеца да си изследвам c-пептид, инсулин и глюкоза. Даде ми и още три изследвания, които са по 50-60 лв едното, които при необходимост да направя (генетични май бяха - едното го правих, другите не открих къде ги правят в града). На мои колеги откри злокачествен тумор, които други не видяха.
По-доволна съм, обаче от д-р Гергана Градева. Ноо, човек сам преценява дали върши работа един доктор или не. Аз съм от тези, дето винаги има едно на ум и никога не приемам на 100 % това, което са ми казали. В никакъв случай не подценявам това, което са учили, но животът ме е научил да не се доверявам напълно.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 15:18 от zaek

# 626
  • Варна
И аз съм супер скептична като теб. Райков е топ диагностик, той ми откри злокачествен възел от първата секунда не ехографа и ме извика на спешна биопсия. Но е толкова мълчалив, че хич не ми е приятен. Предвид, че бяха на 25 и това звучеше доста шокиращо, нищо не ми каза, освен "ще ти дам телефон на хирург"...

# 627
Долче искам Аз рецепта на тоя кекс и формата ти силиконова ли е? Много е готина ❤
Да, формата е силиконова. Страхотна е, нищо не залепва в нея, а и на живо е в страхотен ментов цвят.🥰 "Кексът" е от 500 грама кайма, 2 яйца, 100 грама запържени гъби (100 грама преди да ги запържа в парче масло), 100 грама накълцана шунка, 30 грама кашкавал (може и повече, но това парченце ми беше останало), подправки на вкус, малко студена вода (за да се омеси по-добре каймата и да не стои на бучки). Сложих във формата, натиснах с лъжицата  за да прилепне добре сместа към формата. Отгоре поръсих със сусам и също го притиснах, после сложих да се пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Видях малката Бела- прекрасна е.😍
Гущер, възможно е да се задържи вода и в първите седмици на по-интензивни тренировки. За сиренето споменаха, та се сетих и за това.
BFF, правила съм подобен сладолед и аз, чудесно изглежда. Но със заквасена сметана и малини/горски плодове.🙂

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 21:28 от dolce miele

# 628
  • на острова на мечтите
Беше се присъединил мъж в темата, но беше за кратко. Не помня кой беше обаче.
името му не помня, ама той ерген май беше! Липсваше му закалката на женен мъж. Намери си доктор, да го следи и да му изготвя дневно меню😉
Долче, купих си кайма и аз. Подстрекателки сте вие. Ама утре ще правя на Натка кифтетата, пък после и кекса.

# 629
Данилу, викаш ТМ не иска да си вземете още един мъж?😅
Днес обядвах наденички с парченце масло и фрапе, вечерята беше свински врат с кост в масло, две мини парченца кекс от кайма, малко домашно болонезе (от буркан, не съм го правила сега):

Снимката е правена с телефона на детето, затова е малко замазана.😁

Общи условия

Активация на акаунт