Звездни Компромати - Юни'24

• 363 880
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 905
Богданска сега е една от многото. Никаква индивидуалност. Неразпознаваема.
Преди я харесвах. Вече не.

# 1 906
  • 🌊
Много ми харесва Богданска. Преди, сега- блестяща е. И е много мила и възпитана жена.

На мен ми направи много лошо впечатление още преди при сагата с Даниел Петканов. И като бяха в Биг Брадъра.
Не беше така обрана и възпитана, както я изкарвате. Изневерявала му с над 10 мъже, същинска бръмчалка като другите, които не харесвате.
Имаше снимка как е лапнала пръста на някав италианец, докато е с Петканов.
Абе глуповата ми е още от тогава.
То там допълнителния елемент на гнусотия беше как със същите дрехи, с които лапаше пръста после ходи да се обяснява с репортера по сутрешните блокове колко се обичат.

# 1 907
  • Варна
И тази като Палуна, ще се скърши. Както пита някой по-назад, откъде черпят енергия за живот?

Някъде, из необятните дерби на нетЯ, ми беше изкочила новина, че госпожата е бременна с второ.

# 1 908
  • Пловдив
Макроница, мисля, не е сваляла Макрон като малък, дори май той е инициаторът на връзката им, и то като пълнолетен.

А между 13-14 и 16-17 разликата не е никак малка според мен. И има значение дали другата страна е на 25, или на 35-40-50.

# 1 909
Тук се писа Grinning

# 1 910
Аз го написах. Едно птиченце ми каза
"Търси се" приключва. Двете Опри ще си правят собствени проекти

# 1 911
Отдавна не ги гледам Оприте. Много са ми мазни и се изчерпаха.

# 1 912
Значи, още като започнаха с напушените постове за енергии и възвишеност, предположих в темата, че всъщност остават безработни. Други писаха, че ще има развод.
Всички се оказахме прави Satisfied

# 1 913
Исках да кажа, че на 20г все още е била твърде млада. Сега е станала по женсвена, за то снимките бяха много различни. Иначе съм и гледала клипове, където точно това казва, гърдите са били минус за професията и, както и носът. а за тоалетите, аз честно казано повечето ми идват  прекалено, но в голяма степен са си реклама. Все си мисля, като си изреждат така носовете, не могат ли да си слагат филър после, за да го коригират. Преслава ми е категорично с най-несполочливия нос. Не я следя и не знам, снимки от тук гледам, но винаги се шокирам като я видя.

Честно казано Преслава ме плаши. Всеки път като изкочи нейна снимка и се стряскам.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 23:04 от Netii 100

# 1 914
Ами, не беше голяма хубавица Богдански. Спомням си Даниел Петканов, като участва в "Черешката на тортата", когато си счупи зъб по време на вечерята. Тя беше там и постоянно се буташе за внимание, той трябваше да готви, и аз се чудех защо така това момиче, неизвестната му приятелка към онзи момент, се бута пред камерите, като него трябва да дават. Поне на мен не ми беше известна тогава, ама явно е имала желание и тя да стане известна

Нейният нос не беше просто с гърбица, а с видими асиметрии анфас. Сега гледам, че е одялкан и са го изправили по вертикалата, но самото ѝ лице също не е много симетрично (то няма напълно симетрични лица, но при нея е доста видимо) и сега в пълен анфас, а не в полупрофил , си се забелязва даже повече от преди.

# 1 915
Само аз ли разбрах, че я питаха тогава изневерявала ли е над 10 пъти? Не с колко мъже...има разлика все пак.

# 1 916
Само аз ли разбрах, че я питаха тогава изневерявала ли е над 10 пъти? Не с колко мъже...има разлика все пак.

Разбира се, че това я питаха. Не знам на кого му хрумна гениалната мисъл, че всеки път е било с различен мъж.

# 1 917
Е, така кажете де. То десетина пъти с един-двама е нищо, няма какво да се превземаме 😂😂

# 1 918
Той също и е изневерявал ,но беше достатъчно злобен да пусне видео как и мята куфарите , и колажът с пръста-от тази драма той ми е милион пъти по-неприятен.

# 1 919
На мнението на Candy съм. А и във ВБ, като бяха, той се държа мноооого неприятно. Имаха там едни спречквания, грам не я защити, пък вече й беше предложил.

Общи условия

Активация на акаунт