Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 033
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,

Моля за вашето мнение днес ми е 11ти след замразен трансфер на две 5дневни снежинки.

Резултатът от кръвният тест ми е 24.96,

Моля кажете има ли шанс за бременост?🥺

Доста е ниско за 11 ден, пуснете пак след 48 часа в същота лаборатория

Според вас нулеви ли са шансовете или все пак да си тая някаква надежда ? Sad

# 571
Gabsi1994И преди съм писала при мен на 7ми ден беше 35, бременността беше успешна, имало е случаи и с 10 стойност, но най-показатрлно е два дни след първия тест да пуснеш в същата лаборатория и да видиш как се движи и другите са ти го писали
. Да чувството е ужасно и човек не знае какво да мисли, но бъди реалистка и не се настройвай никак. Добрата новина е, че имплантация има със сигурност! Успех и стискам много палци!

Здравейте,

Моля за вашето мнение днес ми е 11ти след замразен трансфер на две 5дневни снежинки.

# 572
Gabsi1994И преди съм писала при мен на 7ми ден беше 35, бременността беше успешна, имало е случаи и с 10 стойност, но най-показатрлно е два дни след първия тест да пуснеш в същата лаборатория и да видиш как се движи и другите са ти го писали
. Да чувството е ужасно и човек не знае какво да мисли, но бъди реалистка и не се настройвай никак. Добрата новина е, че имплантация има със сигурност! Успех и стискам много палци!

Здравейте,

При мен на 7 ден беше 33, на 9 ден 67. Но за 11 ден според мен е доста ниско, но дано да има шанс при момичето

# 573
Gabsi, аз бях с ЧХГ 29 на 12ти ден на 2 5-дневни, но за съжаление при мен бременността се оказа на грешното място, но имаше такава.

По принцип да - нисъчка е стройността, но историята познава всякакви случаи. Пожелавам ти да си от изключенията и от тук нататък ЧХГ да тръгне стремглаво нагоре.

За кървенето - във форума и по групи ми прави впечатление, че и доста естествено забременели момичета имат зацапване или кървене. За прогестерона е малко спорен въпроса. Има много бременности запазени с включване на повече прогестерон, но има и проучвания, които доказват, че ако ембриона има нисък потенциал за развитие, тялото почва да се подготвя за приключване на бременността с падане на прогестерона.
На мен лично с двуплодната бременност прогестерон не ми е изследван, бях на дуфастон и утрогестан, едната плацента беше ниско до 20г.с, но не съм имала кървене. Единствено след 2-3 прегледа имах леко еднократно зацапване, защото шийката е по-чувствителна и кръвоснабдена по време на бременност.

# 574
Момичета, нека не залъгваме момичето ( Габси)., това че вие сте били изключение и при вас стойност от 33 на този ден е била успешна е по-скоро чудо. От четири години правя инвитро и всички доктори казват, че след 10-11 ден се очакват стойности над 100, а дори и над 200. С първата ми Б на 10-ти ден ЧХГ беше 130, а на 12-ти ден ЧХГ беше 265. С биохимичната на 10-ти имах ЧХГ 40 и докторът каза, че е много ниско, очакваше стойности на 80, след 48 ч падна още хормона. Та ако теста е правен само на 11-ти ден и няма предходни е много вероятно ЧХГ да е било по-високо и сега да пада. Ако тепърва е станало 24 на 11-ти ден е много бавно развитието и направо си е гранична стойност ( от 5 до 25 се води риск от биохимична, неизяснена е тази стойност). И все пак, пусни още един тест след 48 ч в същата лаборатория, заедно с прогестерон.

# 575
Gabsi, аз бях с ЧХГ 29 на 12ти ден на 2 5-дневни, но за съжаление при мен бременността се оказа на грешното място, но имаше такава.

По принцип да - нисъчка е стройността, но историята познава всякакви случаи. Пожелавам ти да си от изключенията и от тук нататък ЧХГ да тръгне стремглаво нагоре.

