Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 042
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 025
Здрава бъди, Мид!

# 2 026
  • София
Мид, много здраве и щастие ти желая. Заслужаваш го.

# 2 027
  • Пловдив
Честито на празнуващите!

Лейла, варианти винаги има. Стига да искаш...и за това как да я "оправиш" бабата и за това как да се справиш на друго място. ТМ милее казваш...а твоя комфорт къде остава? Това как си ти?

# 2 028
Честит празник, Мид!

Мистик, много особени въпроси задаваш. Simple Smile
При такава ситуация изобщо не бих мислила, за какво точно милее мъжът ми. А комфортът на детето е пряко свързан със спокойствието на майка му.

# 2 029
  • София
Абе като кажете, че има вариант... Еми не винаги има. Хората се нагаждаме според обстоятелствата и не винаги изнасянето на квартира е възможно.

# 2 030
Абе и е така и не е съвсем, Риюниън.
Да, изнасяне на квартира не е вариант в момента или изобщо.
Но в този случай почваме да се учим да слагаме граници. Полекичка, трудно, ама с малки стъпки трябва да се почне. Не, че и иначе няма да мине времето,  ама на каква цена има значение.

# 2 031
Мид, честито да си живичка и здравичка и много щастлива !
Надявам се Ена и Павката да са добре, оздравяли и да няма повече здравословни проблеми !

# 2 032
  • София
Здрава и щастлива бъди, Мид! Heart

И аз мисля, че когато не можем да променим обстоятелствата, можем да променим себе си и възприятията си. Или поне да опитаме.

# 2 033
Ре, аз съм сигурна, че е много трудно. Но трябва от нещо да промени, защото ще се побърка. Да говори с мъжа си и да търсят начин да се справят със ситуацията.

пп. Като знам, аз какви нерви троша с подобни хора, при положение че никога не сме живели заедно, не сме зависели от тях под никаква форма и т. н. Че даже напоследък се виждаме два пъти годишно. Мисля и това да намаля даже. То като са проклети, няма оправия.

# 2 034
Честита да си, Мид!
Жива и здрава!

# 2 035
В позицията на Лайла не знам дали аз бих могла да реагирам различно от нея. Граници има и не веднъж е споделяла, че поставя такива, че се опитва да отстоява себе си, но когато отсреща има човек, който не те уважава и потъпква всичко е невъзможно да се запази добрия тон. Нека не ѝ вменяваме вина, че иска мир и спокойствие вместо караници и война в дома си!
Лайла, наистина не знам какво да те посъветвам, но трябва да намериш начин да съхраниш себе си!

# 2 036
  • София
Ули, така е, но при липса на пари и желание на партньора, остава само развод и самотно майчинство, пак без пари.
Също смятам, че е супер натоварващо от една страна някой да ти натресе друго дете, но от друга е ок да се занимават. Просто баланс да има и тя да го оставя нейното.

# 2 037
Абе като кажете, че има вариант... Еми не винаги има. Хората се нагаждаме според обстоятелствата и не винаги изнасянето на квартира е възможно.
Особено ако половинката е муле, здраво привързано към кораба - майка.  Лайла, старай се да бъдеш колкото се може по - независима както препоръчват момичетата - работа, градина за  детето, кола и  шофиране. И  ключове за които врати е възможно. Тренирай да не се впрягаш, чувай само това, което искаш  да чуеш и разбирай това, което искаш да знаеш. Прегръдки, всичко ще се оправи някой ден !
Честит имен ден, Мид ! Здрава да си и ти, и децата !

# 2 038
  • Пловдив
Алекс, кое им е особеното на въпросите? Нима Лайла не трябва да мисли за себе си?

Аз кат Ули и Уайтрее мисля.

# 2 039
  • sf
Има и още нещо в тая ситуация- ще дойде момент, в който най-вероятно ще намрази мъжа си, заради нехайството му, безсилието му или както там искате го наричайте .

Общи условия

Активация на акаунт