Звездни Компромати - Юни'24

• 364 104
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 240
Значи следва предаване за wellbeing с Нелка Хикселка, да учи как да се намираме

# 241
Офф, случайно в нюзфийда ми попадна това и хем ми е смешно, хем ме подразни тази жена, Стопанката на Господ. Става въпрос за Ботев, пуснала е негово стихотворение и този коментар на 2 юни.
Скрит текст:

# 242
Брей,заслепи ме с патос.Ех,как искам...много работи и аз в този живот.Joy

# 243
Офф, случайно в нюзфийда ми попадна това и хем ми е смешно, хем ме подразни тази жена, Стопанката на Господ. Става въпрос за Ботев, пуснала е негово стихотворение и този коментар на 2 юни.
Скрит текст:

Чуваме, че кънти в главата. На кухо.

# 244
Заливат ме из фб цитати от нея, сигурен начин за преценка на приятели.

# 245
Много хейт отнася Брад в момента заради намекнатото от него, че не смята Захара за своя дъщеря. Някой по напред беше питал от къде е разказа за случилото се в самолета. От съдебните документи е. Преведен е дословно, видях ги в Туитър.

# 246
Учудвам се, че дело, в което има намесени и деца, е публично достъпно.
Чии са показанията, нейни ли? Щото тя и Хърд твърдеше, че Джони така и разбил устата, че кръвта пръскала по стената чак, пък за доказателство показа само една снимка със съвсем здрави устни и избледняваща синина на предмишницата.
За протокола, склонна съм да повярвам, че Брад е бил агресивен и е раздал някой друг шамар. Склонна съм също да вярвам, че и Анджелина си е доукрасила случката.
Ако беше толкова сериозно, щеше да е арестуван, съден и с ограничителна заповед. В Щатите временна ограничителна заповед се вади много лесно.

# 247
Нейни са. Аз не казвам че написаното е истина, отговарям на въпроса който беше зададен по рано “от къде се появи този разказ”. За мен и двамата имат вина. Тя манипулира децата и ги настройва срещу баща им, той пък е кофти човек, но в красива опаковка. Кой лъже и кой не, няма как да знам.

# 248
Какво е намекнал Брад за Захара, че не е негова дъщеря?

# 249
Нямало е никакви шамари. Пит е хванал Джоли за раменете и я е разтърсил с думите, че тя съсипва семейството  че се държи като луда.
Има го в официалния доклад.
За протокола Джоли опитва всячески да осуети делото да е засекретено, но и е отказано. За това информацията е представена на пресата.
Пит не е удрял  синът им също така. Въпросния Мадокс също има доста неадекватно поведение. Брад Пит го описва като Columbine kid - прозвището идва от трагедия в американско училище, където деца застрелват свои съученци. Означава, че въпросното дете е агресивно и озлобено.
Против насилието съм във всичките му форми. Но психическото насилие е много страшно нещо. То най-често цели да предизвика ответна физическа реакция и после да задвижим машината за съжаление - аз съм жертва.
Джоли си е луда отвсякъде. Но Брад Пит сам се вкара в лудницата, че и деца направи.
Относно сближаването напоследък на Джоли с брат и доста се спекулира в американската преса, че има нещо нездраво в това, особено след Оскарите, където Анджелина разцелува брат си по устата. Изглежда доста извратено. Инфо и снимки има достатъчно онлайн, за който му е интересно.

# 250
То както се оказа Захара не била сираче, както и Пакс. Все някакви измами покрай тези осиновявания, а тя нищо не знаела.

# 251
  • Sofia
Да подлагаш нечия история под съмнение, когато в нея има нелогични и несвързани етапи, не е подкрепа за насилник.
Както се писа по-горе - имаше разследване, което беше прекратено. Все трябва да е имало някакво основание за прекратяването.
Освен това не е вярно, че Брад се е отказал от децата, водиха дълго дело за споделено попечителство. Даже в един момент беше спечелил, но адвокатите на Джоли обжалваха и всичко започна отново. Доколкото бях чела, целта й била да протака, докато станат големи, така че да не споделят попечителство. Той имаше право да ги вижда, но мисля само с трети лица, като присъствие. Трудно изтичат подробности от делото, явно защото има намесени деца.

# 252
По чуждите форуми пишат, че Брад не е оневинен от ФБР, а са се отказали да образуват дело срещу него, Джоли се опитвала да разбере защо.

Пишат, че му е предложила дела си от  винарната като на пръв купувач и той в последния момент отстъпил от сделката, защото разбрал, че част от друго тяхно дело е запечатан за публиката комплект от документи с името "Свидетелства за домашното насилие", съдържащ снимки, имейли, свидетелства на децата и на други хора. Натискал я да подпише NDA за всичко (забрана да говори) като условие да спре да я съди за винарната. Опитвал се да я съсипе финансово с това дело и целял защита на репутацията си.

Пишат, че е наел кризисният ПР екип, работил с Харви Уайнщайн. Оттам и пускали партенките как например Шайло горяла от желанието да отиде да живее с него след пълнолетие, както и всичко на тема "лудата" Джоли.

# 253
Нямало е никакви шамари. Пит е хванал Джоли за раменете и я е разтърсил с думите, че тя съсипва семейството  че се държи като луда.
Има го в официалния доклад.
За протокола Джоли опитва всячески да осуети делото да е засекретено, но и е отказано. За това информацията е представена на пресата.
Пит не е удрял  синът им също така. Въпросния Мадокс също има доста неадекватно поведение. Брад Пит го описва като Columbine kid - прозвището идва от трагедия в американско училище, където деца застрелват свои съученци. Означава, че въпросното дете е агресивно и озлобено.
Против насилието съм във всичките му форми. Но психическото насилие е много страшно нещо. То най-често цели да предизвика ответна физическа реакция и после да задвижим машината за съжаление - аз съм жертва.
Джоли си е луда отвсякъде. Но Брад Пит сам се вкара в лудницата, че и деца направи.
Относно сближаването напоследък на Джоли с брат и доста се спекулира в американската преса, че има нещо нездраво в това, особено след Оскарите, където Анджелина разцелува брат си по устата. Изглежда доста извратено. Инфо и снимки има достатъчно онлайн, за който му е интересно.

така си и мислех!
Анджелина и брат й:

# 254
  • Sofia
Те и двете страни пускат партенки, както правят всички мощни адвокатски кантори.
Едните казват едно, другите -друго.
За подписването на NDA сега накараха Джоли да каже дали тя също не кара всички около нея да подписват такива. Съдията е изискал тя да предостави всички нейни NDA , за да види дали има основание да претендира, че това на Брад е някакво страшно и нечувано, а не шаблонното в бранша, което се подписва при всеки развод.
Пък и тя нали е борец за справедливост, предполагам не е подписала и е изкарала доказателствата в пресата? О, момент, май не сме ги чули, защо ли!

Аз лично очаквам делата да свършат, за да чуем истинските версии на двете страни и да преценим. Дотогава в пресата ще има само спускани от адвокатите и на двете страни партенки.

ПП. ФБР се отказват да образуват дело, ако няма доказателство за престъпление. Не щото така са се събудили днес Simple Smile Както виждаме, в Америка съдят всеки, дори президенти и синове на такива.

Общи условия

Активация на акаунт