За кървенето - във форума и по групи ми прави впечатление, че и доста естествено забременели момичета имат зацапване или кървене. За прогестерона е малко спорен въпроса. Има много бременности запазени с включване на повече прогестерон, но има и проучвания, които доказват, че ако ембриона има нисък потенциал за развитие, тялото почва да се подготвя за приключване на бременността с падане на прогестерона.
На мен лично с двуплодната бременност прогестерон не ми е изследван, бях на дуфастон и утрогестан, едната плацента беше ниско до 20г.с, но не съм имала кървене. Единствено след 2-3 прегледа имах леко еднократно зацапване, защото шийката е по-чувствителна и кръвоснабдена по време на бременност.

Аз съм след замразен трансфер -надявам се да е на точното място ембриона и да се удвоило след 2 дни .

Надявам се всичко да е наред !

Благодаря за бързите ви отговори!

# 576
Габси, много съжалявам, но напълно подкрепям казаното от Salsera 🥺 за това е добре да се пусне ЧХГ най-късно на 8ми ден, за да се проследи има ли имплантация и как расте ЧХГ. Според мен е било по-високо преди два дни и сега е паднало. Все пак ти пожелавам да си в този малък процент на успешните бременности с късно нарастващо ЧХГ. Пусни прогестерон и щитовидни хормони. Успех 🍀

# 577
Момичета, имам останал пролутекс. От гръцкия 50 лв кутията.

# 578
Здравейте ,мили момичета . На някой от вас изписвали ли са Prograf 1mg?
Досега винаги съм била само с Интралипид.
И имам притеснения относно изпитания ми Програф.

# 579
Да, на мен. Но нямам някакъв изявен имунологичен проблем. Беше за ‘всеки случай’ предполагам.
Нищо особено не беше Прографът като странични ефекти и се приема до пулс някъде (до 8гс).

# 580
Благодаря за бързия отговор. След прочитане на листовката му,ми стана много страшно . Предходния път имах 1вливане на Интралипид 7дни преди тленсфер и 1 вливане 6 дни след трансфер.
Сега има изписани :
Програф 1мг-2×1
Преднизолон 5мг -2×1
Циклогест 400 -3×1
Естрофем- 3×1

Да, на мен. Но нямам някакъв изявен имунологичен проблем. Беше за ‘всеки случай’ предполагам.
Нищо особено не беше Прографът като странични ефекти и се приема до пулс някъде (до 8гс).

# 581
Да на мен, обаче 0.5. Пих го само първите пет дни след трансфер. Нямах странични ефекти, но аз го приемах само няколко дни.
Трансфера си беше успешен, но за кратко, което не се дължеше на Програф.

# 582
Здравейте, Момичета!
Знам, че на всички ни е писнало от такива постове, но имам нужда от малко кураж.
Свеж трансфер на три дневно на 04.07
ЧХГ на 15- ти ден 465
ЧХГ на 18- ти ден 1800
ЧХГ на 20- ти ден 3980
Знам, че стойностите са добри, но днес бях на преглед. Ако смятам от датата на последният цикъл съм в 4г. и 6 дни. На прегледа се видя плоден сак с размер 7.9мм. без жълто тяло.
Какви бяха вашите стойности в този период?
Как е най- добре да се смятат седмиците?
Пункцията ми беше на 12- ти ден от цикъла, и ако се взима предвид това, трябва да съм в 5.г.с. и 2 дни.
Благодаря!

# 583
Изабел, изчакай поне още седмица и иди пак. Рано е.

# 584
При нас развитието на плодния сак и жълтото тяло варира а с плюс-минус няколко дни първите седмици. В четвърта седмица е рано да се види или предвиди. ЧХГ звучи чудесно. Аз вече не помня точно, но последното мерене на ЧХГ беше към 9 хиляди, но го бях пуснала доста след като бяхме сигурни, че има плод.
Не смятай от датата на последния цикъл, при трансфер се смята малко по-различно. Има в интернет калкулатор за след трансфер, той ти определя термина и по термина вече си смяташ в коя седмица си.
Не знам за жълто тяло, но пулс се вижда едва в шеста седмица.

Общи условия

Активация на акаунт