Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 333
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
За него знам, че преглежда в Марков, Надежда и в супердок излизаха още 2-3 места.

# 676
В Супердок също няма дати за август, може би графикът му още не е излязъл. Ще изчакам до края на месеца, да видим.

Мен продължава да ме мъчи огромен глад, яде ми се основно месо, солени неща, за snack нагъвам кашкавал Grinning
Сега се замислих, че тази седмица влязох в 5-ти месец. Преглеждам декемврийските теми от миналата година и ми става едно хубаво. Миналата година са изписали 13 теми! Grinning

# 677
  • Пловдив
И ние тепърва ще пишем 😊 особено като почнат да се появяват малките човечета ❤

# 678
Всички ли са правили изследване за прееклампсия?На мен не ми е казано
Ами това няма общо с прееклампсията, така че най-добре питайте лекаря защо иска да я повторите.

Много съм зле.. Confused
Вчера сестрата каза ,че не сме правили такова изследване и няма нищо в архива..а аз бях сигурна ,че сме го правили това и намерих документа след като пуснахме изследването вчера..но нищо ..нека го повторим да се види ,че всичко е наред Hug

# 679
Здравейте,момичета.Помагайте,защото доста се уплаших…преди около 5 мин ме ужили оса .Веднага намазах с сол и оцет ,но почервеня и се поду .С какво мога да се намажа ?

# 680
  • София
Намажи с кал, тя изсъхва, стяга и изтегля ухапаното

# 681
Много благодаря

# 682
Момичетааа, усетих го! Последната седмица го усещам, когато се намества, като натиск е, то е едно мятане, едно чудо. Вчера вечерта и днес сутринта, когато мърдаше по този начин, си сложих ръката на корема и усетих леко ритниче! 

# 683
  • Пловдив
Звучи страхотно! И аз си държа ръцете по корема, но засега не ги усещам, а така ми се иска.

# 684
Момичетааа, усетих го! Последната седмица го усещам, когато се намества, като натиск е, то е едно мятане, едно чудо. Вчера вечерта и днес сутринта, когато мърдаше по този начин, си сложих ръката на корема и усетих леко ритниче! 

И аз започнах лекичко да го усещам Simple Smile не е редовно, но от време на време това, което казваш ти Simple Smile

# 685
Звучи страхотно! И аз си държа ръцете по корема, но засега не ги усещам, а така ми се иска.
Коя седмица беше? Аз чак в 20та усетих едното. Другото е с предна и се съмнявам скоро да го усетя.

# 686
  • Пловдив
Завършвам 14-та. Не знам с каква плацента съм, не съм питала. Има ли вероятност едното да е с предна, а другото със задна 🧐

# 687
Завършвам 14-та. Не знам с каква плацента съм, не съм питала. Има ли вероятност едното да е с предна, а другото със задна 🧐
Може да,с едното да сте със задна ,а с другото предна.Аз с второто съм с предна плацента 18с.от време ня време усещам нещо като къркорене по скоро/може и червата да са ми незнам/

# 688
Близнаци ли са?

# 689
Близнаци ли са?
Разбира се, че може. Зависи от типа на близнаците. В два сака с две плаценти е съвсем възможно да са със задна и предна. Все пак аз съм така, както споменах. Wink

Общи условия

Активация на акаунт