Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 356
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Дами, как сте с килограмите...?
20г.с.-58кг
Започнах бременността 56 Hug

# 646
Аз ще съм от рекордьорите в 18та с 4 килограма 🤦‍♀️😄

# 647
И аз така - утре влизам в 20та, с почти 5кг преднина. Grin Flushed
Оправдавам се уж с това, че стартирах с много ниски килограми и имам мегдан ..
Все пак ще гледам да огранича качването до +15кг.

# 648
И аз така - утре влизам в 20та, с почти 5кг преднина. Grin Flushed
Оправдавам се уж с това, че стартирах с много ниски килограми и имам мегдан ..
Все пак ще гледам да огранича качването до +15кг.
Така бях и аз…до 20та +4.5 и 20-21 качих някакви невиждани килограми без никаква промяна в яденето (ям предимно мазнини от авокадо, жълтъци, ядки и протеини). Тук таме си позволявах ориз или киноа.
Надявам се да са водни тия кг последните и да спаднат…😵
100% съм убедена, че е до организъм. Аз цял живот е трябвало да гледам какво ям, за да не напълнея и да правя тежки тренировки поне 5 дни в седмицата.

# 649
аз съм същата Grinning качвам от въздуха по пронцип , но поне знам родя ли, режим и спорт и пак ше съм окей...рано или малко по-късно Grinning

# 650
Момичета, след като уикенда се побърках от мисли, понеже ви показах, че тестовете ме изкараха, че съм положителна за цитомегаловируса, в понеделник повторих теста в друга лаборатория. Категорично отрицателен е. Мисля да вярвам на втория тест, докато междувременно чакам и отговора от АГ-то Grinning

Dimitrova_s, прекрасно коремче Heart И при мен ситуацията е подобна на твоята, вечерта обемът на корема си се увеличава двойно.

# 651
Аз ще съм от рекордьорите в 18та с 4 килограма 🤦‍♀️😄
Не си. Аз съм плюс 5, а следя калории и протеин, плюс че и тренирам почти редовно

# 652
Дами, как сте с килограмите...?

Аз съм +2.5/3кг в 17 гс. Но стартирах по-сочна 63/64 на 160, разпределено равномерно и стегната. И корема ми е огромен и твърд 😀

# 653
  • Варна
Здравейте,на някоя правен ли й е втори Скрининг прееклампсия ..правихме още в началото 7-8 седмица ..и ми стана странно ,че пак искат да пуснем..

# 654
Може да имате предпоставки и затова да иска пак, питахте ли лекаря? Как са кръвооток, кръвно налягане?

# 655
  • Варна
Може да имате предпоставки и затова да иска пак, питахте ли лекаря? Как са кръвооток, кръвно налягане?

Ниско ми е кръвното,всичко си е наред,тъй като съм още на утрогестан и иска да ми го спира,а в момента ми обясни че чрез него плацентата се снабдява с кръв

# 656
Ами това няма общо с прееклампсията, така че най-добре питайте лекаря защо иска да я повторите.

# 657
Момичета, след като уикенда се побърках от мисли, понеже ви показах, че тестовете ме изкараха, че съм положителна за цитомегаловируса, в понеделник повторих теста в друга лаборатория. Категорично отрицателен е. Мисля да вярвам на втория тест, докато междувременно чакам и отговора от АГ-то Grinning

Dimitrova_s, прекрасно коремче Heart И при мен ситуацията е подобна на твоята, вечерта обемът на корема си се увеличава двойно.
А ти защо си пуска изследване за цитомегаловирус?Аг ли ти го назначи или имаш някакви симптоми?

# 658
Назначи ми изследвания в 11-та седмица - ПКК, урина, витамини, коагулация, TORCH инфекции (по желание), като цитомегаловируса е част от този пакет.

# 659
  • Пловдив
И аз имах подобен проблем. Излезе ми бактерия в урината , а преди месец нямах нищо. Повторих със стерилна в друга лаборатория и всичко е чисто.

Общи условия

Активация на акаунт