Звездни Компромати - Юни'24

• 363 841
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 165
  • в пералнята
Аз живея в чужбина и ми прави много силно впечатление колко много момичета имат очевидни намеси, без да имат нужда. Огромни мигли, вежди и мигрирали джуки. И всички едни кафяво-оранжеви. Имам няколко познати, направо обезобразени, а все хубави жени.

# 166
Възможно е дечинки и Джоли да са подлудили Брад Пит. Когато всеки изложи своята истина, тогава можем да си вадим изводи. Ние не знаем какво е поведението на дечинките. Все пак Брад Пит трябваше да заобича и да изгради връзка и  с 3 деца, които не са негови.

# 167
Аз живея в чужбина и ми прави много силно впечатление колко много момичета имат очевидни намеси, без да имат нужда. Огромни мигли, вежди и мигрирали джуки. И всички едни кафяво-оранжеви. Имам няколко познати, направо обезобразени, а все хубави жени.

Ми те по-хубавичките не могат да приемат остаряването, ние по-грозничките сме свикнали да не сме топ Joy

# 168
  • София
Благодаря и аз за темата! Изключително интересен начален пост, започвам да чета.
Този Захаринов (бившия?) на Анелия нямаше ли брат, който е мъж на Бориса Тютюнджиева или бъркам?

Абсолютно!

https://mirogled.com/news-view/ieto-koi-ie-tainstvieniia-mzh-do-borisa

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 18:59 от Rima

# 169
Мдаааа и аз познавам един насилник, дето само една жена му се опълчи. Всички други го боготворят!?!? Кмет на малък град стана, след това общински съветник на по-голям. Ако му отвориш фейса - идеалния мъж, съпруг... В реалността раздаваше шамари на жени и ги блъскаше и унижаваше. Но... когото и да попиташ за него, ще каже "добро момче е, отговорно". Необяснимо ми е...
В нашето общество много обичаме насилниците. И хиляди извинения и оправдания им намираме...

# 170
Не е задължително да обикнеш трите деца , но е задължително да не ги удряш . Направо съм изумена какво коментари има.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 00:14 от Candy_girl

# 171
Май пак се започва една стара песен,която се пееше и в темата за Диана и Вергов.Никой не защитава насилника,а се има съмнения за историята,че e точно така както е разказана.Естествено,че всички осъждаме такова поведение и то към деца.Аз за себе си мога да кажа,че тя дава индикации за ненормално поведение-а не той и не вярвам,че нещата стоят точно така.Ако Брад го е извършил тогава си заслужава всичко!Както бях от най-върлите фенки на Вергов след историята(и въпреки някои измишльотни на Диана)съм убедена,че е имало насилие и вече не съм му фенка изобщо.И повече никога не бих си дала парите за филм или постановка с него.Когато излезе истината и за Брад и него ще го канселирам.Не че ще има накривя шапките. Grinning

# 172
Тя не го е събудила да му каже, че го напуска, а че отива на хотел. Че го напуска/иска развод, му е казала седмица по-късно.  Блъскане на главата на жената в стената, хващане на децата за гушата и заливане наред с бира/вино не е точно нормален семеен скандал. Ако има нещо вярно де. Ама пусна се и влизаме в този сценарий.

# 173
Щом не е арестуван, предполагам, че станалото между тях не е баш така както тя го представя. На тази жена й личи, че иска да го съсипе и не мисля, че ако имаше за какво би пропуснала да го осъди и натика зад решетките. Има ли изкарана ограничителна заповед срещу него или и това е пропуснала да направи?

# 174
Както бях от най-върлите фенки на Вергов след историята(и въпреки някои измишльотни на Диана)съм убедена,че е имало насилие и вече не съм му фенка изобщо.И повече никога не бих си дала парите за филм или постановка с него.Когато излезе истината и за Брад и него ще го канселирам.Не че ще има накривя шапките. Grinning
Така канселирах Майкъл Джексън след филма за децата, пострадали от него; махнах и тая местна инфлуенсърка Биляна Йотовска, женена за престъпник, когото постоянно величае
Не мога и аз да си затварям очите когато обвиненията са достоверни, независимо колко протестен шум вдигат верните фенове

# 175
Вие забравихте ли Шайло по едно време как беше решила, че е Джон и Джоли беше тръгнала да подкрепя решението на дечинката да си сменя пола. Това нормални неща ли са, за да не се побърка човек, пък било то и Брад Пит. И това е само малка част, която знаем за поведението на Джоли и децата...

# 176

Гущерова …

# 177
Коментарите в тази тема са прекрасна извадка защо много жертви мълчат. Особено, ако срещу тях е красив, популярен и обичан мъж с власт.
Понеже Анджелина не е харесвана открай време, задължително се съмняваме в нейните думи, но не само в нейните, а и в тези на децата ѝ, които били настройвани. Нищо, че някои от тях вече са големи и могат сами да направят своя избор.
Анджелина е виновна за това, че Брад заряза жена си, той горкият се е подлъгал от вещицата. Тя е виновна, че баща ѝ е бил не точно най-добрия родител на света и задължително от нея се очаква да му прости.
Ама откъде накъде ние ще даваме наклон на когото ѝ да е за толкова лични неща, още повече без да знаем какво стои зад всички тези решения?
Никога не ми е била любимка Анджелина, но вярвам на нея, защото тя може да е всякаква, но винаги е била отдадена майка. Със сигурност не ѝ е било лесно, но си ги отгледа. Каквато и да е била в младостта си, след децата тя е друг човек. Колко десетилетия трябва да минат, за да ѝ простят хората?
А начинът, по който се поставят под съмнения дори благотворителните ѝ дейности, е меко казано гнусен.

Колкото до Брад, беше ми любимец, но след историята с децата съм отвратена.

# 178
Златан и коала.
Скрит текст:
, ,
Любимец ми е Златан.Много забавна му е автобиографията

# 179
А кой е тоя Кирил Терзиев
Дано е добре Гущерова, че ми дожаля, в друга тема цял ден за зъби се говори

Общи условия

Активация на акаунт