Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 208
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Излезе резултатът от кръвния, който потвърди Pensive

Ще си поплача днес докато го приема и ще продължим напред.

Имам ясни пмс и вероятно още днес ще ми дойде, и по календар е за днес. Много странно предвид прогестерона, който приемам...

Успех на всички, моля ви пуснете няколко последователни положителни теста за да оправим настроението в групата Flowers Four Leaf Clover

ВиРи, много съжалявам да прочета Sad надявах се да е успешно! Поплачи си, ще мине и напред, следващия път дано е последен 💛

# 151
Благодаря, момичета, дано не виждаме повече отрицателни резултати и да дойде вълна от положителни Hands Pray

# 152
Моите 2 ембриона след ПИД са с тризомии, не знам какво да правя вече…. Ще сменям клиниката и трета стимулация

# 153
Съжалявам Sad

Успех и дано третият път е на късмет! 🍀
Моите 2 ембриона след ПИД са с тризомии, не знам какво да правя вече…. Ще сменям клиниката и трета стимулация

# 154
И аз съм с такива мисли, моят беше също на 5-ти,  но ЗЕТ - едно 5 дневно. В моята клиника също не съветват за по-ранен тест. На мен са ми дали дата 17-ти за първи ЧХГ.

Здравейте, дами, на 5-ти юни направихме свеж трансфер на 3 броя 5-дневни ембриончета. Морфологично качеството им не беше задоволително, затова върнаха и 3-те. От клиниката искат да направя кръвен тест на 15-ти юни. Виждам, че доста от дамите тук правят и по-ранни кръвни тестове, за да проверят, дали изобщо има имплантация. Утре би бил 7-ми ден без да броя деня на трансфера. Удачно ли е да пусна кръвен тест? От клиниката са против ранното тестване дори и с кръвни изследвания.
Аз винаги съм пускала кръвен тест на 8ми ден, ако е положителен ще повторите след 2 дена заедно с Прогестерон. Успех! 🌸

Благодаря ти.
А как броиш дните? Денят на трансфера ден 0 ли е, или ден 1?

# 155
Денят на трансфера го броя 0.

Ох, снощи хич не спах добре. То кръста ме боля, то единия яйчник, то другия… тази сутрини съм кисела като краставица.

Моля се да е с причина🤞🏼

И аз съм с такива мисли, моят беше също на 5-ти,  но ЗЕТ - едно 5 дневно. В моята клиника също не съветват за по-ранен тест. На мен са ми дали дата 17-ти за първи ЧХГ.

Здравейте, дами, на 5-ти юни направихме свеж трансфер на 3 броя 5-дневни ембриончета. Морфологично качеството им не беше задоволително, затова върнаха и 3-те. От клиниката искат да направя кръвен тест на 15-ти юни. Виждам, че доста от дамите тук правят и по-ранни кръвни тестове, за да проверят, дали изобщо има имплантация. Утре би бил 7-ми ден без да броя деня на трансфера. Удачно ли е да пусна кръвен тест? От клиниката са против ранното тестване дори и с кръвни изследвания.
Аз винаги съм пускала кръвен тест на 8ми ден, ако е положителен ще повторите след 2 дена заедно с Прогестерон. Успех! 🌸

Благодаря ти.
А как броиш дните? Денят на трансфера ден 0 ли е, или ден 1?

# 156
Здравейте, момичета, записвам се и аз в темата. На 30г, на 07.06.24 ми беше датата на петия ЗЕТ, досега никога не е имало имплантация 😞

Желая на всички успех и дано напълним месеца с високи ЧХГ 🌷🌷🌷

# 157
ВиРи, noakaia, Mariachi - горе главата и кураж момичета! Нека скоро да има хубави новини! 🌷🍀❤️  Не губете надежда, с всяка стъпка се приближаваме към мечтата!

# 158
Момичета, аз с малко тъп въпрос.
Правите ли си гел лак след трансфер и по време на бременност? Знам, че не трябва да се боядисва косата,но за гел лака нищо не знам

# 159
Правите ли си гел лак след трансфер и по време на бременност? Знам, че не трябва да се боядисва косата,но за гел лака нищо не знам
Аз съм си правила и след положителен тест. Но после го махнах, защото ми ставаше лошо от миризмите.

# 160
Аз съм си правила и след положителен тест. Но после го махнах, защото ми ставаше лошо от миризмите.

Обикновен лак или гел лак си си правила? Аз мисля вкъщи да си направя уж гел лаковете са натурални. Чудех се и за uv лампата какво й е влиянието

# 161
Боядисвах се и във втори/трети месец и в началото на 5-тия при фризьор. Вече не съм на 20, имам си бяла коса. Моята маникюристка скоро роди и преди това ми свали гел лака и мислех да правя почивка. После, заради циклогеста ноктите трябваше да са възможно най-къси, защото лично на мен не ми е комфортно поставянето, а и с къси нокти се спазва по-добра хигиена, която беше много важна при глобулите.

# 162
Не съм спирала с гел лака през цялата бременност (в осми месец съм сега). Но още в първите седмици казах на маникюристката ми, че съм бременна, за да го има предвид и всичко да е безопасно.

# 163
Гел лак съм си слагала, сега съм малко почивка и мисля август пак да започна да си слагам. За боядисването си запазих час в 12 г.с. Преди това не съм се боядисвала. Моите приятелки всички не се боядисваха и не си слагаха гел лак през по-голямата част от бременноста. Но при мен няма как, първо че съм руса и вече корена ми се вижда + бели косми 😬

# 164
Не съм спирала с гел лака през цялата бременност (в осми месец съм сега). Но още в първите седмици казах на маникюристката ми, че съм бременна, за да го има предвид и всичко да е безопасно.

То по скоро заради вредните съставки в него ми беше интересно.

Общи условия

Активация на акаунт