Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, забравих да питам АГ , а опаковката ми свършва, до кога се пие фолиевата киселина? Аз съм в 19г.с.

# 706
Madness, в повечето случаи си ги пием витамините до края.Най-добре се консултирай с твоето АГ, но ако не искаш сега да му звъниш ,ги пий до следващия преглед и питай.

# 707
Здравейте, бъдещи мамита.
Аз съм в 18 г.с. и днес бяхме на преглед.
Бебето се развива нормално и беше доста активно.
Попитахме за пола на бебето и докторката каза, че  на 90% е сигурна, че ще е момиче, но иска когато отидем на втората фетална морфология да ни бъде потвърдено от доктора.
Чували ли сте за случай, в който казват, че първо ще е един пол, а след време се оказва противоположния? 😁

# 708
Даа, при мен на всеки преглед (по стечение на обстоятелствата се следя при 2 АГ+ бях по спешност на преглед при друг) ми казват различен пол Joy
Сега чакам втората фетална и дано вече ми потвърдят пола категорично.
Попитахме за пола на бебето и докторката каза, че  на 90% е сигурна, че ще е момиче, но иска когато отидем на втората фетална морфология да ни бъде потвърдено от доктора.
Чували ли сте за случай, в който казват, че първо ще е един пол, а след време се оказва противоположния? 😁

# 709
Даа, при мен на всеки преглед (по стечение на обстоятелствата се следя при 2 АГ+ бях по спешност на преглед при друг) ми казват различен пол Joy
Сега чакам втората фетална и дано вече ми потвърдят пола категорично.

Пожелавам успех и лека бременност.
Дано наистина на втората фетална морфология да разберем половете на бебчета. 😁❤

# 710
Като заговорихте за полове, се присетих - ако искате да сложим в следващата тема термин и пол за всяка от нас? След 2 страници тази тема ще се заключи от модератор.

# 711
Здравейте, днес бях при следящата ме АГ. Честно казано се бях успокоила, че всичко е наред, но след посещението ми е мрачно. Бебо е добре. В събота ще разберем пола на малко парти с моите родители и родителите на мъжа ми. 210 грама е, отговаря си на седмицата и плацентата е добре разположена. НО още като ме посрещна лекарката с типичното чувство за хумор ми каза, че като ми гледа анамнезата лошо й става (имам риск от изоставане в развитието, риск от прееклампсия, тромбофилия). Каза ми, че съм бомба със закъснител. Ще пускаме тест за гестационен диабет, защото въпреки контрола на храната вече съм плюс 5 кг.

Исках да се уверя, че ще е до мен на раждането,  попитах я дали има някакъв шанс за естествено, каза абсурд, което и подозирах де. Не съм таяла надежда. Каза че едва ли ще го добутаме до 9 я месец. И така

# 712
Мисли позитивно.Пожелавам ти всичко да е наред 🙏🏻

# 713
Пролетна буря, тя като лекар ти е казала какви са рисковете. НО това не значи, че нещата ще се развият по този начин. И аз имам рискове, поради ниска плацента, но съм решила да мисля позитивно и да не се шашкам предварително. Вярвай, че всичко ще бъде наред и мисли позитивно!
Здравейте, днес бях при следящата ме АГ. Честно казано се бях успокоила, че всичко е наред, но след посещението ми е мрачно. Бебо е добре. В събота ще разберем пола на малко парти с моите родители и родителите на мъжа ми. 210 грама е, отговаря си на седмицата и плацентата е добре разположена. НО още като ме посрещна лекарката с типичното чувство за хумор ми каза, че като ми гледа анамнезата лошо й става (имам риск от изоставане в развитието, риск от прееклампсия, тромбофилия). Каза ми, че съм бомба със закъснител. Ще пускаме тест за гестационен диабет, защото въпреки контрола на храната вече съм плюс 5 кг.

Исках да се уверя, че ще е до мен на раждането,  попитах я дали има някакъв шанс за естествено, каза абсурд, което и подозирах де. Не съм таяла надежда. Каза че едва ли ще го добутаме до 9 я месец. И така

# 714
Здравейте.
Мога да направя новата тема, ако няма желаещи. Да добавим термини и пол на бебетата. И каквото друго кажете. 😊

Аз съм добре. Ходя си на работа. Бебето е доста активно. Понякога се събужда преди мен сутрин, рита и се събуждам. 😂 След два дни влизам в 20 г.с.

# 715
  • Пловдив
Пролетна буря, вярвам, че всичко ще бъде наред❤

# 716
Пролетна буря, важното е, че лекарят те следи внимателно, знае за какво да внимава. Хубаво е, че ще ти пусне допълнителни тестове.  Вярвам, че всичко ще е наред, това бебе е борец, ама и ти също Simple Smile Heart

И аз също мога да направя темата. Мога и да помагам при нужда.
Аз тъкмо днес влизам в 19 г.с. (18+0). Раста на корем, като вървя с някоя свободна рокля и съм като палатка Grinning

# 717
За пола, братовчед ми ни беше казал че чака момче, после се оказа момиче. Май се случва понякога, зависи и от лекаря и апаратурата предполагам.
При мен и двата пъти много рано ми казаха пола различни лекари и все категорично (а им вярвах защото имах пренатален тест).
За новата тема - чакам момче и термин 03.12.2024.

Днес съм 21+0 и пак се чудя сега влизам ли в 6ти месец или другата седмица ли?

# 718
За пола, братовчед ми ни беше казал че чака момче, после се оказа момиче. Май се случва понякога, зависи и от лекаря и апаратурата предполагам.
При мен и двата пъти много рано ми казаха пола различни лекари и все категорично (а им вярвах защото имах пренатален тест).
За новата тема - чакам момче и термин 03.12.2024.

Днес съм 21+0 и пак се чудя сега влизам ли в 6ти месец или другата седмица ли?
На 21+0 100% си в 6ти. Принципно и аз видях, че явно в различните региони на света броят по различен начин месеците. Някъде броят всеки месец да е 4 седмици, а другаде 4-4-5. Ти и по двата начина си в 6ти.

# 719
Сиси, в шести си.
Намерих това:

Допълвам: термин 18.12 (от ФМ в 13 г.с., иначе беше за Коледа), момче.

Общи условия

Активация на акаунт