Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 569
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
За съжаление е биохимична Confused Не виждам надежда.

# 646
Здравейте,момичета!Трансфера ми беше на 29.07,нямам никакви симптоми за сега,освен подути гърди.При вас как беше?

# 647
Здравейте момичета!
 На 25/07 ми беше трансфера на 5 дневен свеж ембрион. Днес се престраших да си направя тест и резултата е 33.62 mU/ml. Какво ще кажете за този резултат? Първи трансфер ми е и съм много притеснена. Благодаря за отговорите! ☺

Здравейте,
днес отново си направих тест, но този път резултата е 10.34 mU/ml 😭. Според вас има ли смисъл да чакам до 07/08 за да си направя нов тест или още днес да звъня в клиниката?
За съжаление няма смисъл да чакате, обадете се в клиниката. Резултата трябваше да е доста над този ако беше положителен😞

# 648
Габриела, биохимична е за жалост.

Ники, аз при успешния ми трансфер нямах никакви симптоми, стискам ти палци. Ако утре пуснеш тест би трябвало да покаже вече.

# 649
Ако тестът е от пикливите,според вас дали ще отчете толкова рано?

# 650
Niki22,   На мен 6 дни след трансфера ми отчете 2ра бледа чертичка. Успех!

# 651
На мен на 7-ми ден уринарен - Шуът чек, нищо не ми отчете, на кръвния ЧХГ-то беше 170.
Много зависи с каква чувствителност е теста.

# 652
Здравейте! Аз днес повторих кръвния, вече днес е ден 10 и резултат от 278. 😊
Свързах се с лекарката и имам шредстоящ преглед другата седмица...
Как смятате се движи резултатът от ЧХГ? (на ден 7 ми беше 55,4).
Симптоми нямам абсолютно никакви, но емоциите са ми в повечко... От радост до огромно притеснение 😬

# 653
Остави ги симптомите, изобщо не са задължителни, чудесен ти е резултатът Simple Smile

# 654
Здравейте момичета , включвам се отново. На 5ти Август ми беше направен втори ЗЕТ на 5 дневен ембрион. Исках да ви попитам правили ли са ви изследвания за нивото на прогестерон преди трансфера и с каква дебелина трябва да бъде лигавицата. При мен нямаше никакви изследвания и предния път и сега. Благодаря предварително

# 655
На мен в деня на трансфера не ми изследваха нищо,4 дни преди това лигавицата ми беше някъде около 12-13мм. От ден 1 на трансфера съм с циклогест и пролутекс,засега е успешен. Успех🍀

# 656
Здравейте, момичета!
И аз да се включа - 7-ми ден след свеж трансфер на две 3-дневни ембриончета. По ред причини пуснах днес тест, защото следващият ще мога да го пусна след седмица най-рано.
Е, поне минах единицата. 🥺
Няма да си спирам лекарствата, разбира се.

Момичета, добро утро! Днес си направих уринарен тест - абсолютно отрицателен е, а е 12-ти ден. Знам, че не е кръвен, ще пусна кръвен след 2 дни, обаче и домашен все нещо трябваше да отчете, нали?! 🙁 Така че "биха ни, продължаваме напред".

# 657
Sweet Не искам да ти вдъхвам напразни надежди, но и насищането на урината с ЧХГ за всеки е различно. Тук съм срещала момичета да споделят стойности на ЧХГ над 100, с негативни пикливи тестове. За всеки организъм е различно, пусни си кръвния. Но ми се струва, че днес трябва да пуснеш или аз нещо съм пропуснала?

# 658
Здравейте момичета, пиша ви, за да ви споделя, че моят опит завърши вчера на 16 ден след зет на 4-ри дневен ембрион (с хетчинг). На 12-ти ден ЧХГ беше 56.79 mIU/ml, прогестерона ми беше 11.9 ng/ml. На 14-ти ден пуснах изследвания в две лаборатории (Лаб 1 -ЧХГ беше 46.74 mIU/ml, прогестерона ми беше 12.8 ng/ml.; Лаб 2 - ЧХГ 37.29 IU/L, prog 53.94 nmol/L). От клиниката казаха да си направя тест и на 16-ти ден Лаб 2 - ЧХГ 18.76 IU/L, prog 43.23 nmol/L). Тъжна съм, объркана, това беше последния ни замразен ембрион. Трябва да започнем всичко от начало. Обвинявам се, имам нужда да ми вдъхнете кураж. Разбирам, че може би само по себе си това е успех, тъй като до сега никога не е настъпвала имплантация, но се страхувам да не сме пропиляли единствената си възможност.
Foxy777 преди трансфер ми изследват прогестерона, този път беше 7ng/ml, казаха че е нисък, веднага след трансфер ми поставиха Пролутекс и ми казаха малко по късно да си поставя още една, за дебелината на матката така и никога не мога да запомня колко е.

# 659
Sweet, пусни си кръвен, но според мен трябваше да отчете, ако има бременност.
Каква е причината за връщане на тридневни ембриони? В хубавите клиники по света от доста време се връща на стадий бластоцист (има изключения разбира се). При вас какво наложи връщане на ден 3? В коя клиника сте?

Yuli, съжалявам за неуспеха. Още на първия тест ЧХГ е бил нисък. Изследван ли е ембрионът? Не ви знам историята,  но яко имате редица неуспешни опити, PDG в добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт