Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 614
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте , перманентен грим на очи боли ли много и опасно ли е ? Плашат ме много , а аз искам да си направя , искам и на устата .
В Младост София дали има някой от когото сте доволни ?
Да има, от 10 години я познавам и ходя при нея, ако искате на лични ще дам инфо.

Аз съм с микро пигментация на вежди от 7 дни, в момента на беленето съм ужас, каза ми, че след около 2,3 седмици избива пигментът. Дано!

# 301
Четох, четох, и влизам да се оплача и за съвет.
Вчера си направих микроблейдинг. Имах си вежди, леееко рехави, но горе долу добри.
Ами в момента съжалявам, че се подведох и си направих процедурата. Искам си старите вежди в същия им вид на 100%... Не на 99, а на 100.
Има ли шанс това да се случи и как и кога?

# 302
Не бързай със заключенията.  Знаеш ли колко момичета с такива изказвания са минали през темата? Те са тъмни, пресни и големи.  Дават и лист с описание как е ден по ден. Рехави вежди не са по-добре от професионално направени. Казва го човек с много рехави.  Помни ми думата след месец ще им се радваш. Е, освен, ако не си попаднала на някоя некадърница. Доколкото знам само с лазер махане.

# 303
Не бързай със заключенията.  Знаеш ли колко момичета с такива изказвания са минали през темата? Те са тъмни, пресни и големи.  Дават и лист с описание как е ден по ден. Рехави вежди не са по-добре от професионално направени. Казва го човек с много рехави.  Помни ми думата след месец ще им се радваш. Е, освен, ако не си попаднала на някоя некадърница. Доколкото знам само с лазер махане.

Аз май разбрах защо не ми харесват. Според вас правилно ли е направено разчертаването? (не знам как се прави скрит текст)...
Това, което според мен май е излишно, дали ще избледнее до толкова, че да не се вижда? Те са 4-5 косъма от едната страна и 2-3 от другата реално.

# 304
Много ми харесват и смятам, че са начертани много добре. Супер са, изобщо не се ядосвай.

# 305
Веждите са чудесно направени, има цял месец, за да придобият окончателен вид, изчакайте търпеливо и после решете.

# 306
Веждите ти са страхотни!

# 307
Веждите са супер! Скоро ще свикнеш.
Аз даже си ги харесвах най-много като бяха пресни, въпреки, че не съм свикнала с нарисувани плътни вежди (в началото нали са така).

# 308
  • Някъде там
Веждите са много добре направени, не виждам нищо излишно. Въпрос на време е да свикнете с тях.

# 309
  • софия
Дами, моля за помощ и препоръка за микроблейдинг в, София.
Преди години правих при една девойка на пазара Младост, но тя изчезна, а аз и изгубих телефона.Казвам го, ако случайно тук има  нейни клиентки, които имат координати. Мисля, че Хриси се казваше, една готина рокаджийка Blush
Но, разбира се, приемам други предложения. И
Крайно време ми е, нищо не остана.
P. S. Може и на лични
Благодаря!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 06:01 от swetulka

# 310
  • София
Момичета, здравейте,
Нова съм в темата и ще моля за препоръки за добър специалист микроблейдинг в София, от когото сте доволни. Ако е и някъде в близост до Редута, Гео Милев, Слатина, Сухата река, ще е още по-добре.Blush
 Последно си правих преди около две години при една страхотна мацка във Варна, но за съжаление не мога да я уцеля със свободни часове, като ходя натам, а вече положението е нетърпимо.Grinning

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:23 от pipi2

# 311
Здравейте, аз си правих микробледйнг по PHibrows, ноември 2024 и ретуш след 40 дни. Резултатът беше невероятен до 2 седмици след 1ва и втора процедура-след тях винаги, падаше пигментът. После юли си правих пак на друго място и ретуш. Там също имаше резултат но косъмчетата се "разляха". Вчера една мацка ми даде визитката си и ми каза, че дава визитки на хора с кофти направени вежди. Кожата ми е комбинирана, мазно чело. Слагам снимки. Първата ще в на Phibrows,тя падна след 2 седмици, втората от второто място, след ретуша мисля, че беше около края на август и сега в какво състояние са. Аз се радвах, че имам вежди и пигмент, пък от вчера като ми каза така жената, не знам вече. Моля за съвет.            

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 10:56 от Gaga16

# 312
  • Пловдив
На първата снимка са много красиво направени, от там нататък въобще не ми харесват. Може да е от снимката.

Общи условия

Активация на акаунт