Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 85

• 69 454
  • 1 158
  •   1
Отговори
# 1 065
r1 и r2 ми дадоха от Токуда, не знам продават ли се. Много са добри.

# 1 066
Малечка Палечка, не знам дали r1 и  r2 се продават, но ще ги търся щом вършат работа.

# 1 067
Вършат. Тъй като ми дадоха много и останаха, ги отстъпих на познато дете, което лекуваха с лъчетерапия. И при него кожата беше ок и не получи изгаряне.

# 1 068
Пращат съобщение на електронната поща, а освен това и в сайта за медицинската експертиза го пише.

Линк
Нито ми изпратиха имейл, нито писмо, досието в Медицинското приложение ми е празно, мен ме посъветваха да си подам направо документите три месеца преди да ми изтече датата, така и направих.

# 1 069
Добро утро момичета.Аз минах първа химиотерапия,още в болницата ме погна повръщане и гадене.При мен има смяна на решението от докито.От 4 химии ги увеличи на 6 😥Много гадно ми стана. Засега съм на червена химия.Каза,че тези 3 ще ме поизмъчат,но другите ще са по-добре.Тези от вас,които нямат порт как е положението с вените?И късно ли е вече за поставянето му?

# 1 070
Корал, въобще не ти трябва порт за 6 вливки. Аз имам 6 химиотерапии, и 2 таргетни, никакъв проблем нямам с вените, да чукна на дърво. Мажеш с Хепарин след вливката да не посинее, и това е.
Винци, аз взех крем Витасин, който е с натурални съставки,  и мажа с него. Не знам какво има в него, но мирише много неприятно, на повръщано😵‍💫...според мъжа ми има ланолин, за да мирише така. Ще потърся това R1 R2.

# 1 071
  • София
R1 R2 и на мен ми се отрази добре преди години, купиха ми го от Турция, но може и тук вече да се продава.

# 1 072
  • Северозапада
За вените трябва редовно мазане според моя опит. Аз мажех когато се сетя и миналия месец при операцията вените ми така се бяха увредили, че едва ми вземаха кръв и ми слагаха абокати. И краката ми бяха надупчили. Сега ми почват имуното и мисля да мажа поне по 3 пъти на ден. Дано нямам много пропуски

# 1 073
Никъде го няма тоя R1R2 крем, и по английски форуми четох, че го издирват. 🤔
Ще пробвам в Турция.

# 1 074
Haidi, и аз ще търся и ще пиша ако го открия. Иначе съм чела и за Витасин и Cicabio  restore на Bioderma, може и тях да взема като дойде време за лъчето.    
  Coral, без  порт съм,  с тънки и скрити вени, но все се надявам да изкарам химията така.

# 1 075
И аз съм на 4 химии и 10та таргетна кадцайла, значи общо 14 без порт. Уцелват ми ги веднага. Пия мн вода, особено преди дупченето.

# 1 076
Някоя от тези, които са си правили Ендопрекдит, да е била с високо Ki 67 и резултата да е показал, че няма нужда от химиотерапия?

# 1 077
Високо Кi67 без химия си е руска рулетка.
Няма тест на света, който да каже дали от една единствена клетка няма да порасне метастаза.

# 1 078
Добре, аз имам друг въпрос... нали уж тази химия я правим, за да убие, ако има клетки. Ако се появи някъде метастаза, значи, че не е подействала химията ли?
Една от жените, с които се лекувах, беше с ki67 - 7 % и имаше метастаза. И си го обяснявам, че го е имала отдавна, няма логика иначе с това ниско ki67.
Аз понякога си разсъждава за себе си, уж началните стадии са лечими. Провеждаме химия, ако се появи нещо или е нов вид, или просто нещо събужда клетките, което никой не знае кое е. Тъй като нали повечето случаи са без фамилна обремененост.

# 1 079
Момичета, за София от къде бяхте доволни от вливките- Надежда и София мед ли?
Става въпрос за херцептин или кадцайла, с порт.

Общи условия

Активация на акаунт