Звездни Компромати - Юни'24

• 363 861
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 955
Не и е пипан носът, съвсем същият си е, отстрани снимана изглежда повдигнат, а в анфас си е леко топчест и преди и сега.. Просто си подбрала много лош кадър за "старият и нос"

# 2 956
Такива минимални промени на носа и с филъри правят, едва ли го е рязала. На мен ми харесва как изгледжа напоследък, много по- нежна и женствена отколкото в зората на кариерата и.

# 2 957
Носът е същия, просто зависи от ъгъла на снимката. Топчест е и широк, но отстрани изглежда по-тънък и чип.

# 2 958
Като си говорим за апартаменти, след като се опита неуспешно да го продаде през 2014 г. (https://woman.bg/article/2023080319530537007), едно десетилетие по-късно Венета Райкова се пробва отново. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c171645227535234&slink=at8ns7&f1=1

Скрит текст:

Като видя стени цвят "праскова" и тоя "паркет" , който не вярвам да е паркет (кой би си сложил толквоа грозен паркет?!) и ми става направо жалко за хората, които си продават имота и нямат възможност да му вдигнат цената с нормални стени и подова настилка.

# 2 959
Много ме гложди да попитам..защо около басейна няма шезлонги ?

# 2 960
  • София
Обаче пък, Валерко мамин, е много неприятен. С това червендалесто лице изглежда крайно глуповат и простоват. Хич не си отиват с Бакалова.

# 2 961
Фенка съм на Бакалова и никакви лоши кадри не съм подбирала, а първите, които ми се изпречиха в нета, в профил.
Възможно е разликата във формата да е от различен ракурс, никога не съм я виждала на живо, но е възможно и да има промяна, то ще си покаже занапред.
На последните снимки определено изглежда по-добре.

# 2 962
Обаче пък, Валерко мамин, е много неприятен. С това червендалесто лице изглежда крайно глуповат и простоват. Хич не си отиват с Бакалова.
За мен са перфектна двойка.

# 2 963
Валерко е много просто момче, във всичките им телевизионни изяви заедно е максимално разкрачен и едва формира изречения. От цял Холивуд с него да се забие е непонятно за мен.

В Денсинг Старс показа дисциплина, но дотам. Мария има потенциал за много по-адекватен мъж.

# 2 964
И аз въобще не го харесвам..Не е грозен, добродушен изглежда, но ми направи лошо впечатление в Игри на волята. Нямаше собствено мнение, не беше мъжкар, слушаше Евгения Джаферович и мушкуваше. Беше приятел уж с едното момче, на което бившата му също беше там. Тя видна пеперудка се занимаваше с Валерко.

# 2 965
  • Варна
И аз си мисля, че на Мария Бакалова носа много лекичко е пипнат по перфектен начин.
Ако е така, браво на нея, избрала е най добрия лекар.

Гледах тази снимка.
Скрит текст:

# 2 966
Стесняване на ноздрите може да се направи и с ботокс. Инжектира се в две точки на “крилцата” на ноздрите. Ефектът е малък, но видим.

# 2 967
Помните ли Албена Вулева от Сигнално жълто?
Тя работи май в последните 5 години в Кипър по курортите и не го крие, даже снимаше "влогове" от там. И камериерка даже май е била, казваше, че изкарва добри пари. Според мен може и да си търси някой паралия. Grinning

Глория на концерта си вчера:

# 2 968
Не е била камериерка, само рецепционистка.
От около година е с някакъв там, май е руснак, защото му говори на руски.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 11:26 от Анонимен

# 2 969
В Кипър ако не говориш гръцки, английски и руски не може да работиш в туризма.

Общи условия

Активация на акаунт