Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 212
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 095
Замислих се нещо.
Вит. Д, трябва ли като омегата да се държи в хладилника?
Ако не пише изрично на него - не. Знам че в някои аптеки обичат да слагат и Вигантол в хладилника но по принцип и той не е с такъв режим на съхранение, не че му и пречи но и нужно не е.
Стайна температура си е за повечето, до 25 градуса. Вече сега в жегите е хубаво да не стоят на баш най-горещото място у вас, ако можеш ги местиш някъде на по-хладно, в шкаф или където можеш.
Аз и капсулите рибено масло слагам в хладилника ако е там въпросът, но то е защото ми миришат иначе а като са студени не. Макар че за тях не е лошо да са си на хладно, ако и да не го изискват. Особено ако сте си взели количество, по-добре там да стоят.

# 1 096
Ми вземете си кучета бе Stuck Out Tongue Winking Eye. Всеки божи ден - студ, пек, дъжд, виелица - навън по 2 пъти да крачим. Е, с йорки, френски булдог или пинчер няма да се получи, ама някое като мойто щуро, дето трябва да е поне 4-5 км търчала, нямам избор. Но имам цел Joy. Това ми е наистина мойто си време обаче. Слагам слушалките, слушам си нещо интересно, което все нямам време да чуя, или говоря с някой дето иначе все нямам време да му звънна. Или просто си вървим и си чувам мислите. И дишам. Фитнес залата не е мойто място.

И ни е имаме куче померан но и градина голяма
 Пускам я там😃

# 1 097

И ни е имаме куче померан но и градина голяма
 Пускам я там😃
Е, теб това, че имаш куче не те огрява значи Wink
Елора, аз си държа капсулите омега и капсулите витамин Д в хладилника.

# 1 098
Шарпи, утре ще ги правя тези упражнения. Ти дословно ли ги следваш или правиш по повече повторения?
Правя повече повторения. Примерно ги повтарям по 3 пъти. Понякога, ако ме мързи и съм имала повече движение през деня - по 2 пъти.

Zaek, аз съм с течна Омега и никога не съм я слагала в хладилника.

Ръцете никога не са ми били отпуснати или пълни, независимо от състоянието. Трябва им съвсем малко и бицепси, трицепси всичко изскача. Обаче краката… ми никога не мога да ги стегна и оформя. Слаби са, но аз харесвам изразени прасци, бедра, а нямам. Навъртам по 100 километра, стълби ежедневно, егати и не, и не. Почнах с клекове, да видим.
Клековете много помагат, но истината е, че трябва постоянство. На мен слабо място също са ми краката. Отпусна ли се с хранат и липса на тренировки - веднага качвам на бедра и задник. Клековете моделират. Благодарение на тях вече имам изразени мускули на бедра и оформени прасци.

# 1 099
Не, аз не качвам там, обаче ме дразнят, че са мекички и няма мускул.
Мисля, че трудно правя мускули аз (освен на ръцете и корема, където си ги има натурално, без нищо да правя). Между другото, на едно изследване ми направи впечатление, че креатининът ми е бая нисък. Нищо чудно, че не мога да направя крака.

# 1 100
Аз на това това за ръцете по три пъти правих упражненията, но се натоварих доста и не стигнах до другото за гърба. Нещо лявото ми рамо ме заболя. Бързо мина, но се спрях.

# 1 101
Аз на това това за ръцете по три пъти правих упражненията, но се натоварих доста и не стигнах до другото за гърба. Нещо лявото ми рамо ме заболя. Бързо мина, но се спрях.
По-айляк ще го даваш в началото. Трябва тялото да свикне. Не се натоварвай изведнъж.

# 1 102
Не, аз не качвам там, обаче ме дразнят, че са мекички и няма мускул.
Мисля, че трудно правя мускули аз (освен на ръцете и корема, където си ги има натурално, без нищо да правя). Между другото, на едно изследване ми направи впечатление, че креатининът ми е бая нисък. Нищо чудно, че не мога да направя крака.

Мускули незвам дали правят но страшно се стягат краката. Аз съм като камък а съм третирала 25 години фигурно пързаляне. Но като спреш професионално да се занимаваш. Минеш 1,2 бременности ядеш кат разпран и забравяш всички режими и тренировки така стават като кюфтета😃
Шарпи
Свалих си ги. Първата мацка едвам я трая . С нейните приказки ме отказва от тренировките си а и като я гледам ти имаш къде къде по-хубаво тяло 😃
Моята шепичка любов

Ходим и на разходки но тя почти по цял ден шета навън като е хубаво времето
Имам и голяма предна и задна градина с гора малка

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 12:29 от Dara20

# 1 103
Малеее, то само стригането на това имение е егати фитнеса!

# 1 104
Дараааа, искам да живея с тебееее Joy

# 1 105
  • Бургас
Дара, и аз не мога да се нагледам на тази красота

# 1 106
Оле, Дара, КРАСОТА! Purple Heart Purple Heart Purple Heart

# 1 107
Здравейте!
Имах опасения за ИР и пуснах някои изследвания.
Липидния профил нещо не е ок.
Моля, за коментар! Мисля, че сте по-компетентни в тази насока от мен.
Не съм спазвала диета преди изследването, последно хранене преди 9 ч., на всичко отгоре и пуших точно преди това, защото чаках доста време на опашка. Не се храня много добре напоследък и ям хаотично, каквото има под ръка. На 47 г. съм
Благодаря!

# 1 108
Ти храненето да го оправиш, само ползи ще видиш, естествено. Но поне от това което виждам на тия снимки нещата свързани с ИР не ми изглеждат зле, освен триглицеридите дето не ми харесват особено и витамин Д който със сигурност трябва да повишиш. Особено ако правилно разбирам че си имала 9 часа без храна, а не 12 както е по-обичайно да изискват преди изследвания.
Поне по нещата дето смея нещо да кажа, само тези не ми харесаха, има други съфорумки в темата които могат повече да кажат за щитовидните, там за щастие не ми се е налагало да задълбавам.

# 1 109
Здравейте!
Имах опасения за ИР и пуснах някои изследвания.
Липидния профил нещо не е ок.
Моля, за коментар! Мисля, че сте по-компетентни в тази насока от мен.
Не съм спазвала диета преди изследването, последно хранене преди 9 ч., на всичко отгоре и пуших точно преди това, защото чаках доста време на опашка. Не се храня много добре напоследък и ям хаотично, каквото има под ръка. На 47 г. съм
Благодаря!
Скрит текст:

Лоша комбинация високи триглицерити и нисък HDL.
Вит Д и гликиран има какво да се желае, особено Д-то е обидно ниско.

Общи условия

Активация на акаунт