Звездни Компромати - Юни'24

• 364 117
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 270
Да, ако наистина са я били заради него, е много тъпо. Обаче каква е тази тишина след вчерашното производство на новини.
Само да не стане като историите на предшественичката ѝ Мария - не я бил бил (мъжът ѝ), ами те така били свикнали да живеят.

# 271
Тук е споменато изрично името на бияча, не е мъжът й.

# 272
Щом споменава името му е ясно , че инцидентът не в измислен.

# 273
Ако поне единият имал акъл, но как да се разбере в кой от двамата е!?
 Тяхната работа малко като руската поговорка Два дебила  ето сила.
Набраха малко първоначална скорост с татовия капитал и после пак си се връщат в естествено състояние.

# 274
Никой не е казал, че мъжът на Светлана я е бил.
Чудя се защо след вчерашното търсене на публичност и внимание, днес е такава тишина.
За Мария и нейният сегашен не се съмнявам, че е имало бой, когато съседите им са звънели в полицията.

# 275
Не я е бил сега, иначе нали тя самата си го беше написала. После се оправда, че уж ѝ хакнали профила, не го била написала тя.
Иначе наистина какъв мъж трябва да си да оставяш жена ти да се защитава чрез постове в инстаграм или да чака надеждната полиция. А Светлето си помисли, че е хванала Господ за шлифера.

# 276
Какво е намекнал Брад за Захара, че не е негова дъщеря?
Казал че е разстроен от решението на Шайло,    защото бил много радостен когато се родила, тъй като винаги е мечтал за дъщеря. Сега го обвиняват че заличава Захара, която е осиновил преди раждането на Шайло и че се интересувал само от белите си биологични деца. Аз мисля че по скоро е лошо решение на пиарите му, отколкото нещо друго, макар че масово го хранят в коментарите.

# 277
Голяма работа, сякаш не знаят коя  му е дъщеря, Захара не осинови ли Анджи преди него.
 Всъщност с толкова бавачки и помощ, смятам че са повече приемни родители. Който пък толкова почтено обича  осиновени и родни деца, малко лъже. Като за пред публика.
 Хората делят родни деца, да не изискваме толкова и то не от себе си.

# 278
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18090249

Относно инцидента с г-жа Гущерова и ответната страна " Не съм докосвал СГ. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него."

А сега де, истината е някъде там...

# 279
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Относно инцидента с г-жа Гущерова и ответната страна " Не съм докосвал СГ. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него."

А сега де, истината е някъде там...
Е то кой агресор си е признал, че е посегнал?

# 280

Нали? Аз мисля, че даже прозорецът се е засилил и й е ударил едно крише.

# 281
Не вземам отношение, цитирам само това, което съм прочела/видяла.

# 282
Щом има камери наоколо, ще се види какво е било и кога е дошла полицията.

# 283
Е да бе да го наплюе и да си счупи зъбите тя, че е патка ама пък чак толкова.

# 284
  • Sofia
Светлана нали се движеше с охрана, те къде са били?

Общи условия

Активация на акаунт