Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 883
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте ,прекрасни🌸 да се отпиша и аз ,днес мина мф и всичко е наррез,според лекаря много голяма вероятността да е момче💙 но ме гложди отвътре,тъй като не каза на 100% .Ще прикача снимка според вас момче ли е ?

# 361
Le Strange при кого във Вита? И аз там се следя и живот и здраве там искам дс рода.

Цитирам се от януарската тема, че нали съм с граничен термин
дравейте, аз имам за следващата седмица консултация с кардиолог и имунолог - ендокринолог,  доцент Русев, при Сигридов. Онзи ден бях пак по спешност пти една случайна докторка и доста ме изплаши и за кръвното и за тромбофилията и за килограмите. И мен гъбичките ме тормозят,но за сега ен ги лекувам, защото слагам утрогестан. В понеделник е ФМ и после на 1.07 съм при моята лекарка. Мисля вече да излизам в болничен с всички тези натрупани рискове. Сутринта имах контракции

# 362
Полезна информация за контракциите

https://bahceci.com/bg/genel/kontraktsii-vsichko-koeto-tryabva-da-znaete

# 363
Дух, при д-р Мая Василева. Ходя обаче в частния център, където преглежда, защото там има повече часове, във Вита не мога да се доредя Grinning

# 364
Дух, при д-р Мая Василева. Ходя обаче в частния център, където преглежда, защото там има повече часове, във Вита не мога да се доредя Grinning
Аз съм при Гагова.

# 365
Здравейте,момичета.Пиша ви защото много се изплаших…бременна съм в 13 г.с  преди малко ми стана много зле …бях в градината и изведнъж ме заболя корема високо(често ми се случва) когато седна или легна поотминава ,но помагах на мм и се сдържах но в един моменнт ми се догати и побегнах,про което ми стана едно много странно все едно леко  размазано виждах с петна (не мога да го обясня) все едно ще припадна..хукнах към стаята да си меря кръвното и воаля..144/90..поседях и след това пак го измерих и беше 107/67 ..на някоя случвало ли се е ? Много се изплаших..все още треперя …да вметна по пронцип съм получавала паник атаки преди

# 366
С какъв апарат за кръвно го мери?

# 367
С какъв апарат за кръвно го мери?
.    С електронен..доста се изплаших,знам че и за бебчето не е добре толкова високо кръвно..

# 368
Първо кръвно се мери като си в покой няколко минути и с ел апарт се мери три пъти през няколко минути, като се смята средно аритметично

# 369
Много благодаря❤ попринцип знам,но пуста паника…

# 370
Въпрос към вече миналите първа фетална - с коремен или вагинален ехограф ви гледаха и пускат ли да влезе бащата?

# 371
Мен ме гледаха с коремен и пуснаха таткото.Специално в Марковс, мисля че винаги си пускат придружител,и за предишната ми бременност пускаха.

# 372
  • Варна
Въпрос към вече миналите първа фетална - с коремен или вагинален ехограф ви гледаха и пускат ли да влезе бащата?

С коремен ме гледаха и бащата присъства

# 373
Мами, на мен сякаш ми спадна подуването и коремчето ми намаля Simple Smile
Сега лежа по гръб и гледам, че е по-изпъкнало от дясно? Има ли и други такива коремчета асиметрични? Дали е нормално 😁
Спомням си, че при по-напреднала бременност се случва, но толкова рано :○

# 374
Здравейте, искам да попитам на ЖК вече само на коремен ехограф ли гледат? Аз съм 15 г.с и първия ми преглед при Арабаджикова в Надежда е на 26-ти🙂

Общи условия

Активация на акаунт