Термин Ноември 2024 - 2 тема

• 42 115
  • 871
  •   1
Отговори
# 150
Rouse, доколкото съм запозната всичко е наред с цитонамазката.

Много благодаря Relaxed А някой има ли проблем с хемоглобина. Моя не е крайно нисък, 110 е, но аз и преди бременността имах нисък хемоглобин. Пуснах Феритин, но той си е в норма, таа гинеколожката ме изпрати на хематолог, да видим от къде идва това разминаване. Надявам се да не е голяма драма, че хич не ми се обикалят още доктори, хаха.

Аз винаги съм имала хемоглобин на долната граница или под нея и понеже си пуснах генетични изследвания дали съм носител на болести, се оказа, че съм носител на алфа таласемия - носителите като мен (с една делеция) нямат симптоми, но имат леко нисък хемоглобин даже при нормално желязо. Това обясни всичко. Но хематологът естествено знае за тези болести, та ще провери. Просто споделям, че може да е нещо чисто генетично и да няма липси на нищо.

# 151
Дами,
аз съм тази, дето писа тук по повод болките от разтягане и тн.
Днес бях при док и каза, че не виждала нищо тревожно, наместила ми се е плацентата; имах хематом от някога леко отлепена плацента - и той се е резорбирал, а бебето отговаря не на 18 г.с., в което вече се намирам, а на 20-а 😆 бедрото му било като на манекен, таааа ето обяснение за болките - смени ми Магнерота с Диаспорал 2х1 и остава Но шпа при нужда (3х1 от 80мг.).
Това от мен.

# 152
Аз започнах да усещам бебчо в 16г.с леко като треперене сега съм 18вече са си ритничета хаха, честно казано нямах търпение иначе и аз само си мисля наред ли е всичко сега поне ми е по-спокойно освен когато е кротко цял ден и пак почвам с притесненията хаха

# 153
Момичета, как сте Simple Smile
Мислите ли вече за имена.
Аз изобщо не съм очаквала девойка и ми е много трудно сега.
Мъжът ми се опитва да наложи Ема, но не съм много съгласна с него.
Аз изключително много харесвам Ели или Елина. Той пък се дърпа 😁

# 154

На мен се падна момче, затова Ви давам своите идеи 😃

- Максимилиана
- Красна
- Божура
- Божана
- Деница
- Марта
- Злата
- Ася
- Райна
- Зорница
- Елисавета
- Ева

# 155

Елия е много нежно според мен. Ние чакаме момче, имам едно име, което ми харесва, но все още си казвам, че има мноооого време и сигурно като наближи термина ще мислим по-сериозно 😀

# 156

Ние си подбрахме по едно име за момиче и за момче (за всеки случай) 😂 аз избрах за момичето, но това име си ми беше мечта от малка, ако имам някога дъщеря. А ММ предложи за момченце името. И двамата си харесахме предложенията.  Все още не е окончателно естествено, може да харесаме и друго, ще видим бебето как ще реагира на името накрая😂
Иначе Елина много ми допада и на мен, ако искате с Е, Алина пък ми е много любимо, но в живота ми вече има много Алини, включително и жената на брат ми, затова няма да е Алина при нас😅

# 157
  • Sofia
Бебо ще е момченце и не можем да се разберем за име. Ако аз харесам някое таткото не го харесва. С момиченцата според мен е по-лесно с толкова красиви имена. На роднини категорично отказвам да го кръщавам и го казах от сега.

# 158
Бебо ще е момченце и не можем да се разберем за име. Ако аз харесам някое таткото не го харесва. С момиченцата според мен е по-лесно с толкова красиви имена. На роднини категорично отказвам да го кръщавам и го казах от сега.
И на мен ми е много трудно да избера име за  момченце, харесвам и Александър и Калоян и много други, но около нас вече почти всички носят тези имена, може да е глупаво, но пък ми се иска да е нещо по-различно.
Аз също категорично отказвам да кръщаваме децата на някого.

# 159
При нас тъй като за сега е момиченце сме се спрели на едно име. Ще видим дали ще бъде нашето и до край. За момче също имаме за всеки случай. И преди съм казвала, че няма да е кръстено на никой. Като цяло бягаме от масовите имена, нищо че има такива, които са ми били фаворити. Някак си като всяко второ детенце се казва еди как си, не мога да го възприема.

# 160
  • София
Добро утро, много хубав ми стана денят като ви чета за имената. И при нас няма разбирателство Joy. Като отивахме за генетичния тест уж се разбрахме ако е момиче да избера аз, ако е момче - той. А аз имах готово име за момче, за момиче не. После си харесах Елиза. Но нали ще е момче, аз не искам това което той, дадох му алтернатива и той я хареса, но... настоява да има имен ден и сме в задънена улица. Темата не се споменава, но той каза - Както винаги ще стане твоето.

# 161

Моите фаворити за момче бяха Мартин и Кристиян.
Теодор също ми харесва, но от него се бяхме отказали.
Имам още малко време да помисля.
А какво мислите, ако се роди на голям празник. Около терминът ми е Архангелов ден, но някак си Михаела или Радослава и сходните му, не ми прилягат.

# 162
Ако термина ми е около празник, бих избрала друго име, за да има детето някой ден и рожден ден,и имен ден. Иначе ще му ги обединяват празниците, ще получава един общ подарък, и дори като е голям ще е ощетен.

# 163
Аз имам известни подозрения, че ще родя около Димитровден 😀, но няма да е с такова име. Госпожицата ще си има рожден ден края на октомври /ноември и имен ден декември месец.
И ще се почне голямото разоряване за нашето семейство, като се започне от ноември до към края на януари постоянно са рождени дни, именни дни. Ама това да ми е кахъра, какво по-хубаво от поводи за радост. 😀🤗

# 164
Ние за нашия младеж уж сме измислили. Като цяло държим да е с буквата "Д" и нещо малко по-различно, но май генерално сме стигнали до някакво разбирателство, хаха. Съгласна съм, че като е около празник не е много готино да имаш и рожен и имен ден, аз съм родена на Коледа и винаги е било кошмар с тези детски рожденни дни. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт