Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 385
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 600
Натка, засега така ми е добре. Може да се случи 1-2-3 пъти в месеца да надвиша 20 грама вгх и винаги е от комбинация зеленчуци и млечни.

# 601
Какви са тези готови пуканки?
Тука в лидл.на касите продават едни пакетчета и че казва че са нещо като бълг пръжки които той незвам къде бил ял😃
Има от коза от овца  от бивол и от още нещо. Никога не съм взимала аз но се зачудих дали не е това което описвате 😂
Шарки ❤ Супер форма

# 602
Мерси. Ще се омешат протеините, но не ми пука, ще се опита скоро.
Мисля с телешка кайма.
А, аз още тогава с това почнах, че не всеки би ги смесвал толкова.
Иначе рецептата даже е от бързите, те като са малки и бързо се сготвят, малко странно изглеждат но е вкусно. Тая рецепта накъде из форума си я открих преди много години.

# 603
Правила съм подобни кюфтенца, много са вкусни. И на мен не ми пречи да смесвам белтъчините.
Този "кекс" го правих днес:

Да не си помислите нещо...😜 Кайма, шунка, запържени гъби, кашкавал, подправки, яйца, подправки и малко студена вода. Отгоре небелен сусам.🙂 Чудех се по едно време дали да не му направя и една заливка, но реших да е само със сусам.

# 604

А, аз още тогава с това почнах, че не всеки би ги смесвал толкова.
Иначе рецептата даже е от бързите, те като са малки и бързо се сготвят, малко странно изглеждат но е вкусно. Тая рецепта накъде из форума си я открих преди много години.

Какви подправки сложи на кюфтенцата? Малеее, откога не съм правила кюфтета, чак съм забравила.

Долче, дай разрез на тоз кекс.

# 605
Утре ще го режа, Елора.🙂 Мързеше ме да оформям кюфтета, както и да си цапам ръцете, та с лъжица сложих във формата, притиснах и опекох. Чиста работа!😁

# 606
Елора, ако са само телешко ги предпочитам точно тези само със сол, чер пипер и сух джоджен. И в киселото мляко за отгоре пак малко джоджен и може и без чесъна.
Но реално всякак можеш да си ги овкусиш. Чубрица там, пушен пипер, магданоз малко люто... кимион точно на теб няма да предлагам Grinning
По рецепта по принцип се овалват и в брашно но като за нас пропускам и пак са си супер.
Кексът супер изглежда, на мен също частта с оформянето на кюфтетата не ми е любимо. Взех си малки правоъгълни форми, силиконови. Като казвам малки, 15см май са дълги Grinning Точно за такова нещо ги мисля, в еърфраера.

# 607
Долче, не се занимавам да ги меря, но неделя взех от Лидл кашкавал 400 гр. парче и към половината е останало. Всеки ден съм си рязал по една лента и даже идва към 40 гр. на ден.
Някой ме разкритикува за режимните сладкиши. От 01.01 това е единствения сладкиш, който съм ял, а пудинга на Долче, поне в моя вариант, не бих охарактеризирал така. Това, което изядох, съдържа 1/7 супена лъжица еритритол, останалото изхвърлих.

# 608
Гущер, ти го приемаш като критика. Пишем от опит и за напомняне, но като липсва интонация всеки чете различно Simple Smile

# 609
Критиката не е лошо нещо, а аз нося на критика. Все пак съм женен от 15 години! Правителството непрекъснато критикува монархията... Wink Натка спомена нещо за преместване, а аз го имам съответното нещо! С вас съм женен само от половин година и засега слушам внимателно, водя си записки и от време на време влизам в оправдателен режим, т.е. не съм стигнал етапа с релокация на тестикулярен апарат! Joy

# 610
  • Варна
Добро утро!

Хахах Гущер, всички женени ли така се чувствате .. чудя се и мъжът ми ли смята, че е критикуван… а само 3 години са минали 🤣

Една идея за закуска (или те са само в другата тема?) - “палачинки” от 2 яйца и 1 с. л. кокосови стърготини, авокадо, пушена сьомга и в моя случай (не ям почти млечни) нещо като сирене от кокосово мляко, но може пармезан просто да се сложи или друго по избор + парче краставица

Скрит текст:

# 611
☕ хайде на кафетоо Simple Smile 1-вото ваканционно .. ех, наслада.. да не бързаме за никъде 🤭

Гущер, може + см да е от жегата? 🤔 Как си с пиенето на вода? Солената храна дали не ти скриява номер (често имаш сиренце)? Тук вече почваш по-прецизно да се наблюдаваш и да намериш “своето” решениеза фините настройки

Аз се сдобих по неволя със смарт там.. часовник.. гривна.. каквото е🤭🤭ММ си купи нов, по-по- функционален и този е харизан на мен 🤭сега си знам пулса колко е висок 🤨🤨🤨 и колко крачки са между бюрото и wc 😁😁😁

Цъкам тука.. усещам се как лека полека се зарибявам 🙃 Наливам се и с вода и леко ми поспадна усещането за подуване. Но не знам дали е заради хидратацията или заради скоро идващия МЦ 🤔

# 612
  • Варна
Аз се чудя да си купя ли Oura пръстен за температура и сън да следя … на ръба съм дали да дам 500 лв

# 613
  • на острова на мечтите
Гущер, ако имаше още един мъж в групата, щеше да ти е по-лек живота тук 😉 Докато кажеш "А"и най-малко четири девойки са те отразили. По тоя повод от години предлагам на моята половинка да си вземем още един мъж, та да не е само той виновен, ама не ще 😉
Вчера риба. Сьомга и цаца маринована.

# 614
Беше се присъединил мъж в темата, но беше за кратко. Не помня кой беше обаче.

Общи условия

Активация на акаунт